Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innajakass

czy sa tutaj fajne dziewczyny ktore nie maja szczescia do facetow?

Polecane posty

Gość zolza/....
tuńka ___. dlugo u Ciebie trwalo az sie \"wyleczylaś\" calkowicie? ja chyba mysle ze calk sie nie da u mnie staram sie nie myslec ale jak zaczne to dopada mnie taki dol ze zyc mi sie nie cche..ahh:(

Jarek_84- po pierwsze to dlaczego twierdzisz, że jestem pasztetem ?? A po drugie to nie zaliczam się do panienek, które chodzą w miniówkach(w ktorych im widać pól d***), kręcących tyłkiem z centymetrową tapetą na twarzy...

zołza ok roku , ale masz racje zostaje na całe życie taki mały slad i rozwaga inna i teraz juz np . nie patrze na nikogo przez rózowe okulary:O

Gość zolza/....
to ja jestem na poczatku u mnie mija 3 mc.. i wiesz ja juz nie umiem nikomu zaufac a faceci wywoluja u mnie \"wstręt\"....

zołza tak jest na poczatku wiem cos o tym, ale zobaczys z czas Ci pomorze teraz on działa na Twoja korzysc , tylko nie popełniaj mojego błedu czyli takich pojebanych wahan nastrojów bo to wydłuza okres " leczenia"

wiesz co...nie koniecznie, nie każdy facet patrzy na urode, a poza tym jak bym chciała to bym miała chłopaka..ale nie chce faceta. który tylko pije i pali..a poza tym chce chlopaka z mojego wieku gora 4 lata starszego..

Gość zolza/....
wlasnie mam takie wahania.... z jednej strony wiem ze go kocham i chce aby wrocil z drugiej nienawidze i nie chce go widziec juz nigdy....sama juz nie wiem co czuje:9 ahh to takie trudne:(

skąd ja to znam , zołza moje rady nie pomoga sama w sobie musisz odkryc odp. i znajdziesz ją ale wiem ze takie stany raz kocham raz nienawidze tylko pogarszaja Twoj stan :(

Gość zolza/....
wiem ze to zle ale ja go probuje znienawidzic nic nie czuc.. ale to trudne...chyba nie umiem:(

nie tak szybko daj sobie troche czasu... wyjdź do ludzi zacznij sie cieszyc czyms innym .. ja np zatraciłam sie w pracy na poczatku a potem juz było z gorki:)

Gość porannarosa.
Ja nie mam szczescia, bo kreca sie przy mnie nieopowiedni faceci. Moze dla wiekszosci dziewczyn ci faceci, to wlasnie swietne partie, ale nie dla mnie. Facet mysli, ze jak ma super prace, mieszkanie, samochod, wyglad to jest zajebisty. Mi to nie wystarcza, ja chce przede wszystkim poznac wartosciowego czlowieka, a 99% moich adoratorow to pusci, zakochani w sobie narcyzi. Normalny facet do mnie nie zagada, bo od razu mysli, ze nie ma szans. I tak leca latka, wiekszosc brzydkich, przecietnych kobiet jest w zwiazkach, a ja, uwazana za bardzo ladna/piekna jestem sama.

Gość porannarosa.
Smierdzacych gowien sie nie rusza, wiec Ignorek jednym slowem.

Gość Bardzo dzisiaj przygnebiona.
Ja jestem fajna dziewczyna. I zupelnie nie mam szczescia w milosci ;) Na dodatek nie mam wiekszych szans na znalezienie w tej chwili kogos nowego ;) bo nie poznaje w ogole nowych ludzi. Jezdze dom-uczelnia, uczelnia-dom, dom-praca, praca-dom. Tam ciagle Ci sami ludzie. Kiedy wyjde gdzies ze znajomymi to nikt nie ma odwagi do mnie zagadac, no niestety...wygladam na zajeta - tak sie zachowuje bo w glowie i w sercu mam wciaz ostatnia milosc...eh...poza tym wygladam na zbyt pewna siebie. No i jestem w towarzystwie wiec nie widac mojej samotnosci ;) EH...straszna sprawa. Brakuje mi milosci...czulosci...rozmow...sexu tez mi brakuje :P Wszystkiego mi brakuje. Jestem dzisiaj szalenie zdołowana. Nikt by nie pomyślał. Naprawde fajna ze mnie laska ;)

Kiedy wyjde gdzies ze znajomymi to nikt nie ma odwagi do mnie zagadac, no niestety...wygladam na zajeta ciekawe czy faceci sa takimi dobrymi obserwatorami i to widza na pewno bije od Ciebe tym , ze nie ejstes wolna:P nie no tak sobie to tlumacz pewnie nie o to chodzi;) MP kopa lat🌻 MP tez jest fajna dziewczyna:)

Gość Bardzo dzisiaj przygnebiona.
No akurat widac ;) jak jest kobieta chetna to swieci jak zarowka, jak jest zajeta, to staje sie przezroczysta. Przyjrzyj sie. Od razu po kobiecie widac czy jest zakochana czy wolna :)

hm ja akurat nie jestem zakochana a jakos sie nie "swiece"" po prostu zachowuje sie normalnie:o ale moze dlatego ze nigdy nie widze potencjalnego kandydata

Gość zabkaaa
ja tez jestem fajna ale co z tego..fajny facet mnie nie cche tylko sami beznadziejni albo tacy co mnie wcale nie pociagaja:P

Gość zabkaaa
poza tym facet ktory mi sie pst spodobal jest z jakas dziewczyna ..kurcze ale jaka moja samoocena poszla w dol :( jestem zalamana

dwoch facetow co mi sie podoba ma ziewczybny jedna widziala taka sobie:P moja samoocena jest okej a drugiej nie widzilaam