Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki5678

jakich macie tesciów pomagaja czy szkodza wam przed weselem

Polecane posty

Gość miki5678

Gość ellap
W nic się nie mieszają, zawsze oferują pomoc. Można na nich liczyć.

staraja sie pomoc, cos doradzic, ale nic nie narzucaja, ostatnie zdanie nalezy do nas. Finansowo tez nas wspomogli. Genralnie zlego slowa powiedziec nie mozna... :)

Gość co za cholera
Narzucają swoje zdanie,jak z nim się nie zgadzamy to krzyczą; W niektórych sprawach nie pytają nas o zdanie tylko informują jak coś załatwili,a jak to my coś załatwimy to to juz jest złe i niedobre. Jedynie co to wspomogą finansowo...

Hm, moi teściowie byli całkiem spoko. Teściowa miała czasem jakieś dziwne 'strzały', ale myślę że to z dobrego serca i kobiecina nie zdawała sobie sprawy że komuś może to przeszkadzać;) Właściwie nie pomagali nam wcale, finansowo też nie. To w końcu nie było ich obowiązkiem:) Zachowywali się tak jakby wcale ich nie było, i był spokój święty:) No dobra, pomogli zamówić busa dla gości:)

Gość krycha0000
wiec na szczescie nie jestem sama w problemach obysmy nie były naszymi tesciowymi na przyszłosc ja nie moge ich zniesc i narzucania woli co chce wprowadzic to mowia ze ich goscie na takim weselu beda sie zle bawic mowie np. o zamianie kapeli na DJ i jak ma sie nie zrobis smutno jak ciagle to słysze odechciewa sie wszystkiego

Gość dejzi69
moi ani narezcz.sie wpier..nie beda,bo wezmiemy kiedys w przyszlosci cichy slub tylko my i swiadkowie,im nic nie powiemy i nie zaprosimy:)to jasne.hehe:)nie ma kogo,oszczedzimy sobie tylko tego calego cyrku,szopki i stresow.

moi bardzo pomagaja! :) kurde jak czasem czytam wasze wypowiedzi dotyczace tesciow to dziekuje Bogu za moich :) fakt ze tesciowa keidys zapowiedziala ze bedzie najgorsza na swiecie bo jej zabieram jej ukochane, chowane na piersi, dziecko :P, ale chyba nawet jakby chciala to nie moglaby byc zla tesciowa... takie mam wrazenie :D

Moi przyszli tesciowie juz mnie traktuja jak czlonka rodziny i sa bardzo kochani i pomocni :) Nie beda mogli wtracac sie do przygotowan, bo slub bedzie w Polsce a oni nie mowia po polsku :)

mało pomagali, duzo sie wtracali, za co potem po weselu przeprosili, ale ja mam lekki żal o to..kiedys on minie

ja rozumiem ze szaleja rodzice na punkcie wesel moj jes jedynakiem wiec trzymaja go pod kloszem moja mama podchodzi z dystansem zawsze moje zdanie było najwazniejsze doradza mi ale co wybiore to moja sprawa bo moje zycie i bedzie mnie wspierac w kazdej decyzji tez by mogli wyluzowac najgorsze jest to ze starsznie sie przejmuja swoja rodzina co powiedza ja tak nie chce mnie nie ochodzi co powiedz nasze wesele wesele moze i nie jest dla nas tylko dla gosci ale ja gosci chce ugoscic po swojemu czy to oznacza ze jest zle czemu słysze ze sie beda zle bawic! przeciez jak sie zaprasza na inne okolicznosc to tez sie robi pod gosci ale nie wolno goscia narzekac a bo nie było schabowego, czy rosołu! a ja chce dac co innego tego czego nie ma na codzien tego moi tesciowie nie rozumieja i to najwiekszy problem ze chce odejsc os stereotypów i pokazac ze inne nie znaczy gorsze!!!!

Lilia nad stawem - internet nie jest aż tak anonimowy jak komuś mogłoby się wydawać, zwłaszcza jak się kogoś wyzywa i obraża;) Mamy tez adres i numer telefonu, jakbyś potrzebowała to daj znać:)

Gość dejzi69
Laura Diaz nie obrazaj mnie,bo ja tego nie zrobilam i ty nie podkakuj,bo nie jestes tu sw.krowa.moze i jestescie odpowiedzialni itd.,ale nie zaprzeczaj ,nie sciemniaj i czu nie mysl innym,bo wiesz,ze i tak by 4 dziecia nie pomogli w 100%,bo nie sa w stanie,nie chodzi mi o twoja rodzine,ale ogolnie o wielodzietne rodziny,a dzieciaa swojego nie mam na szczescie poki co i nam sie nie pali,ciebie moge nauczyc opalania i modnego ubierania sie:)

Gość dejzi69
a dane moje sa mylne,a ta osoba ma identyfikacje numeru,bo sie zn ia kontaktowalam,wiec......;)ty masz na n konto i tez wim o tobie co i jak:)bo glupota jest tam dawac konto i fotki,bo kazdy moze je wykorzystac i o tobie wszystko wiedziec.ja nie mam konta nigdzie,wiec........;)buahahahahah.laura ladna kiecke na slubie mialas,stroj pana mlodego tez niezly.

Gość dejzi69
jakas przewrazliwona jestes,ze tak wszystko do siebie bierzesz.czytaj ze zrozumieniem i nie wstydz sie,ze maz duza rodzine,to zaden wstyd,z 1 str.to nawet fajne.ja tez caialamkiedys rodzenstwo,ale z 1,bo wiecej ,to raczej ciezko,a tak wszystko mam i mialam,ale i tak od lo sama sobie daje rade.

Ależ dejzi, nie żołądkuj się tak:) Nikomu przecież twoich danych nie podam, mam na to za dużo klasy:) No chyba że zaczniesz być niegrzeczna..... to pomyślimy:-P

Gość laura...
Przybij 🖐️ Nareszcie...

Gość kormoran
Moi do tej pory byli super. Ale im bliżej ślubu tym gorzej. Dziś jestem wpieniona na całego, nawet przyszły szwagier się wtrąca Kutwa a zapowiadali się tak fajnie...

Gość dejzi69
a mi to wisi laura.

Gość dejzi69
moje dane masz zle,to po 1,a po 2 ja mam twoje,bo jestes na nk,to taki plus zakladania konta gdzie popadnie:)lol,ale nie martw sietez ci nie napsoce.chyba,ze mnie obrazisz:)

to tak zawsze sie okazuje jaki kto jest u mnie tez sie okazali po roku dopiero ale w sumie nie pozwole za bardzo ingerowac zreszta taki moj charakterek

Gość miki5678
to chyba plaga z tymi tesciami moj jest straszny w zyciu ale poniewaz duzo pracuje to sie nie interesuje ale syna traktuje jak dziecko i w cos sie nam zawsze wcina jego mama natomiast cos ciagle jej nie pasuje ma własne wizje i co mam sie na wszystko zgadzac zwariowała chyba poza tym jscze nie jestem w ich rodzinie i przeszkadza mi ze narzucaja na mnie rozne decyzje jakbym była ubezwłasnowolniona

u nas bylo ustalone, ze koszty wesela dzielimy na pol, kazda strona placi za swoich gosci. moja mama (tata nie zyje) zaplacila a tesciowa nie choc miala i efekt byl taki, ze po weselu musielismy jej czesc placic z weselnej kasy. jako prezent od niej dostalismy pusta koperte, bo jeszcze ktos ukradnie. po weselu tez nic nie dala. ale jak trzeba bylo w restauracji wybrac menu to wpierdzielala swoj tylek i chciala decydowac, oczywiscie nie pozwolilismy jej na to i sami wybralismy jedzonko. nawet do babki, ktora piekla nam ciasta i robila paczki dla gosci pojechala i robila wrazenie ile to ona nam pomaga. trafilam na skapa i chytra tesciowa, ktora wszedzie by wlazla gdzie jest darmowe zarcie :(