Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliiiinka

osoby samotne, porzucone, żyjące w nieszczęśliwej miłości zapraszam kochani

Polecane posty

Gość kaliiiinka

Witam zapewne sa tu takie osoby, a do nich należę ja :( jestem nieszczesliwa i samotna chlopak okazał sie draniem, jest ktos jeszcze ??

Gość kaliiiinka
dokładnie :)

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
to jakbys spytala w szpitalu czy sa chorzy ;)

Gość cloudy22
Tylko czemu zawsze to kobieta musi tak cierpiec, mnie chlopak zostawil po 7 latach dla innej i teraz nie wiem co ze soba zrobic caly swiat mi sie zawalil;(((((((((

Gość miquel
Moja wybranka najpierw odrzuciła, potem jednak spotkałą się ze mną, było fajnie, potem olała ale znów się odwidziała i pospotykałą się potem znów jej odbiło, ostatnio znów zechciała pospotykac się , raz nawet do seksu przyszło, teraz znów coś jej nie pasi . Ciekawe ile jeszcze tak będzie zanim będzie chciała byc ze mną ciągle bez fochów.

Gość
mnie po 2 latach facet zostawił, stwierdzając, \"że zasługuje na kogoś lepszego\"

Gość mmoooli
a ja chce byc ta zla i zostawic faceta ale jakos nie moge...

Gość miquel
Ta mnie ciągle kobieta raczy tym tekstem. Ech. Nudne to się już staje.

Gość cloudy22
Tylko ze mnie facet zostawil po 7 latach;(( dla mnie to jak koniec swiata.Planowalam z nim cale zycie i teraz nie mam co z soba zrobic;/;/;/;/

Gość cloudy22
nie wiem czy jest sens starac sie go odzyskac??kocham go i nigdy juz na pewno nikogo tak nie pokocham

Gość Very Bad Day...
A mnie Kobieta zostawiła po 6 latach i jest cholernie źle, ale trzeba niestety ciągnąć wszystko dalej...

Gość czy...
a mnie po prostu zaden nie kocha i to jest dramat

Gość Very Bad Day...
Cloudy22...Ja też planowałem z nią całe życie i wyszło jak wyszło. Z pewnością poznasz jeszcze kogoś, kogo pokochasz miłością bardziej dojrzałą i zdasz sobie sprawę, że może i dobrze się stało.

Gość Sto procent się zgadza
Jak w temacie: Zawsze samotna, nawet w tak ładny dzień nie mam z kim iść na spacer, odrzucona nie raz, boli do dziś po 5 latach, nieszczęśliwa miłość się zdarza raz na jakiś czas. A poza tym to ogromna pustka.

Gość cloudy22
jakos teraz trudno uwierzyc w to ze sie pozna kogos innego;( chyba musi minac ze 100 lat zeby przeszly lzy i ten bol

Gość finezja....
to i ja się dołączę...

Gość Very Bad Day...
Cloudy22...wiem doskonale, co czujesz, bo sam teraz nie mam zbytnio ochoty się wiązać z nikim, gdyż przez to wszystko wydaje mi się, że nie jestem nikogo warty skoro nie potrafiłem utrzymać swojej Kobiety przy sobie, ale również wiem, że to z czasem minie i będzie lepiej. Zawsze musi być gorzej, żeby mogło być lepiej. Głowa do góry...

Gość cloudy22
Ze mna chyba naprawde jest cos nie tak:(nawet jesli za jakis czas mi przejdzie(o ile to mozliwe) to wszyscy co fajniejsi faceci beda juz zajeci:/ i przeraza mnie przyszlosc starej panny;(

Gość Very Bad Day...
Masz 22 latka jak sądzę?? Więc jeszcze wiele przed Tobą :*

O i ja tez:D Tylko zeby nie bylo, facetow lubie i nie uwazam ich za skonczonych matolkow. Choc musze przyznac, ze czasem trafi sie okropny egzemplarz i potem dlugo trzeba koic zlamane serce Ale ponoc milosc zawsze zwyciezy,nie?:)

Gość cloudy22
Mi sie wydaje ze nic juz mi nie zostalo:(ale dzieki:* ja tam tez nie mowie ze ich nie lubie tylko niektorzy rania tak ze nie zwracaja nawet uwagi na konsekwencje;(

Gość Very Bad Day...
Mi też się tak wydawało, ale im więcej czasu ubywa tym trochę lepiej się robi i z pewnością podobnie będzie u Ciebie. Czas nie goi ran lecz wygładza jedynie ostre krawędzie.

Gość cloudy22
Moze i tak tylko jest problem ze my razem mieszkamy i teraz nie chce mi sie wracac na studia jak bede widziala ze wychodzi do niej;(a co do ran to wiem tych ran nic nie zagoi nigdy

Gość Very Bad Day...
Wiem, że to będzie trudne ale postaraj się jak możesz przenieść do znajomej lub sama wynająć lub z kimś jakieś mieszkanko. Wiem, że to wiele roboty, ale skoro masz oglądać takie akcję co jakiś czas to może warto pomyśleć nad tym?

Gość cloudy22
wlasnie mieszkam ze znajomymi wiec mam nadzieje ze on sie wyprowadzi zwlaszcza ze ta dziewczyna mieszka obok w klatce;(ja chyba mam jeszcze nadzieje ze on sie opamieta;(

Gość Very Bad Day...
Wiesz, mi się wydaje, że jednak się nie opamięta skoro zrobił już coś takiego to pozostaje CI jedynie mieć szacunek do samej siebie i nie liczenie na jego powrót. Chciałabyś, żeby wrócił do Ciebie i nie wiedząc, co robił z tamtą dziewczyną umiałabyś zachowywać się jakby nigdy nic??

Gość cloudy22
Nie wiem teraz to jest takie swierze ze wydaje mi sie ze wszystko bym mu wybaczyla, ale wiem ze to byloby glupie.ja po prostu boje sie samotnosci, tego ze bede sama siedziaal w pokoju i non stop ryczala tak jak teraz.Nie mam ochoty na nic

Gość Very Bad Day...
To pomyśl czy wolałabyś siedzieć przy nim i myśleć, co on tam mógł chociaż nie musiał wyprawiać z tamtą?? Czy to byłoby lepsze?? Czy też ją tak dotykał jak Ciebie teraz?? Czy ona też na niego patrzyła tak jak Ty patrzysz na niego?? Pomysl czy tego byś chciała??

Gość Very Bad Day...
Wiem, co mówię, bo też zostałem zdradzony i doskonale wiem, co czujesz.