Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkalaska

poznałam mężczyznę idealnego, jak rozkochać go w sobie?

Polecane posty

Gość Dobra dusza
Mam podobną sytuację. Spotykam się z nim codziennie, bo to mój klega z pracy.Widzę jedno, kiedy ja milczę i jestem zimna to on zaczyna się zastanaiwać co się stało....Poradzę Ci jedno: Szanuj siebie i nie daj od razu po sobie tego poznać.Z tymi pasjami to też racja, bo rzeczywiście, kiedy on zobaczył,że zostałam zaproszona na konferencję naukową to był pod wrażeniem... A ja tego nie oczekiwałam...Poza tym im mniej o swoich uczuciach tym lepiej, bo ja gdy zaczynam o tym mówić to on zaczyna się chować i ucieka do swojej "jaskini"... Polecam, żebyś też sobie przeczytała książkę "Urzekająca. Odkrywanie kobiecej duszy" Stasi Eldredge i " Dzikie serce. Odkrywanie tajemnicy męskiej duszy" Johna Eldredge.Mnie bardzo pomagają... Pozdrawiam i życzę Ci żebyś spotkała mężczyznę, który będzie Cię kochał i szanował:)

Gość ggggggggg
odswieze :)

Gość OlciuniaB
Siemanko wszystkim. Zerwałam z chłopakiem z którym byłam 10 miesięcy ponieważ w ogóle go nie kochałam. Zgodziłam sie z nim chodzić tylko dlatego ze nie umiałam mu odmówić bo było mi go szkoda. I nagle zaczęłam pisać z innym ślicznym i w ogóle chciałabym go w sobie rozkochać. Ale nie wiem czy jest warto znam go mało chociaż już całowałam sie z nim jak nie byliśmy ze sobą i to z trzy razy na dyskotece. I nie wiem jak rozkochaż w sobie taki charakter jak ma on. On miał dziewczynę 11 miesięcy chodził na zabawy i w ogóle a całował sie z innymi dziewczynami nawet ze mną. Niby nigdy nie robił z nimi nic więcej, bo nawet mi mówił. Błagam kochani pomóżcie mi. Ja przez 10 miesięcy nie kochałam a przez tydzień chyba sie zabujałam. A najlepsze jest to ze ja teraz mieszkam w Anglii i wracam w maju a on jest w Polsce i pisze z nim na gg a i tak mnie w sobie rozkochał. Więc jakbym mogła prosić to czy moglibyście mi napisać jak go chociaż troszeczkę rozkochać nawet samym pisanie przez gg??????? BłAGAM TAK BARDZO MI ZALEżY

Gość maturzyssstkaaa
hmmm... troche zjebałas. Ja to jeszcze do konca nie iwem jak to robie, ale jakos mi sie udaje. Chce by sie zakochal i tak sie dzieje. Jestem soba, nie daje mu do zrozumienia, ze bardzo mi na nim zalezy i to co Ty zjebalas nie daje sie przeleciec tak szybko. Owszem tak calowanie i juz tak juz sie cieszy, ze jestesmy sami i jest lozko i nagle mowie, ze nie dizekuje, bo to jeszcze za wczesnie i nie hcce potem plakac :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl

Gość maagiiii
Fajnie piszecie

Gość maagiiii
Wwlasnie jestem ma etapie2 randki,chcialam sie cos dowiedziec,ale te wywody sa troche skomplikowane,chyba sobie daruje

Gość maagiiii
Ale skoro juz tu jestem to dlatego ze wlasnie ten co go poznalam-wydaje sie idealny,i sama jestem okropnie ciekawa co z tego wyjdzie,a b bym chciala bo b chce uwolnic sie od glupiego zwiazku ,ktory nie ma przyszlosci,no i juz po prostu jestem gotowa na zwiazek,hm

Gość Jest tylko jeden problem
- to mężczyźni, którzy mówią, że kochają, tylko po to, by się przespać z kobietą. (Wróżka KamKot "pozostaje opcja: szukać innego przystoniaka z kasą i nie dawać tak długo póki sie nie zadeklaruje z kwestii uczuć").

Gość w góręęęę
w gore.

martynkalaska => Osobiście na miejscu faceta poszukałbym jakiejś młodszej co nie może mieć dzieci.

Gość gość
Sposob brutalny, ale efektowny- urok miłosny. Ja zamówiłam swego czasu i mam takiego faceta tylko dla siebie:)

Gość gość
gdzie zamawiałaś????

Gość gość
na www.magicznerytualy.pl

Gość gość
Zakochaliśmy sie w sobie choc było wiele przeciwności, wszystko przetrwaliśmy, wyprowadziłam sie z mojej miejscowości i zamieszkałam niedaleko jego. On sie do mnie wprowadził. Bylismy razem 1,5 roku... Wyprowadził się a powody to : napisałam do kolegi z pracy wiadomość i weszłam na profil swojego byłego... Dla niego to zdrada a ja nie rozumiem jak tak można... musiałam zadziałać…zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i spokojnie czekałam. Po 2,5 miesiacach powrócił. Jestem mega szczęsliwa.

Gość gość
Jestem mega szczesliwa bo chociaz musialam sporo kasy wydac to jednak kupilam sobie milosc :classic_cool:

Gość gość
Witam , dwa lata temu na portalu poznałam mężczyznę mych marzeń i snów . Nie długo chcemy zamieszkać razem ale jest pewne ale , jak zawsze . On jest starszy o de mnie o 10 lat . Kocham go też za to , jest dojrzały , mądry , nie jest bogaty . Dojść długo był na portalach i na każdym jest nadal , nawet dziś zajrzałam na jeden ma nowe zdjęcia , jak rozmawiam z nim o tym , tłumaczy że piszę tylko z koleżankami , to nie tylko portale , e-mail też dostaje i odpisuje o sms nie wspomnę . Ja go kocham nad życie , nie wiem jak to możliwe że mając 45 lat można tak kochać , on jest trzecim mężczyzną w moim życiu z którym się kochałam , i żaden ale to żaden z poprzednich partnerów nie dał mi tego co daję on . Jest ciepły , delikatny a ciało jego ...... to co przeżywam nie da się opisać , chciała bym by każda kobieta miała taki sex jak Ja mam . Nie mogę tylko sobie poradzić z jego koleżankami . Nie wiem co mam robić ....... pomocy Moja koleżanka powiedziała kiedyś , jak płeć przeciwna sprawia Ci ból i cierpienie , odejdż . A z drugiej strony tłumaczę sobie że jak zamieszkamy razem wszystko się zmieni .

Gość gość
Nie ma idealnych mężczyzn ;p

Gość gość
pytasz się jak go rozkochać a seks już był:P Każdy facet władowałby cie do wiadomej kategorii kobiet

Gość gość
Nasz związek trwał 8 lat do momentu kiedy on powiedział, że już nie chce ze mną być. Płakałam i cierpiałam niesamowicie… on zostawił mnie dla innej. To był dla mnie najczarniejszy okres w zyciu. Ale postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku – rytuału miłosnego z polecanej w Internecie strony http://urok-milosny.pl – to był strzał w dziesiątkę. On do mnie wrócił przywracając mi sens w zyciu.