Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkalaska

poznałam mężczyznę idealnego, jak rozkochać go w sobie?

Polecane posty

Gość lodziara10
Im dłużej sie czeka na sex to potem lepiej smakuje

Gość zdruzgotttana
Znam ten ból. Latają za nami faceci na których nam nie zależy a jak same chcemy to facet nam się wymyka z rąk. Jak ja się zakocham to w kimś kto może mieć każdą i zawsze nieszczęśliwie. Chętnie poczytam też jakieś rady co z tym fantem zrobić?

Gość kochliczek
autorko-mi sie wydaje ze on juz Cie zdobył i nie ma ochoty dalej:P

Gość gfdsfggdd
zgadzam sie z lodziarą. a do autorki watku: nie... ty w ogole nie jestes latwa :D :D buhahaha dobre :D dala dvpy prawie obcemu facetowi i mowi, ze nie ejst latwa, zaraz sie posikam chyba. pa

sama doszłaś do właściwych wniosków. skoro pociąga go w tobie twoja rezerwa to ją zachowaj, a tym "dbaniem" to przypadkiem nie masz zamiaru mu matkować ? facet dorosly- to niech sam o siebie dba i może jeszcze o ciebie ?

Gość gfdsfggdd
jaka znowu rezerwa? jakby byla rezerwa to by z nim do lozka nie poszla...

Gość matkaantosia
Ona nie napisała jak szybko poszła z nim do łózka tylko że już był sex. Myslę że nie ma reguły, jeden woli zdobywać drugi być zdobywanym, jeden woli intelektualistki inny sex bomby. trzeba być sobą bo jak się kogoś udaje to szybko potem wyjdzie na jaw

Nie badz gadatliwa- pozwol mu mowic o sobie...Mezczyzni lubia byc sluchani.

Gość dojrzałakobieta
Żaden mężczyzna nie lubi jak kobieta się narzuca ale to ciebie nie dotyczy - tak pisałaś - jednak mężczyzna powinien wiedzieć że kobiecie zależy. Daj sie poznać z jaknajlepszej strony, okaż mu żę chcesz mu dac to wszystko o czym pisałaś - tylko nie do przesady - zeby go nie osaczyć. Z mojego doswiadczenia wiem że najlepszy jest złoty sredek. jestem z mężczyzną i daje z siebie wszystko ale potem troche go odtrącam, trzymam w niepewności, mam swoje sprawy, jak sie spotyklamy znowu daje mu 100% siebie. jak mnie nie ma tęskni.... polecam ten sposób.

Gość kolporterka
klasikonik i inni. - > ona napisala ze seks juz byl jejku , umiecie czytac ze zrozumieniem?

Gość odwieczny temat
Jak zatrzymać przy sobie mężczyznę? A jeszcze przystojnego..... ciężka sprawa

Gość martynkalaska
Zamiast mi pomóc to gromy na moją głowę się posypały. Co za cnotliwe społeczeństwo! Na razie sie cieszę z tego co mam i tak co ma byc to będzie.

Gość Miłka miłka
Miałam podobny przypadek. Zauroczyłam sie w przystojnym chłopaku babiarzu. Myslałam że jestem tak wyjątkowa że we mnie sie zakocha i zostane ze mną. Niestety po kilku razach sie mna znudził.

Gość dobrym sexem

Gość anna z krakowa
ale wy jestescie bezndziejni głupie konwenanse czekanie i co myslicie że wtedy zwiazek jest trwalszy. nic z tych rzeczy znam pare poznali sie na imprezie i od razu poszli do lozka ona byla pewna ze on wiecej do niej sie nie odezwie a w koncu sa ze soba juz prawie rok. jak jest taka chemia to trzeba to pielegnowac

Jedno jest dla mnie dziwne. Że rady typu \\\"Daj się zdobywać\\\" są w tych samych wypowiedziach, gdzie znaleźć mozna opinię \\\"nie ważne na której randce był sex\\\". Co facet chce zdobyć najbardziej w kobiecie której tak naprawde z charkteru dobrze nie zna? No co? Sex. A co ma zdobywac skoro ten sex już zdobył? Nie ma tu za grosz logiki. Sama autorka pisze że facet leci na zgrabną pupcię (w poczatkowej fazie na pewno bardziej niz na charakter i inne takie). Więc co ma go pociągac do zdobywania skoro to co chciał juz zdobył? Sama autorko piszesz ze na sex to może mieć każdą, więc czym go zaskoczysz teraz aby to Ciebie wybrał skoro zachowałaś się jak przysłowiowa \\\"każda\\\"? Jest takie stare powiedzenie ludowe że aby być pewnym że facet z tobą będzie musi sie zakochac w tobie ZANIM pojdziecie do łóżka. Jeśli stwierdzi to po sexie to zwykle jest to wynik wspomnien emocji związanych z sexem a nie z Twoja osobą. Wtedy facet mięknie i jest do rany przyłóż ale to nie ma nic wspólnego z jego uczuciami do Ciebie tylkoz miłym przezyciem jakie mu dostarczyłaś. Pytasz jak go rozkochac? W tej sytuacji według mnie jest jedno rozwiązanie ale dość ryzykowne, bo musiałabyś postawić wszystko na jedna kartę. Zachowaj sie niestandardowo. Może zamilknij. Może stwórz pozory wielkiej tajemnicy. Może dowiedz sie co go pasjonuje i w tajemnicy się tym zajmij i niby przypadkiem pozwól mu odkryć że też Cię to pasjonuje i jestes w tym dobra.. Zaimponuj mu. Zaskocz go, tak żeby nie mógł podnieść szczęki z podłogi ale żeby to nie miało nic wspólnego z sexem tylko z osobowościa, pasjami itp. W ten sposób poza otwartymi drzwiami (sex) otworzysz sobie tez okno w razie gdyby drzwi zaczęły skrzypieć lub sie zacięły.

Gość juz nie mowiac o tym ze jest
latwa i leci na kase, ale nawet jak zdobedzie faceta to bedzie ciagle musiala kolo niego latac, zeby on czasem nie zdradzil.Ale co mi tam btw kobiety twierdza, ze to facet musi latac za kobieta, nigdy odwrotnie. Ale widac, jak facet ma pieniadze, to regule mozna zlamac :P

Gość gosiczkamała
Lecisz na niego strasznie ale on nie powinien tego wiedzieć. Zgadzam się z poprzednim postem że kobieta powinna być jakąś tajemnicą. Ale z tym zakochaniem przed sexem to juz przesada. W obecnych czasach? I to ludzie dorośli po rozwodach i z dziećmi - bez przesady.

Gość hihihihihi
a czy to nie jest najważniejsze KASA?

Gość do cholery jasnej czy
wszystkie martyny to takie dupodajki czy tylko tr, które ja na swoje nieszczęście mam wątpliwą przyjemność znać?????

Gość cywilizowanaana
Ale jesteście beznadziejni. To że ludzie ze sobą sypiają to jest normalna sprawa a że kobieta oczekuje czegoś więcej też jest normalne. Gorzej gdyby się puszczała na prawo i lewo a ona sypia z jednym facetem i chce z nim być. Co w tym złego? Każda normalna kobieta chce głębszego uczucia a dziwki i kurwiszony to te co tylko zaliczają gości na prawo i lewo.

Gość gruba bekka
Biedactwo z tego co piszesz jaki on jest jaka ty to raczej na stały związek nie masz szans

Gość gruba bekka
Ciesz się że chce cię w ogóle do łóżka

Gość a wiecie co mi powiedział mój
że wszystko i tak kręci sie wokól dupy i jak jest dobrze w łóżku to wszystko inne też sie ułoży. Jesli ktos lubi sex to ta sfera życia jest bardzo ważna więc ja myslę że masz szansę na dłużej i że może obudzisz w nim głębsze uczucia.

Gość martynkalaska
Nuwanda ja nie mogę zamilknąć bo i tak milczę. Nigdy pierwsza nie smsuję ani nie dzwonię. On duzo pracuje i wyjeźdża i jak chce sie spotkać to sie godzę bo i tak tego czasu dla siebie mamy mało - ale pierwsza nigdy bym spotkania nie zaproponowała. Gdybym kilka razy odmówiła spotkania pewnie by dał sobie spokój bo na samym początku powiedział że jak nie widzi zainteresowania ze strony kobiety to się nie narzuca. Jak kobieta nie oddzwania i robi uniki to on daje sobie z taką spokój.

Gość gdssdfgfd
"Ale z tym zakochaniem przed sexem to juz przesada. W obecnych czasach? I to ludzie dorośli po rozwodach i z dziećmi - bez przesady." nastepna 'madra' szmata sie znalazla... do czego ten swiat zmierza, to jest przykre :(

Gość gdssdfgfd
Nuwanda teraz przeczytalam twojego posta - JESTES GENIALNA I ZGADZAM SIE CALKOWICIE!!! autorko watku zmadrzej moze i nie dawaj dupy tak latwo, moze wtedy w koncu kogos w sobie rozkochasz :p

Gość fezz
"że wszystko i tak kręci sie wokól d**y i jak jest dobrze w łóżku to wszystko inne też sie ułoży. Jesli ktos lubi sex to ta sfera życia jest bardzo ważna więc ja myslę że masz szansę na dłużej i że może obudzisz w nim głębsze uczucia." myslenie dziecka :o nie, dobry seks nie ulozy nam zycia w kadej innej dziedzinie zycia. Chyba, ze dla kogos seks jest celem zycia i zalicza wszystko, co ma dziure.

jak już skonsumowaliście ten związek - to w kwestii zakochania się jego w Tobie - jest już \"po ptakach\" , innym słowy \"umarł w butach\", innymi słowy \"musztarda po obiedzie\"