Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjologia co po tym

Co po socjologii? Kto studiuje,studiowal?jakie szanse?

Polecane posty

Gość socjologia co po tym

piszcie

Gość ked
Badania rynku, PR, praca socjalna w ośrodku... Fajne studua, bardoz rozwijające, ale musis już w trakcie robić staże, uczyć się języków, itp...

Gość pani szminka
kadry, HR, dzialy personalne w firmach, reklama, osrodki pomocy spolecznej, wiezienia, osrodki dla bezdomnych i inne tego typu placowki. generalnie nastaw sie na prace z ludzmi i dla ludzi. oczywiscie mozesz rowniez skonczyc jako sprzedawca albo telemarketer ;)

Ja kończę socjologię pracy i pracuję w firmie Doradztwa Personalnego jako konsultant ds. personalnych. W przyszłości zapatruję się na pracę w dziale personalnym jakiejś dużej firmy- to mi się marzy:)

Gość upii
czyli az tak tragicznie nie jest ,mozna cos znalezc ciezkie studia?

kierunek bardz ciekaw ludzie dosc specyficzni;) czy bedziesz miec prace to w glownej mierze od Ciebie zalezy;)

Gość upiiii

Gość tgf
Zgadzam się studia bardzo wszechstronne i rozwijające

Gość socjologia dobre sobie
przeciez to obciach studiowac takie cus:)!!!! ciekawe o czym sie uczycie cale 5 lat,robic ankiety:)?? hahaha

ja koncze socjologie, ale w miedzyczasie zdazylam sie przebranżowić i jestem maklerem.

Gość socjologia dobre sobie
chyba zartujesz!!!po co porownujesz sie do farmaceuty?przeciez to 2 rozne swiaty:)na kazdej prywatnej uczelni mozesz studiowac socjologie,to mowi samo za siebie!wystarczy za masz pieniazki,zero pomyslow na zycie i jestes mgr socjologii:)

Gość spisMizd
ble z socjologia!!!

nie sztuka krytykować, moi drodzy :) uzasadnienie swojego stanowiska, to też nie jest jakiś specjalny wyczyn. jeśli nawet tego nie potraficie, to ciekawa jestem jakie szkoły wy skończyliście. czyżby tylko trzy klasy podstawówki? ;)

Gość ja zamieszam
studiowac socjologie w niemczech i nie zamierzam byc po studiach bezrobotna.wazne zeby zrobic praktyke w czasie studiow i jakos bedzie! jak w niemczech nic nie znajde zawsze polska stoi otworem:) z niemieckim papierkiem i tak sa wieksze szanse niz z polskim czyz nie? pa:)

możesz miec nawet papierek z Harvardu, a i tak cię w Polsce nie przyjma, jesli będziesz mieć większe kwalifikacje od dyrektora/kierownika czy innego menago :classic_cool: ja ide na socjo, interesuje mnie specjalizacja z gospodarki i organizacji, a później dyplom z zarządzania zasobami ludzkimi na razie jestem na stażu w ośrodku pomocy społecznej jest fajnie, ale musiałam się wkręcić, zrozumieć pewne mechanizmy praca bardzo rozwijająca, po tym kierunku i pracy w zawodzie nigdy nie masz dość wiedzy ciągłe szkolenia, kursy, dokształcanie się ;)

Gość no nie wiem ...le raczej
niemiecki papierek ma wieksza wartosc niz polski! a pozy tam znajomosc jezykow jest mile widziane czyz nie??

Gość poTym możesz wszędzie pracować
w Biedronce, w Tesco, w Auchan w Ikei, nawet w warzywniaku i każdym kebabie czy pizzerii. Tak te STUDIA są BARDZO ROZWIJAJĄCE :classic_cool: :classic_cool: gratuluje ich wyboru wszystkim 🖐️

Gość poTym możesz wszędzie pracować
ja zamieszam - :classic_cool: więc zamieszasz studiować socjologie? :classic_cool: to wszystko wyjaśnia :P miłego zamieSZania. buhaha (z taką ortografią daleko zajdziesz :P)

Gość według mnie a znam się
Socjologia obok politologii to największe goowno 🖐️

Gość masz wakacje i sie nudzisz a
po wakacjach znow do zawodowki??buhhaa