Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giga-intelektualistka

moje życie seksualne

Polecane posty

Hej, zamierzam podzielić się z Wami paroma historyjkami z mojego życia erot. Jak już kiedyś pisałam, miałam dotychczas ośmiu partnerów. Mam 26 lat, więc uważam to za w miarę normalny wynik. Chociaż zaznaczam, że nie kolekcjonowałam chłopaków na wyścigi. Chodziłam do łóżka wtedy, gdy naprawdę miałam na to ochotę (z małymi wyjątkami, o których też napiszę). Chciałabym już zacząć, ale mój szef drze się na mnie od rana i chce żebym mu coś przygotowała "na wczoraj". Pracuję tu od półtora roku, ale chyba niedługo rzucę to gówno! Na razie tyle. Odbiór.

Gość skoro zastanawiasz sie nad
:o

na razie nie wyrabiam - może napiszę coś za pół godz.

Kiedy jest do dupy!

kurwa... No nie mogę - mam pracować, ale pisanie tu to mój nałóg... Dzisiaj ten baran (mój szef) przyczepił się do mnie za brak rajstop. Dajecie wiarę? Rajstop!!! Dzień kurwa gorący jak w Maroku a ten debil chce rajstop. Wiecie co jeszcze powiedział? "Jak nie chcesz rajstop, mogą być pończochy...". Nie dość że debil, to jeszcze zbokol. Jest brzydki - najwyżej 170cm i półdługie włosy - nie znoszę takich. Kończę na razie, bo jeszcze zobaczy. odbiór

Wybaczcie kolesie co mają 170 cm. No, nie wszystkich tak krytykuję - tylko ten mój szef jest taki obleśny.

Gość hakioe
Giga skoro to twoj nawyk pisanie tutaj ,to pod jakim nikiem piszesz czy tuylko sie podszywasz?

Maniek - nie mam siurka. Ale moge poprosić kolegę - podotykacie się a ja popatrzę :D W sumie seksu nie będzie a moze byc miło :-D