Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajna miłość

Zwyczajna miłość.

Polecane posty

Gość Zwyczajna miłość

Jesteś dla mnie wszystkim. Wypełniasz sobą całą moją świadomość. Weszłaś w moje życie niespodziewanie, bez uprzedzenia. Zupełnie nie przypuszczałem, kiedyśmy się pierwszy raz spotkali, że pozostaniesz ze mną na zawsze. Jestem cały w Tobie. Zachwycam się Tobą, Twoją zniewalającą kobiecością. Chłonę Ciebie każdym skrawkiem mojego ciała. Każdym drgnieniem mojej jaźni. Otaczam Cię moją myślą. Jedyne, czego chcę dla Ciebie, to Twoje dobro. Po prostu Cię kocham, moja I....

Gość a po 10 latach
.............................................ona mnie nie rozumie, nie spimy razem, jestem z nia tylko dla dzieci ..................hehehe ....bez hapy enda :P

Gość fascynujące
:p

kazdy zblazowany siedzi od rana w pon w pracy i nie ma co ze soba zrobic to wymysla jakby tak zeswatac tych wszytskich pseudoromantykow to moze by sie zajeli soba i nie zasmiecaliby kafe :D

Gość Zwyczajna miłość
A co was to obchodzi? Możecie nie czytać, jeśli się nie podoba. Każdy ma prawo pisać, jak mu się podoba. Co jest złego w moim wyznaniu, żeby je tak wyszydzać?

Gość kotlinkaaa
sama prawda, czuję podobnie....

Gość pani_psycholozka
to tak apropos tego, ze mezczyzni inaczej czuja milosc :P jak dla mnie bardzo ladne

Gość Zwyczajna miłość
Czy mężczyzna, który kocha kobietę i się do tej miłość przyznaje jest gorszy od tego, który nie potrafi kochać albo nie potrafi o tym powiedzieć?

Gość kotlinkaaa
nie przejmuj się, rób jak czujesz i uważasz... rozumiem, że jesteś z osobą, którą kochasz?

Gość Zwyczajna miłość
Tak, jestem. :-) Dziękuję. :-)

Gość pani_psycholozka
nie zrozumiales mnie, chodzilo mi o to, ze niektore kobiety pisza, ze mezczyzni inaczej czuja milosc, a tu udowadniasz im , ze czuja dokladnie tak samo! :) ja lubie czytac takie wyznania, wszak milosc jest w zyciu najwazniejsza! milego dnia :)

słuchaj no autorze, takie wyznania do kobiet trzaskaja pseudoromantyczne prawiczki:D po pierwsze kobiety doceniają okazywanie a nie wyznawanie, po drugie szczerość na pierwszym miejscu, więc zaproś kobietę na drinka, pogładź po rączce, wproś sie na noc...no chyba że ona jest niepełnoletnia, to tak...zakończ na wyznaniach i napisz koniecznie jakiś .ładny wierszyk- ona go wklei do pamietnika i bedzie super:D

Gość Doprawdy ty nigdy
nie usłyszysz takiego wyznania. Masz emocjonalność owcy :O

Gość Zwyczajna miłość
Nie rozumiem tego wszystkiego. To jaką postać ma mieć wyznanie miłosne? Może raportu policyjnego? Nie rozumiem waszej złości i ironicznego cynizmu. Skąd one się biorą?

no ja usłyszalam raz takie wyznanie- tupnełam noga i faceta już nie było, zwykle spotykałam się z normalnymi facetami:D

Gość Doprawdy ty nigdy
Z zazdrości. Te prymitywne baby nigdy nie usłyszały i nie usłyszą takiego wyznania. Z dwóch powodów - pierwszy, bo niewiele znaczą dla swych facetów, drugi, i ch faceci maja podobna do nich wrazliwość emocjonalną. Żeby kobieta usłyszała takie szczere wyznanie, to naprawdę dla swego faceta musi znaczyć wiele :)

Gość Zwyczajna miłość
Normalny facet = facet, co to do kobiety mówi, że ją kórwa kocha zejebiście i że ma ochotę ją rżnąć bez przerwy... Wtedy dopiero kobieta czuje się dowartościowana i kochana...

normalny facet= Bezedury, metroseksualny prawiczek= autor..normalna kobieta woli Bezedury- jasne?:P

Gość annnkka
Takie wyznania są ładne,ale dla młodych nastolatek...Najlepsze wyznanie miłości-to podarowanie kwiatka ukochanej osobie,bez okazji, albo zabranie ją w jakieś fajne miejsce:) i najważniejsze wypowiedzenie dwóch prostych słów-Kocham Cię,to lepsze niż takie bzdetne wierszyki.pozdro:)

Gość Most nad Tałtami
Podejrzewam, że wy nie potraficie zdobyć się na takie wyznanie. Choćby ze względu na wasz język, który jest wulgarny. :-(

Gość Zwyczajna miłość
To wy uważacie, że jedynie gówniarstwo potrafi przeżywać coś takiego? A co byście powiedzieli na fakt, jeśli autorem tych słów jest dorosły mężczyzna, który jest w związku z jedną i tą samą kobietą od dziewięciu lat? Czy w takim przypadku jego kobieta nie zasługuje na takie słowa?