Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajna miłość

Zwyczajna miłość.

Polecane posty

Gość Zwyczajna miłość
>>>>>>>>>> Skończyliśmy okres dojrzewania. To co mówisz swojej kobiecie? Czy ty jeszcze z nią w ogóle rozmawiasz? Czy ty w ogóle wieszz, co to jest czułość, delikatność, miłość?

Gość Zwyczajna miłość
>>>>>>>>>>>>> zadna kobieta nie zasluguje na taka zenade A gdzie w moim wyznaniu jest żenada?

Gość Zwyczajna miłość
>>>>>>>>>>> No cóż, powiedziałbym że ci odbiło lub masz gorszy dzień A może to tobie odbiło, skoro nie stać cię na inny wniosek?

Gość autorze dla wlasnego dobra
nigdy nie traktuj poważnie tego co piszą na kafe.:classic_cool:

Gość Zwyczajna miłość
A gdzie widzisz sprzeczność pomiędzy słowami i konkretami? Kto Ci powiedział, że kobieta, którą kocham nie doznaje stosownych konkretów? Naprawdę nie chciałabyś z facetem, którego stać na konkrety a jednocześnie wrażliwego i nie wstydzącego się swoich względem ciebie uczuć?

\"Doprawdy chyba Ci napiszę esej miłośny\" Bezedury nic ci nie grozi- za daleko mieszkasz:P :D

ok, ok, dla kazdego co innego- jak wrażliwców nie toleruje, dla mnie mężczyzna ma być silny, konkretny, zdecydowany...no facet po prostu:>

Naprawdę nie chciałabyś z facetem, którego stać na konkrety a jednocześnie wrażliwego i nie wstydzącego się swoich względem ciebie uczuć? moj nie wstydzi sie uczuc ale nie pierniczy jak potluczony :)

Gość Zwyczajna miłość
A skąd przekonanie, że ja nie jestem takim mężczyzną? Czy takie wyznanie mężczyznę czyni niemęskim?

Gość Zwyczajna miłość
A co jest "potłuczonego" w tym, co napisałem???? Zupełnie nic nie rozumiem. :-(

Zwyczajna miłosć- już co to wyjaśnilismy co w tym nienormalnego:D przeczytaj jeszcze raz, przemysl i zastosuj:D

Gość Zwyczajna miłość
:-( Odnoszę wrażenie, że koniecznie chcecie mnie stłamsić. Że nie w smak wam to, co napisałem. Dlaczego jesteście tacy wredni?

28.07.2008] 11:26 sliczne:) Nie dziwię się, że byłe, szczególnie byłe na sex tak bardzo zazdroszczą wam Miłości;) Nie pozwólcie stłamsić jej;) ❤️ bo Piękna jest

Gość A mnie sie podobaZ
Zwyczajna milosc, brawo, oby wiecej facetow mowilo szczerze swoim kobietom takie wyznania jak Twoje!!! Brawo!!!

Gość Zwyczajna miłość
>>>>>>>>>>>>> Ale jak czytam takie teksty to mnie mdli. Jakbym swojej kobiecie coś takiego wyrecytował to by mi kazała się w głowę puknąć. Wiesz co? Współczuję ci takiej kobiety a jej współczuję takiego faceta...

Gość Zwyczajna miłość
>>>>>>>>>> Ale jak czytam takie teksty to mnie mdli. Czegoś nie rozumiem wcale. Skoro cię mdli, to po co czytasz?

Gość Zwyczajna miłość
>>>>>>>>>> Usłyszałeś obiektywne opinie. Całe szczęście, nie wszyscy są tak cyniczni. Niektórzy nie podzielają wcale waszej opinii.

Gość Zwyczajna miłość
>>>>>>>>>> czemu nie mowisz tego zoie tylko rozglaszasz publicznie? Ależ ja to nieustannie powtarzam mojej żonie. :-)

Gość Zwyczajna miłość
Znowu się ze mnie naigrawacie. Dlaczego?

"Cyber seks podobno jest w modzie"- w tym temacie to ja jestem tradycjonalistą:D