Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFSKJMDOVISTUHVM

JAKI TELEFON WYBRAĆ? POMOCY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość DFSKJMDOVISTUHVM

A więc tak mam dwa telefony do wybrania i nie mogę się zdecydować. Pierwszy to Lg KF 600 drugi to Samsung U600. Może ktoś z was ma taki telefon więc bardzo proszę o pomoc w podjęciu decyzji. www.mgsm.pl/compare.xhtml tam znajdziecie dobre porównanie telefonów.

podobno każdy, kto ma lub miał LG mówi, że LG to g****o, ja mam LG też i się o tym przekonałam. Na Samsungi też ludzie często narzekają, ale nie aż tak.

A nie masz innej opcji?? Wszyscy, których znam i mają albo LG, albo Samsunga narzekają na nie. Nieważne, jaki model.

ja mam samsunga u600 od pół roku i jestem bardzo zadowolona. jego wada jest to ze bat trzyma tylko 3 dni, ale to jak w każdym telu z dużym wyświetlaczem. i trzeba sie przyzwyczaic do przycskw dotykowych bo mój tel na poczatku sam sobi edzwonil, bo wcisnęłam niechcacy;)

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
Ja jeszcze nie miałam ani samsunga ani lg i trudno mi dokonać wyboru oba mi się podobają.

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
www.telix.pl/artykul/test-telefonu-test-lg-kf600-0,22056.html tu jest test lg kf 600 może ktoś z was bedzie chciał zobaczyć.

nie patrz na testy, tu chodzi o coś innego. Mój LG ma rewelacyjne funkcje, dobrą baterię itp., ale co z tego, skoro muszę iść do reklamacji średnio raz na 4-5 miesięcy, bo się program psuje i trzeba instalować go na nowo, albo że niby guziczki na klapce to fajny patent, bo można sobie puścić muzykę bez wchodzenia w menu , ale już nikt nie wspomni, że nie da się ich zablokować i że muzyka czasem się włączy sama, gdy telefon jest w torebce.

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
samsung jest taki bardziej elegancki i ma lepszy aparat i wyświetlacz za to lg ma dwa wyświetlacze jeden dotykowy co jest bardzo fajne i mało spotykane. i nie mam pojęcia który wybrać. najchętniej to dwa bym wzieła:P

a nie możesz wziać nokii? Nokia jest niezawodna, tylko że to prosty telefon, bez udziwnień.

Tak jest, Nokie są niezniszczalne. Albo SE. Mam już trzeciego i z ŻADNYM nie miałam problemu typu serwis, zepsuty, wiesza się, sam się wyłącza itp, jak z innymi, które miałam...

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
metafora a Ty masz dokładnie lg kf 600? czy jakiegoś innego samsunga? mój brat ma jakieś miesiąc LG KU990 Viewty i nic się nie dzieje a ogląda czesto filmy na nim i bardzo często korzysta z telefonu.

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
mam już prawie 2 lata SE D750i i zepsuł mi się aparat po trochę więcej niż roku ale rzeczywiście SE są bardzo dobre tylko chciałabym teraz coś innego.

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
metafora miało być czy masz innego lg juz po prostu mi sie wszystko miesza :P

Dokladnie jak NOKIA to bez bajerow ;/ Moja mama ma Nokie 1600 i dziala jak marzenie juz 2 rok :) Natomiast mój brat ma Nokie N73 ze wszystkimi bajerami ... tragedia w serwisie byl z ta komora 4 razy !!! Ja natomiast preferuje marke SE :) Mialem juz 3 telefony z tej firmy i nigdy mnie nie zawiodly :) Obecnie mam SE w810i. Jedynie trzeba uwazac na telefony z joystickiem ;/ bo podobno czesto sie psuja (u mnie sie nie psuly).

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
no ja ma telefon chyba właśnie z tym "joystickiem" i też mi się nie popsuł.

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
my tu gagu gadu a ja dalej nie wiem który telefon z tych dwóch wybrać. jestem za bardzo niezdecydowana :/

Ja z SE też żadnych problemów nigdy, joystick też mi się nie psuje. Miałam już Motorolę (1,5 roku, dwa razy serwis), Siemensa (po 2 miesiącach miałam go tak dosyć, że pchnęłam za grosze) i Sagema (bez komentarza). Potem wzięłam SE i od tamtej pory jestem wierna. Jakiś czas temu mnie wzięło na LG Chocolate, ale po przeczytaniu paru opinii stwierdziłam, że nie ma co szpanować i zdecydowałam się na SE K800i. Na razie służy mi pół roku bez żadnych problemów, a używam telefonu naprawdę sporo. Ale jak chcesz coś nowego i trochę innego, to ja bym już wzięła tego LG, bo jest po prostu ładniejszy. I jakby co to w lepszej cenie na allegro ;)

Mój facet miał SE i też mu się właśnie joystick popsuł, i psuł notorycznie ... Ja już bym wolała zostać przy starym telefonie niż wybierać między Szajsungiem a LGówno Oo

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
to już sama nie wiem ale chyba jednak wezmę lg kf 600. a może jest osoba która go ma i by go odradzała?

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
nawet fajny tylko nie za bardzo przepadam za telefonami z klapką. noki nie lubię i bardzo mało noki mi się podoba. mam jeszcze do wyboru w ofercie Sony Ericsson W580i i Sony Ericsson K660i ale bardziej mi się podoba w580i. wcześniej też zastanawiałam się nad LG KE 970 Shine bo z wyglądu jest bardzo ładny.

Gość DFSKJMDOVISTUHVM
Jeszcze się zastanowię może przejdę się do salonu żeby na żywo zobaczyć telefony. Dzięki za pomoc