Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izuuuxd

Babeczki dr. Oetker

Polecane posty

Czy robił już ktoś te babeczki? Moje są właśnie w piekarniku i zastanawiam się jaki będzie efekt końcowy :) Robię te z płatkami czekoladowymi ;p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ramburak
ty sie lecz lepiej u dr Oetkera !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Już je wyjęłam,wyglądają super,ale nie wiem jak smakują bo są jeszcze gorące :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sama chemia
te babeczki to sama chemia, jak z resztą wszystkie ciasta w proszku....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Babeczki Doktora
Chyba autorce topiku te bułeczki zaszkodziły.... Może się nimi otruła... bo się nie odzywa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oiooi
dzisiaj wszędzie jest chemia, nie uniknie się tego więc czemu nie robić babeczek..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A ja robiłam ostatnio takie babeczki tylko jogurtowe i jakoś żadnej chemii nie czułam. Były przepyszne i nawet nie zdążyły ostygnąć. Nie wiem co się tak czepiacie tej chemii? Jak się robi ciasto samemu to w jajkach, mleku, margarynie nie ma chemii? Tak myślicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Anka-Malowanka
TO niech ktoś wyjaśni jaka chemia... Jajka w proszku? - nie..bo dodaje się własne Tłuszcz w proszku? - nie... Mleko?Nie... Mąka...czekolada...proszek do pieczenia.Gdzie ta chemia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja robię babeczki sama, bo nie widzę problemu w zmieszaniu mąki z proszkiem do pieczenia samodzielnie :) A koszt jest wyraźnie mniejszy niż gotowej mieszanki na babeczki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dokładnie zgadzam się chemia jest wszędzie! Inaczej mleko, jajka i margaryna nie miałyby rocznych dat przydatności do spożycia, no chyba, że ktoś chowa własne kury i krowy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×