Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak swojej dziewcyzny

Gdy dziewczyna ma za duzo butow. Ile wy macie?

Polecane posty

Gość chlopak swojej dziewcyzny

.... MA 5 PAR LETNICH BUTOW!!! Nie moge na to patrzeć!!!!!!!!!!! Jak można tak marnować pieniądze? Ile wy macie par, piszcie a ja jej to pokażę! Proszę o szczere wypowiedzi.

Gość hush
letnich? a tak z 4-5 par będzie ;)

2 pary klapek- z tamtego roku 2 pary sandałów: białe i beżowe sportowe sandały szpilki na paseczkach na wielkie wyjścia:) i nie wydałam na to fortuny:) max. 130 zł

Gość 5 par to same japonki
3 pary czułenek bez palców i 2 pary sandałów na szpilce

Gość comtessa
letnich to ja mam z 10 par a może i więcej, nie liczę. Mój facet też ma z tym problem :)

szczere? no wiec moj drogi: -butow -bluzek -torebek -spodnic -sukienek -spodni -spodenek -stanikow -majtek -szali -rajstop -swetrow -kurteczek -bizutrerii NIGDY nie ma sie za dużo ;)i zapamietaj! :D

na lato/wiosne: klapki japonki na miasto (ze skory), buty na wyjscia na imprezy (na obcasie), sportowe. ale ja mam tak malo butow bo malo co mi si epodoba poza tym mam szczuple stopy i wikezszosc butow sie za tega.

Gość ksksks
podan 14 ;]

Gość teenage angst
6 par typowo letnich,a takich zakrytych,to mi sie nie chce liczyc,ale duzo :)

Jeżeli chodzi o letnie to 3 pary na obcasie,5 par japonek i 3 pary klapeczek :)

Gość aniuka
7

Gość ccc...
faceci czemu jestescie takie skapiradla? czemu nie spelniac swoich zachcialnek? zycie jest jedno moj tez ostatnio bo zaplacilam za toalete ktora byla bezplatna dla klientow restauracji a ja myslalam ze nie bedziemu tam siedziec i moj chlopak na to,ze przeciez posiedzimy i nie potrzebnie musialam placic, a ja ze co bede zalowac 1 zl a on ze nie chodzi o to a o to by ekonomicznie rozporzadzac pieniedzmi. Wnerwilo mnie to i chyba stwierdzam ze musi byc skapcem skoro tak uwaza

4 pary japonek sandały 3 pary butów sportowych 2 pary butów na płaskich ( baletek) 3 pary szpiklek 1 sandły na obcasie acha i 2 pary butów klapek z zakrytymi palcami z zimowych 3 pary kozaków

o zapomnialam jeszcze o balerinach, to w sumie beda 4 pary (kupione w tym roku), z poprzenich lat raczej nie chodze bo sa zuzyte.

no mało,mało :p Ale na szczęście w sklepach są teraz letnie wyprzedaże i można się nieźle obłowić za nieduże pieniądze :P

sandalki - to chyba z 15 par do tego klapki jakieś 5 , do tego letnie sportowe do spodni ok. 5 o zimowych pogadamy ok. listopada bo napewno dojdą nowe egzemplarze :D .

Gość a wg mnie
ten temat założyła ta dziewczyna, która ma 5 par butów i chłopak się wkurzył na nią o coś, buty jej wypomniał i ona teraz mu ten topik pokaże............

Gość aaaaaaj
moja ma tylko 2

jestem baba ale ja nie wiem po co innych kobietom 10 par butow na lato:o no ale ja jestem wypaczona :classic_cool:

Gość a terrazz jjaaa
takich typowo letnich butów to mam: -białe japonki-czasami -białe klapki-czasami -różowe klapki-rzadko -różowe japonki-rzadko -zielone na obcasie-czasami -złote na obcasie-rzadko -beżowe japonki-często -beżowe na obcasie-eleganckie -turkusowe klapki-czasami -balerinki trampkowate;)-często -balerinki złote-czasami -zwykłe niebieskie japonki- zwykle używanie jako kapcie -bordowe na obcasie-rzadko -bordowe na obcasie2- ale już w nich za bardzo nie chodzę -beżowe na obcasie2- jak wyżej

Gość angelina_sz
ja mam 15 par letnich butów + 5 par zimowych + jakieś adidasy i buty w których chodze po gorach co dwa lata jakieś wymieniam :)