Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasza klasa

CO SADZICIE O KOBIETACH W WASZYM WIEKU BEZ DZIECI?

Polecane posty

Gość wasza klasa

KTORE ZYJA JESZCZE ZYCIEM BEZTRSKICH? ILE MACIE LAT? ZAZDROSCICIE IM CZY CZUJECIE, ZE MARNUJA ZYCIE?

Gość karolinusiaaa_09
MAM 27 LAT. Troche sie dziwie niektorym ze nie planuja, czsaem jest ciezko, ale chwile z dzieckiem to moje najszczesliwsze chwile i zadne imprezy, wyjscia i wyjazdy (przed dzieckiem) nie dalyby mi tego

Gość ja mam 27 lat
i nigdy, absolutnie nigdy w zyciu nie chcialabym miec dziecie wiec na pewno nie zazdroszcze.

Gość wasza klasa
UP

mam 28 lat mam meża i nie chce miec dzieci. o dzieciatych nic nie mysle, chcialy to maja ich sprawa.

Gość nie tak kolorowo
"Troche sie dziwie niektorym ze nie planuja" a to z pierwszym lepszym mają planować? najpierw wypadałoby spotkac tego kogoś, z kim mieć, a niestety nie każdy w wieku 27 lat ma męża czy stałego partnera (nawet mniejszość z tych, co znam)

ech...ja mam prawie26...oj i wszystkie kobitki znajome...w ciazy sa, albo rodza, albo juz urodzily..albo juz maja dzieciaczki 6lat...oj..ja jeszcze nie chce zbytnio...wlasciwie jeszcze nie moge. ale max za 4 lata...bedzie brzuszek

Gość ja odpowiem
mam 30 lat, dzieci na razie nie planuje! maz nalega ale ja nie chce! mam czas a wiazac sobie kule do nogi swiadomie w moim wieku jeszcze nie zamierzam. wolnosc ponad wszystko, to sobie cenie najbardziej, dzieci to przykry obowiazek i nuda. ciagle to samo - kupki, chorobki, ulewanie i wieczny bek. na razie wole zyc! jeszcze nie zglupialam by sie tak karac... a inne laski - coz ich wybor.. na razie im wspolczuje.. co bedzie potem zobaczymy. moze kiedys sie zdecyduje by inni wreszcie przstali pytac 'kiedy'.

Gość nhgngfjhgdjgkj
nie interesuje mnie czy ktos ma dzieci czy nie, kazdy ciagnie swoj wozek :P:P:P Mam inne rzeczy na glowie niz takie bzdury :classic_cool: kto sie nie ma czym zajac....z nudow sobie wymysla takie bzdety:P

Gość mam 34 lata dzieci
jeśli są kobiety bezdzietne w tym wieku, bo tak chcą to ich sprawa ale odkładanie na później jest idiotyczne.... po co dziecku taka stara matka, nie chciałabym mieć pierwszego dziecka w wieku prawie czterdziestu lat i w wieku 50 ok dziesięciolatka, w tym wieku moje dzieci będą w liceum, z wiekiem sił ubywa a nie przybywa.........

Ja w tej kwestii nic nie myśle bo i po co???? To jest jakaś bezsensowna licytacja która ma lepiej-ta dzieciata czy bezdzietna. W każdym razie ja nigdy niczego w życiu nie żałowałam a już na pewno nie tego że mam dziecko i zero imprez :) Grunt by każda z nas była szczęśliwa nawet jeśli ma w życiu inne priorytety,poglądy i marzenia na przyszłość :)

mam 25 lat i mam jedno dziecko o tych co nie mają ich sprwa może nie sa gotowi może sie staraj moze szukaja miłosc nie wiem nie interesuje mnie to

Gość Super Elite Model Look
nie ma sie do czego śpieszyc, a poza tym kto powiedział że każda babna musi mieć dziecko? to indywidualna sprawa, trzeba korzystać z życia i bbawić sie a nie siedziec w pieluchach bo i po co dziecko to wydatek, po co sobie robić dodatkowy kłopot?

Gość nininin97
ja mam 26 lat i jestem w ciazy załuje ze sie wczesniej nie zdecydowałam ale widocznie tak miało byc zazdroszcze tym co maja juz fajne odchowane a pogardzam tymi co chca robic tylko kariere i pieniąchy żałosne

Gość to jak kobieta w
"takim wieku" nie ma dzieci to wg Was zyje w swiecie beztroski? :O

Gość ja nie ja nie
mogę mieć dzieci, bo mnie na nie po prostu nie stać. Mam rodziców na utrzymaniu- nie będa mieli rent/ emerytur i tyle...

Gość tu nie chodzi...
tylko o robienie kariery, niektrzy maja zwykłą prace, zyja spokojnie i nie chcą bachorów.

Nie dla każdego dziecko to uwieńczenie idealnego życia i ja to rozumiem. Nie oceniajmy człowieka po tym czy ma dziecko i w jakiej ilości czy w jakim wieku. Ja na to nie patrze ani sie nad tym specjalnie nie rozwodze.

Gość czemu wszystkich tak oceniacie
w tak beztroski sposob. ktoras napisala "mam 29 lat i dziwie sie tym ktore nie planuja". Skad wy wiecie czy planuja czy nie? ja i moj maz staramy sie juz 9 miesiecy i nic. Martwie sie czy wszystko jest ok. Po jaka cholere mialabym sie dzielic takimi planami z kolezankami? Po to by mnie potem ocenily albo skomentowaly cos zlosliwie? Poza tym nie mam ochoty na tak intymne zwierzenia. I wlasnie jak ktos bezczelnie pyta mnie o dziecko to mowie ze nie planujemy! Bo to tylko nasz sprawa. moja i meza. czy tak trudno to zrozumiec i uszanowac?

Gość achakacha
Mam 24 lata i chociaz moja ciaza byla wpadka to o dziwo teraz nie zazdroszcze moim bezdzietnym kolezankom. Ktoras napisala ze dziecko to klopot.DZIECKO TO RADOSC PRZEDE WSZYSTKIM

ja mam pytanie do założycielki tematy: a ty masz dziecko? ja kiedy nie miałam dziecka to uważałam ze kazdy powinien sie o nie postarać bez względu na możliwości.A teraz uwazam ze jesli ktos nie potrafi dac siebie samego dziecku to nie powinien być zmuszany do posiadania dziecka.Chodzi mi o zmuszanie przez otoczenie. Ja czasem sama sie glubie w tym co mnie otacza. Nie potrafię zapanować nad sytuacjami jakie tworzą sie przy posiadaniu dziecka. Ja odkąd mam swoje dziecko nie namawiam nikogo na jego posiadanie. Jesli ktos sie zdecyduje sam to Ciesze sie mocno, bo dziecko to dla mnie szczęście. Zycie innych jest życiem innych a nie naszym.

czemu wszystkich tak oceniacie -------------zgadzam sie z Tobą. ja też czekałm prawie rok na dziecko i czesto slyszałam docinki ze jestem za wygodna bo nie chce dziecka. Otoczenie nie moze przyjac do swojej swiadomosci ze ktos niechce albo nie moze ale i tak wszyscy sa wsadzani do tego samego wora.... mam 25 lat.

" 09:01 tu nie chodzi... tylko o robienie kariery, niektrzy maja zwykłą prace, zyja spokojnie i nie chcą bachorów." bachorem to może ty jestes a nie dzieci ktorych oni nie chca.....troche kultury i opanowania.

Gość no bo tak juz jest
ze w tym pier.dolonym katolandzie kazdy kazdemu w zycie zaglada. Ch.uj was to obchodzi czy ktos ma dziecko albo nie ma, w jakim jest wieku, co planuje a czego nie i czym sie kieruje. Zajmijcie sie swoimi sprawami popaprancy !!!! Dobija mnie jak widze, ze mlode osoby maja mentalnosc starych babc. To jakie wy bedziecie na starosc ????

Gość achakacha
Kiedys jak widzialam kobiety w malymi dziecmi, szczegolnie te mlode to im WSPOLCZOLAM.Po urodzeniu dziecka moje podejscie zmienilo sie o 100%.Nie moge powiedziec ze wspolczoje ale na pewno nie zazdwoszcze bezdzietnym kolezankom.Dziwne:)

Gość tak masz racje
no bo tak już jest - dokładnie, ''pierdolony katoland'' bardzo dobrze powiedziane

Gość Dumna
witam wszystkich.... Super Elita Model Look to czemu masz dziecko? Dziewczyny dziecko to skarb malutki,a ile jest takich co sie staraja i niemoga miec,albo jak tu wiekszosc z was nie pladuje a tu nagle chcecie miec a tu buch nie mozna........

Gość mam 28 lat
dziecka nie mam i chyba nie chcę mieć. Mąż niestety chce, a wolałabym, żeby nie chciał, bo to by mi ułatwiło podjęcie ostatecznej decyzji, a tak się miotam. Wybór kobiet mających dzieci w moim wieku w pełni rozumiem. To naturalne, żeby mieć dziecko w tym wieku. Tyle, że ja akurat nie chcę.