Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danka_p

co z wakacjami???

Polecane posty

Gość linduszka
Sousse Palace widzialam tylko na obrazku, rzeczywiście swietny hotelik, bardzo mis ię podobal. My z mężem za rok chcemy się tam wybrac.

Gość Darisss
Fajny hotelik to też - Skanes Palace :) Czułam sie jak w raju jak tam byłam :)

Gość labelka12
a jak jest usytuowany? Blisko plazy? Ile km od lotniska? Są jakieś atrakcje dla dzieciaków, typu małe baseny, zjeżdżalnie itp?

Gość Darisss
12 km od lotniska , położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Jest plac zabaw dla dzieci i mały basenik .

Gość Haneczka_T
moje wakacje były rewelacyjne. Byłam z rodzicami na 2 tygodniowych wczasach w Tunezji. Piekny kraj,w spaniałe widoki, luksusowy hotel, mili rezydenci, ciekawi ludzie. Jednym słowem bomba. Biuro zadbało o swoich klientów porzadnie.

Gość drazi
a w jakim hoteliku spedziłas te cudowne wakacje? ja teśż bym bardzo cchiala pojechac do Tunezji.

Gość mała strzała
Tunezja... lecimy tam z moim przyszłym mężem w podróż poślubną :) Biuro jeszcze nie wybraliśmy, ale mysle, że z tym nie będzie problemu, bardzo duży wybór teraz jest tych biur podróży.

Gość gisyza
a pewnie, że duży, ale moim zaufanym jest alfastar. Od czasu do czasu lata tez z Oasis. Moim zdaniem 2 nalepsze biura.

Mała Strzała niejedz do TUnezji teraz!!!!!!!! Lepiej Egipt. Naprawdę. Tunezja jest bleee! Egipt, Egipt, Egipt

Gość mała strzała
a czemu odradzasz mi Tunezje??? Dlaczego lepiej teraz do Egiptu???

Bo w Tunezji nie ma nic ciekawego i o tej porze roku nie masz juz 100% gwarantowanej pogody. Tunezyjczycy nie są symaptyczni. W Egipcie jest ładniejsza pogoda i hotele są lepsze. Ile mniej wiecej przeznaczasz na osobę? i jaki termin? Zobacz sobie oferty alfa star w zakłądce last minute. W Sharm jest bardzo ładnie.

Gość powiedzcie a co z
1,5 rocznym dzieckiem,warto brac do egiptu, mój brat właśnie wczasuje sie w Hurgardzie i walą z rana setke na odtrucie, a piędziesiątke przed każdym posiłkiem

Z tak małym dzieckiem jest róznie. Chociaż...moja przyjaciółka dała się namówić z takim maluchem na Egipt (w końcu!) i ostatecznie pojechali co prawda sami, ale powiedziała, że gdyby była z nimto też dałaby radę. Jak wybierzesz dobry hotel to bedzie ok. Tyle tylko, ze niewiele ruszycie sie z maluchem poza hotel. A tak...nurkowanie, KAir i inne atrakcje przed Wami. Tak czy siak bedzie dobrze. Zobacz na oferty Scan Holiday oni jezdza z nimi bo mają w hotelach duzo atrakcji dla dzieci i są naprawdę dobre.

Gość mała strzała
Siostra mi tez proponowała właśnie te wycieczki last minute w biurze alfastar. Jutro się chyba wybiore do biura.

Zanim jednak wybierzesz się do biura to sprawdz na stronie alfa star. POczytaj sobie gdzie są te hotele, jak daleko od centrum, ile gwiazdek itd. Sprawdz położenie i na forum gazeta.pl sprawdz opinie. Bo jak pojdziesz do biura to babka tak zamąci Tobie w głowie, że weźmiesz jakiś nieciekawy hotel za duże pieniądze i na jakimś zadupiu. Jak chcesz stronki to Tobie podam.

Gość mała strzała
To jesli możesz to podaj jakies stronki, moze faktycznie masz racje. Dzięki za rade :)

Opinie o hotelach: http://forum.gazeta.pl/forum/71,69392.html?f=717 rozmieszczenie hoteli w Hurgadzie: http://www.hurghada.pl/maphrg.html info: http://www.hurghada.pl/hotel.html rozmieszczenie hoteli wSharm: http://sharm-el-sheikh.ovh.org/ popularne biura ofereujące Egipt: alfa star, exim tours, triada, sun&fun, itaka, scan holiday itd - te juz sobie wpisz w google i wyskoczą strony. Forum o Egipcie, tam mozesz pytac: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=622

Gość mała strzała
oooo, dzieki za te informacje i za linki. Fajne zestawienie zrobiłas na temat Egiptu. zaraz sobie wszystko poczytam, dzieki jeszcze raz.

Gość Pola11
ej, a powiedzcie mi czy lepiej lecieć do Hurghady, czy do Sharm el Sheikh? Bo ja się nad tym zastanawiam.

Gość Pola11
a dlaczego do Sharm? :)

Sharm jest bardziej zielone. Ładniej zagospodarowane. Fajniejsze są hotele z większą przestrzenią. Hurgada to ciągły plac budowy i beton. To tak jak Alanya i Oludeniz w Turcji - bez porównania.

Gość Pola11
ahaa, dzieki za informacje. Przejże sobie jeszcze te oferty, które dostałam w biurze. A mogłabyś zaproponować jakiś fajny, sprawdzony hotel?

Sharm Cliff REsort i Noria Resort. Wybieraj hotele w Naama Bay bo to samo centrum i tam się toczy życie.

Gość Pola11
aha, spoko. A bezpiecznie jest tam w ogóle?

Gość Pola11
hm :) a Ty z kimś tam latasz czy sama?

Gość Pola11
Paris?? Z kim latasz do Egiptu?