Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danka_p

co z wakacjami???

Polecane posty

Gość Pola11
i nie boicie się latac do Egiptu?? 2 kobiety? Kurcze, nieźle. Chociaz gdzieś na necie czytałam, że duzo ludzi lata w pojedynke.Ja to nei wiem czy odważyłabym sie.

Gość Pola11
bo ja generalnie taki bojuch jestem ;) ale w sumie jeśli jedzie się na wycieczkę zorganizowana przez biuro podrózy to faktycznie nie ma się czego bać.

Pola a czego Ty się obawiasz? Tam jest pełno Polaków na każdym rogu. Prawie jak w Polsce, co drugi krok jak w Rosji a co trzeci jak w Niemczech ;) Nie bój się.

Gość mała strzała
zdecydowałam się na Hurghade. Juz wykupilam wycieczke, lecimy w grudniu na sylwestra :)

Gość mała strzała
Wybrałam Deser Rose Resort - położony tuż przy plaży. Piekny hotelik, bardzo luksusowy. :)

Gość rikitikita
ludziska!!!? warto polecieć na sylwka do egiptu? Bo mam okazje i dziś musze dać odpowiedź. help!

Gość mała strzała
pewnie, że warto. jak masz okazje to jedź!!! Sylwester w Egipcie może być całkiem ciekawy. Zawsze cos innego :)

Gość lindeczka maleńka
eeeeeeee, juz trzeba mysleć o nastepnych wakacjach ;) Ja to w tym roku z chęcia poleciałabym na teneryfe. Był ktos?

Gość duża niunia
Nie, nie byłam na Teneryfie, ale bardzo chciałabym polecieć. Z jakim biurem najlepiej? orientuje się ktoś ?

Gość dresikowa
sprawdź sobie w biurze Alfa Star - oni prawdopodobnie maja tam wycieczki. A teraz maja bardzo ciekawa oferte na nowy rok - duże rabaty.