Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danka_p

co z wakacjami???

Polecane posty

Gość danka_p

szukam fajnego pomysłu na wakacje. I tak sobie pomyślałam, że może wy gdzieś byliście z jakimś fajnym biurem podrózy i teraz możecie mi polecić?? interesują mnie ciepłe kraje, cena tak do 2 tys. za osobę w sierpniu albo na początku września? myślicie, że znajdę coś fajnego? przeglądałam juz trochę wycieczek z orbisu, Triady, Alfastaru i nie mogę się zdecydować :P

Gość hdjkahsfh
ja mam to samo koniecznie chce w sierpniu ale zobaczymy co wyjdzie

Gość uleczka.p
ja wlasnie bylam w czerwcu w Egipcie :) co prawda tylko tydzien, ale bylo bosko!!! moglabym tam zostac na zawsze :P piekny hotel zaraz przy plaży, a byłam z takim biurem podróży Alfastar. Nie było problemu z zarezerwowaniem terminu, na miejscu też wszystko okej, obyło się bez jakiś probllemów no i na paru wycieczkach organizowanych przez biuro bylam, no super super :)

Gość danka_p
Ula ale z biurem było wszystko w porządku??ja się zastanawiam z kim jechać, przecież nie będę siedzieć całych wakacji w domu :P

Gość wakacje odwołane
i problem sam się rozwiązał:)

Gość OSIKA
A ja wczoraj wróciłam z Egiptu. Byłam z bp Alfastar. To były naprawdę 2 cudowne tygodnie. Nigdy chyba nie byłam jeszcze na tak udanym urlopie. Wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Gość Oleaanka
A w jakim mieście byłaś? Bo ja nie mogę się zdecydować czy lecieć do Sharm, czy do Hurghady. Co mi polecacie? help!

Gość OSIKA
Ja byłam w Sharm el Sheikh - hotel Regency Plaza. Jeśli masz jakies pytania to pisz, postaram sie odpowiedzieć.

Gość Oleaanka
czy tamtejsi faceci przychodza do hotelu na sex? zalezalo by mi na wyrwaniu araba

Gość OSIKA
Tego nie wiem, przykro mi, ale na to pytanie nie odpowiem Ci. :) Ale generalnie było dużo arabów :P Hotelik, w którym mieszkałam czyli Regency Plaza jest naprawdę warty polecenia. Cudowne miejsce na wypoczynek.

Gość wiśnia50
Ja w tym roku chciałabym zwiedzić Turcję, przeglądam cały czas oferty rożnych biur podróży, ale jeszzce nie zdecydowałam sie z kim chciałabym pojechac. Może ktoś z was mógłby mi jakies polecic?

Wiśnia biura specjalizujące się w Turcji to GTI, Wezyr, Jet TOuristic. Cała reszta to Scan holiday, ALfa Star, Tui, Nec......

Gość wiśnia50
oo dzieki za odpowiedź. Ja właśnie myślałam o Scan i Alfa Star, ale jednak bedę musiala się jeszcze zastanowic nad tym.

Gość Jaruśka24
Ja byłam w tym roku w Egipcie z bp Alfastar. Moja siostra z mężem z tym biurem często wyjeżdżają na wycieczki i zawsze wracają zadowoleni. Ja byłam z chłopakiem i tez muszę napisać, że bardzo nam się podobało.

Gość 123ogi
A w jakim mieście byliście? nie wiem co wybrac...

Gość Jaruśka24
My byliśmy w hotelu Regency Plaza. Przepiekny5gwiazdkowy hotel. Z duzym kompleksem basenów Bliziutko do Morza. Bardzo duzo atrakcji na terenie hotelu. Wszystko mi sie tam podobało.

Gość 123ogi
a jakieś atrakcje dla dzieciaków? Bo ja bym chciała dzieci zabrać na tę wyprawę :)

Gość Jaruśka24
Jasne, że tak. jak najbardziej możesz zabrać ze sobą dzieciaki w taką podróz.

Gość ws
a ja bylam w hurghadzie z bp wezyr, ktore rowniez specjalizuje sie wgipcie. Bylismy w hotelu regina styles, i powiem ci ze naprawde sobie chwale :) a no i All wcale nie jest potrzebny.

Wezyr to się specjalizuje w Turcji. Oferty na Egipt ma dopiero od sezonu zimowego 07/08

Gość dusia24
Wczoraj mi koleżanka mówiła, ze alfastar ma fajne wycieczki do Egiptu. Co sądzicie?

Gość elzymka
Ja słyszałam, że podobno fajne, ale nie moge nic powiedziec od siebie, bo ja dopiero z nimi pojade we wrzesniu do Egiptu :D

Gość siostrzyczka_Karina
Mnie też zółty kojarzy ie z kolorem lata :) Pomarańczowy, zielony również:) A we wtorek wylatuje na urlopik do Egiptu :) juuuupiiiii :)

Gość yhym yhym
ale Ci fajnie, zazdroszczę. ja dopiero na poczatku paźdzernika lece na wakacje. Jeszcze tyyyyle dni w pracy :/ Tez do Egiptu, jakoś osatnio bardzo duzo osob tam lata :)

Gość kejtimaola
rzeczywiscie bardzo duzo. ja w zeszłym tygodniu wroci lam z Hurghady, w hotelu najwiecej było Rosjan i Polaków, naprawde. Wycieczka super, biuro sie naprawde postarało ( alfastar) strasznie sie balam jak to będzie, ale na szczęscie wszystko było dopiete na ostatni guzik.

Gość Paola Nis
MOja kolezanka we wtorek wróciła z Turcji, z tego co opowiadala to wycieczka tez była udana. Biuro o wszystko zadbało, a to najwazniejsze. Do mojego wyjazdu został miesiąc :)

Gość zuzanka00
Mogłabys mi napisać w jakim miejscu byli w tej Turcji? ja się zastanawiam z chłopakiem,a le chyba już teraz tam nie będzie takcieplo i chyba wybierzemy Egipt, sami jeszcze nie wiemy, nie możemy się zdecydowac.

Gość jedźta do Ugandy
tam bedzie ciepło

Gość OliVia.
Moje wakacje były udane. Byłam na wycieczce w Tunezji, to chyba były moje najlepsze wakacje. Mieszkałam w przepięknym hotelu Sousse Palace, który połozony jest tuz przy piaszczystej plaży.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej