Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem cholera.

NIE UMIEM SIE MALOWAC. NASTOLATKA.

Polecane posty

Gość nie umiem cholera.

Mam 16 no juz prawie 17 lat. nigdy sie nie malowałam no oprócz tuszu i błyszczyku.. Cere mam okej dlatego nie uzywam zadnych pudrów, podkładów .. Chodzi mi o te kredki, cienie.. Mam niebieskie oczy. W domu nie mam zadnych kredek tylko jedne cienie.. Głupio mi, wszyscy naookoło sie maluja a ja taka jakas zacofana.. Najpierw chciałam zaczac z biała ale nie wiem jak mam sie nia malowac, wewnatrz oka czy jakk.. w ogole nie mam pojecia o tym.

Gość prawie osiemnascie
też to miałam tusz cień kredka błyszczyk podstawa kup porządny ajlajner i jakies ładne cienie pracuj przed lustrem ,na youtube jest pełno filmików wystarczy wpisac make up szybki makijaż czy sama kretke do dzieła .Powodzenia

Gość gfdsgsfdhdgfhggfhfgd
gfdgfsdgfd

Gość zasmucona 25
Uważam, że jak masz 16 lat to najlepiej wyglądasz właśnie z błyszczykiem i wytuszowanymi rzesami.

Gość blackcat
wejdź na wizaz w dział Moje Makijaże - tam są stepy jak się malować ;)

Gość ciankaaaa17
elllo:)jak masz ladna cere to pudru ani zadnych podkladow nie urzywaj;]aa jesli chodzi o oczka to poradze Ci cos a wiec:)jesli masz duzee oczy to mozesz malowac czarna kredka na gornej powiece nad rzeskami (albo juz jaki kolr Ci odpowiada mnie ogolnie najbardziej podoba sie czarna kredka)przejechac tak wzdluz oczka:)kilka razy:)do tego na gornej powiece mozesz dac jakis cien:)ale to juz nie wiem jaki...zlaerzy co masz na sobie ubrane hehe;)no i nad dolnymi rzeskami tez mozesz pezejechac czarna kretka;)bedziesz miala oczka wyraziste;]natomiast jesli oczy masz male....tooo ta druga kreske zrob na dole...pod rzeskami:)wtedy oko bedzie wydawac sie wieksze;)ale nie za mocno wtedy:)pozdrawiam