Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka1777777777

17 lat i zniszczona twarz

Polecane posty

Gość anulka1777777777

moja twarz jest tak zniszczona ze wygladam na min 22 latke,kazdy mnie tak ocenie,pod oczami mam zmarszczki na czole i wokol ust tez do tego rozszerzone pory.....:( idzie sie jakos tego pozbyc ? dodam ze bylam w ciagu 3 ostatnich lat 6 razy na solarium i przez 3 lata uzywalam pudrow

Gość maryśkkaa
hej,hm powinnaś spróbować od jedzenia więcej warzyw i owoców.Oczywiście zero pudrów i innych kosmetyków,ale za to jakieś peelingi do twarzy,żele oczyszczające,kremy.No i picie dużo wody:) a poza tym najlepiej będzie jak o radę zapytasz kosmetyczkę albo dermatologa:) oni powinni ci coś sensownego doradzić:)

Gość anulka1777777777
a da sie jakos te zmarszczki zlikwidowac choc troche, a moze mam problemy z cera przez mala nadwage bo mam 160 i 70 kg

Gość maryśkkaa
no jakbyś uprawiała jakiś sport i hm ograniczyła słodycze,gazowane napoje itp.i straciła te parę kilogramów,to na pewno by ci sie cera poprawiła:) a te zmarszczki,hm,próbowałaś używać korektorów?są różne kremy pod oczy,wystarczy iść do drogerii i sprawdzić:) to powinno choć trochę zmniejszyć opuchliznę:)-na pewno zmniejszy cienie pod oczami:)

Gość maryśkkaa
aha i picie dużej ilości wody pomaga w oczyszczaniu organizmu z toksyn:) zapewne twój organizm nie może pozbyć sie toksyn-dlatego masz rozszerzone pory i "wory"pod oczami:)

Gość maryśkkaa
i polecam też picie zielonej herbaty-zamiast kawy (nie wiem czy pijesz) i czerwoną herbatę-pije się ją po posiłkach:)

Gość maryśkkaa
no prawda-musisz zrzucić te zbędne kilogramy...bo tak to żadne kremy ani nic ci nie pomoże:(

Gość anulka1777777777
ja jestem na diecie ale cos mi ciezko idzie :( zaczne od jutra cwiczyc i pic wiecej wody

Gość maryśkkaa
ok:) trzymam kciuki..będzie ok,tylko nie możesz się poddawać:)

Gość ehztujz
matko kochana opisałaś twarz 50 latki a nie 22 latki!

Gość keopatra
dieta TAK i krem Glyco-A złuszczający, obecnie z filtrami 50+, zero opalania twarzy. Nawilżanie-kremami, maseczkami, parówkami(po parówkach maseczka zamykajaca pory, moze być z żółtka+maka ziemniaczana i sok z cytryny) zamiast kremu Glyco A-peelingi wszelkiej maści.

Gość anulka1777777777
up

Gość bredzisz glupia
przemysl odchudzanie. zrob to madrze, bo dopiero mozesz miec problem ze zmarszczkami:)

Gość dfsdfsdf
"zniszczona twarz" "wygladam na 22 latke" od kiedy to 22 latki maja zniszczone twarze? to wlasnie w tym wieku skóra zaczyna dochodzic do normy a skoro ty od 14 roku zycia sie pudrujesz to wybacz ale twoja skora juz nie odmłodnieje sama sobie zaszkodzilas i co warto bylo?? ja mam 23 lata i nie pudrowalam sie! dzisiaj mam cere wspaniałą gładką mam piegi i nie mam zamiaru tuszowac ich pudrem przyjdzie na niego czas gdy bede miala plamy starcze w wieku 65 lat a może i nie :) nie rozumiem takich lasek jak ty pozdro

Gość anulka1777777777 a ja mam
30 lat i wygladam na 18 lat pzdr.