Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka0208

weselny problem intymny

Polecane posty

Gość Lilka0208

Dziewczyny, czy któraś z was miała okres w czasie wesela? Jak sobie poradzić z suknią na kole w czasie miesiączki...?

Ja miałam:) Jakoś sobei poradziłam, z tym że ja używam tamponów, ale pomoc się przydała:)

Gość Lilka0208
Dzięki za odpowiedź. Ja też używam tamponów, ale boję się że suknia utrudni mi zadanie... Kurczę, ale mi się trafiło. Dostaałam niespodziewanie na 3 dni przed ślubem :/ Ale skoro mówisz że da się wytrzymać...

Gość wetgehf
jak 3 dni przed slubem, to nie tak źle, bo w czwarty dzień to juz ledwo co leci gorzej jakby sie zaczął własnie w dniu ślubu

Gość a co to takiego
a mi sie zaczal okres w dniu slubu i pamietam ze lalo sie jak z kurka ale jakos wytrzymalam tylko noc poslubna sie przesunela na pozniej:O

Gość Lilka0208
Dzięki dziewczyny, od razu mi lepiej - już wiem, że nie muszę panikować :D

Gość Lilka0208
Martwię się tylko o sprawy techniczne... Czy to prawda że nawet idąc na siusiu trzeba mieć koleżankę do pomocy? No bo jak z taką wielką suknią na kole... A co dopiero mieć świadków przy zmianie tamponu... jakoś trudno mi to sobie wyobrazić. Ech...

Gość ja korzystałam sama z WC
co za problem podnieść to kółko do góry. No bez przesady.

Gość boney m
wiesz, ja jeszcze nie mialam okazji sama sprawdzic jak to z tym kolem i kibelkiem, dlatego pytam. dziewczyny róznie mówią...

Ja za pierwszym razem brałam męża by mi ewentualnie pomógł bym nie musiała drzeć się na całą sale o pomoc :P Gdybym miała okres w takiej sytuacji to bym również jego ciągnęła lub mamę by pomogli bo tu ciut problem mógłby być (by się nie upaćkać krwią) :)