Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od dzisiaj twarda sztuka

Mam wyje***e na facetów. Koniec z nimi.

Polecane posty

Koniec z tymi prymitywnymi świniami.Przepraszam z góry facetow, ktorzy tacy nie są, choć są to BARDZO NIELICZNE WYJĄTKI, których pewnie nigdy na swojej drodze nie spotkam. Zostalam zraniona juz tyle razy , ze nie chce juz slyszec slowa: MEZCZYZNA. W zasadzie po co mi on? Mam przyjaciolki, prace i spokoj. Do seksu az takiej wagi nie przykladam, umiem zyc bez niego. OStatnio myslalam ze wkoncu poznalam faceta ktory mnie pokocha, bedzie SZANOWAL i dla neigo bede tą JEDYNA. Nie musze dodawac jak to sie skonczylo. KONIEC Z FACETAMI. 🖐️

Gość jn
Pewnie lecisz na dresów i teraz widzimy efekty.

Szkoda gadac. Podobnie jak kilka poprzednich ,,związków''. Mam juz dosc. Nie chce sie juz nigdy zakochac i znowu tego przezywac.

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chciałabyb żeby on............................ wpisz się tu

:D:D:D:D:D pewnie że bądź sama jak się jakiś normalny trafi czego można się nie spodziewać to wtedy się może zastanów :D

Gość mili25
Ja tez mam dość związków i facetów. Dziś moje życie emocjonalne osiągnęło dno. Faceci nie mają uczuć, serca... Ale klęska... chcę być sama...

tak tak jesteśmy podłymi świniami :D:D:D:D:D bądź sama a jak dorośniesz to wtedy sobie kogoś poszukaj

Gość dołączam się
faceci to potwory !! tylko się przez nich cierpi !

kobiety cierpią przez własną głupotę.....fascynują się jakimiś palantami, którzy dwa komplementy im sypną :o

szanuj sama siebie to i oni beda cie szanowac milosc przychodzi z czasem a ta jedyna ? w jakim sensie, pewnie w jakims patologicznym