Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobryysiaaa

POKAZAŁAM MOJEMU CHŁOPAKOWI FOTKE TEJ DZIEWCZYNY I TERAZ PŁACZE Z ZAZDROŚCI...!!

Polecane posty

Gość dobryysiaaa

mamy po 23 lata i kochamy sie .jestesmy ze sobą 3 lata już a on jak zobaczyl gdy spytalam czy mu sie podoba to aż zamikł ale powiedział ze paszczur wymalowany i jestem stokroć lepsza.. za pol godziny przyszedł jego kumpel i razem siedzieli na kompie ..nie widzieli ze stoje za drzwiami i usłyszalam jak mój facet mówil do kolegi "arek widziałem dziś tak piękną laske ,że nigdy w zyciu nie spotkalem ładniejszej ..no taka dupa i cycki pierwsza klasa.." a kolega pyta gdzie widzial ..a on ze na fotce .pl ale nie wie jak znależć...załamalam sie i do tej pory płacze :(nie przyznalam sie mu ze słyszalam tą rozmowe.. http://www.fotka.pl/profil/NieodpartyUrok oto ta laska :(

Gość dobryysiaaa
przyznaje ze przez was ją znalazłam bo byl tu watek kiedys o niej ..i tez sadze ze bóstwo...ale nie sądzilam ze mnie oklamie ..mogl od razu powiedzieć mi ze mu sie podoba..ech:(

Gość Kwiatuszek 12121212
NIE ŁAM SIĘ ALE FAKT SUPER DZIEWCZYNA TYLKO TEN MAKIJARZ TROCHE ZA BARDZO ZROBIONY ALE CIAŁO PIERWSZA KLASA

Gość rthz nl
Faktycznie, zajeebista. Nie martw się, z większością kobiet na świecie nie możesz się równać zarówno pod względem inteligencji jak i wyglądu.

Gość smakołyki a la galcess
+dziwne.. ma fajną figure.. ale w stroju:) za mocno maluje oczy..;) ładna.. ale nie ma gustu..:O nie umie sie ubrac.. wyglada jak stara amlenka w tym czarnym stroju, ktory.. a raczej w ktorym jej figura jest byle jaka. bardzo dziwna laska:D

Gość przestan
zobacz jaki ma cellulit - do ideałów nie nalezy.

Gość dobryysiaaa
no ja bardziej przypominam urodą nemcovą petre a wrecz jestem identyczna jak ona co wiele osób mi mówi i jestem szczuplusieńka i wysoka ...drobna...a teraz widze ze mojemu podobaja sie raczej takie ksztaltne i cycate ..ech..

Też ją widziałam ale na mnie wrazenia nie zrobiła :/ Jedyne co ma ładniejsze niż każda inna laska to włosy i piersi, jak wróci mój Ukochany to się go spytam co sądzi na jej temat A Twojego chłopaka to bym rzuciła :D Albo tez sie podniecaj przy nim jakimś facetem, zobaczymy co zrobi :D

Gość ona9932232
jest śliczna, ale to efekt żmudnej pracy uwierz mi. Ja jestem przeciętna z wyglądu a muszę ci powiedzieć że w pewnym sensie całkiem podobna do niej [włosy, makijaż, ciało] . Trzeba po prostu o siebie zadbać. każda dziewczyna może wyglądać tak jak ona. no prawie każda,..ale każda ma predyspozycje jakieś

Gość dobryysiaaa
jesli mialabym wam powiedziec jak wygladam to tak http://www.zeberka.pl/img/z/391.jpg akurat na tym zdjeciu jestem straszliwie podobna do niej . więc widac ze calkiem inny typ ze mnie i w dodatku mam małe piersi :(

Gość śliczna nie da się ukryć
ale nie jest blondynką, więc niestety, odpada w przedbiegach, może bym oko zawiesił na dłuższą chwilę, ale moja blondyneczka, jest milion razy ładniejsza i rano ją dziubdziałem, a to wymalowane pudło......dla małolatów i koniobijców....

Gość wiesz co dobrysia
zalosna jestes, jesli chcesz\ sie podbudowac to wklej swoja fote a nie jakiejs aktorki czy modelki. Tak, tak, jestes taka sama jak ona. A ja jestem angelina jolie

Gość ona9932232
poza tym twój chłopak raczej by z nią nie mógł być więc nie martw się. faceci tak mają że w głowie obraz pameli anderson,a przy boku normalna dziewczyna.samcom oczywiście podobają się takie kobietki, ale tylko żeby chodziły z nimi na pokaz albo do łóżka. jeśli ta dziewczyna nie jest pusta [a sądząc po profilu jest, bo jej głównym zainteresowaniem jest makijaż i imprezki] to może...

Gość dobryysiaaa
TO BYŁ PODSZYW LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA JESTEM PRAWDZIWA I ZARAZ SIE ZALOGUJE NA CZARNO PODSZYWACZU.

To jest jakieś nienormalne!!!!Od kilku dni na forum pojawia sie zdjecie tej panny.Albo ktoś sobie z niej zakpił równo,albo sama lubi,żeby o niej gadano. laski płaczą z zazdrości,a przecież na świecie są miliony dziewczyn ładniejszych niż ona.Puknijcie się w głowe Dziewczyny,proszę Was.

Gość dla mnie ta laska
z fotki jest okropna, fuu taka solara, taka sztuczna, 0 naturalnosci. ciało przeciętne a w zyciu nie liczą sie tylko cycki i dupa :)

Gość kuba25
beznadziejna, wytapetowana, sztuczna, ja lubię naturalnie piekne dziewczyny a nie "zrobione"

Gość jezooo
zgadzam się- z twarzy żadna rewelacja.Tylko jej biust mi się podoba,figura też nie jakaś zajebista,normalna.

Gość kuba25
moim zdaniem, kobieta powinna miec dorodnego buzdygana, bardzo lubie byc dobrze pompowany z rana przez ukochana :)

Gość kuba25
ostatnia wypowiedz kuby25 to podszyw pewnie zresztą tej laski z fotki bo ona się lansuje i to jest prowokacja żałosne

Gość ona9932232
słuchajcie, jak możecie tak szkalować tą dziewczynę? ja rozumiem że chcecie podnieść na duchu wszystkie przeciętnie wyglądające dziewczyny, ale nie tak...przecież to nie wina tej dziewczyny że tak wygląda. pisanie że jest brzydka okropna itp jest bez sensu. skoro ona jest brzydka to wszystkie są brzydkie. jest śliczna, można dyskutować jedynie nad jej intelektem

Gość dobryysiaaa
NO MÓWICIE TAK ALE NIE WIECIE JAK MI SMUTNO..DZIEWCZYNY UWIERZCIE ZE WASI FACECI TEŻ BY ZAMILKLI JAKBY JĄ ZOBACZYLI..BO PODOBAŁA BY SIE IM NA BANK..

Gość kuba25
nie jest śliczna, niech zmyje tapete to sie zobaczy bo teraz nic nie widać. A zakładając ze to prowpokacja to u niej intelektu w ogóle brak

Gość dobryysiaaa
kuba 25 szkoda ze nie jesteś chłopakiem prawdziwym tylko dziewczyną podająca sie za faceta ..gdybys byl facetem to bys polecial od razu na jej biust i piekne duże oczy i pelne usta.,ech.

Gość jezooo
no na tym jednym zdjęciu,jak ma zbliżenie twarzy to masakra!!Nie widzialam nigdy kogoś aż tak wytapetowanego!Oczy tak mocno!A mi mówią że ja się czasami mocno maluję,ja to pikuś:)

Gość JEST BRZYDKAAAAAAAAAA

Gość dla mnie ta laska
moze jedynie z ciała sie podobac, pomijając jej twarz, tu popieram kube że jakby zmyła tą tapete to taka "sliczna" juz by nie była. pozatym jakby była mądra to by sobie 2 kont nie zakładała, ale jesli to zrobiła to znacyz że poza wyglądem nic innego nie moze zaoferowac (szczególnie mężczyźnie)

Gość JAK FOACETETTEEE
DOCENIAM JEDNO :MA NATURALNE ANIE FARBOWANE WŁOSY ..TO SIE CENI I MA KRÓTKIE PAZNOKCIE A NIE TIPSY..