Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herita

CZY psy widzą duchy ?????????????

Polecane posty

Gość Herita

Czy ktoś miał taką dziwną sytuację ze swoim pupilem? Wczoraj siedziałam z psem na kanapie obok stoi fotel. Piesek sobie leżał nagle wstał na równe łapy i zaczął szczekać na ten fotel. Postawiłam go na podłoge i uciekł z podtulonym ogonem do kuchni, kiedy go zawołałam znowu stanął i szczekał na fotel. Polożyłam go na tym fotelu , żeby sprawdzić co zrobi ... stólił sie jakby miałby go ktoś uderzyć i uciekł wyraźnie się przestraszył. Czy to znaczy,że ktoś był na tym fotelu? Strasznie się przestraszyłam i odrazu włączyłam światło, bo siedziałam przy świeczkach i zapalonym tv. Co to było? czy ktos miał podobną sytuację?

Gość pies mnie wyruchal

Gość ja..
Moja corka tez miala podobna sytuacje. Jej maly piesek patrzyl sie w kat i machal ogonem jakby kogos znajomego widzial. A jej ojciec niedawno umarl i to bylo dla niej mile przezycie.

a ja niedawno miałam taka sytuację, zasnęłam i nagle się budzę bo słysze jakieś słowo głośno i wyraźnie i jak otwierałam oczy to widziałam przy moim łóżku kobietę, to trwało dosłownie ułamek sekundy, ale to była taka zwyczajna kobieta - jasne włosy w kucyku, przy kości i w takim męskim podkoszulku była no coż mózg płata różne figle

Gość Obseeerwattor
jak piczecie powaznie to niezle z was swiry

Gość Herita
ja strasznie sie boje czegos takiego... nasłuchałam sie od babci i dziadka w dzieciństwie tych historyjek o duchach to mnie wtedy krecilo teraz tez jest to fascynujace ,a le mimo wszystko boje sie tego. czy ktos jeszcze mial podobne przezycie?

kolejna prowokacja>> ja bym chyba zawału dostała i nie ważne że byłby to twór mojego mózgu...

Gość Herita
ja pisze powaznie bo to sa powazne sprawy

cukierasek myślałam że dostane, bo serce to mi tak waliło, ale się uspokiłam zaraz i pomyślałam, że ta kobieta groźnie nie wyglądała no i sobie wmówiłam, że to musiało mi się śnić a jeszcze miałam taką sytuację, że jak zmarła moja mama, to w dniu pogrzebu obudził własnie mnie jej głos, tak jakby mnie zawołała po imieniu, też słyszałam głośno i wyraźnie jej głos a dzień wcześniej jak byłam strasznie zdołowana i chyba miałam zamiar się rozwyć to miałam wrażenie, że ona mnie obejmuje i przytula nawet wyciągnęłam rękę do niej, no ale to było przyjemne uczucie chociaż też trwało chwilkę

Gość kajko i kokosz
moj pies czasem szczeka przed moim dawnym pokojem i nie chce tam wejsc, boi sie, ale tylko czasami. Ale ja tam kiedys mieszkalam, teraz rodzice tam spia i nikt niczego nie widzial. Inna sytuacja: mojego kuzyna zona popelnila samobojstwo osierocajac malutka wtedy coreczke. Kiedys moja ciocia byla z nia w jej mieszkaniu i tzrymala ja na rekach, a ta mala coreczka zaczela wyciagac rece i sie cieszyc, ze przyszla jest mama. Zachowywala sie tak jakby ja widziala.

Gość Obseeerwattor
a ja powiem wam tyle nawet jesli to duchy to i tak nie macie czego sie obawiac bo nie zrobia wam tego co moze zrobic wam czlowiek

Gość kajko i kokosz
to prawda, ale nie mow, ze ty bys sie nie przestraszyl

Gość Herita
może i nie ale sam fakt, ja bym chyba umarła ze strachu jak sobie tylko pomysle to mam ciarki

Gość Obseeerwattor
ale czego?? nawet jesli istnieja skrzywdzil Cie którys nie wydaje mi sie obawiać sie mozna tylko i wylacznie ludzi

Gość kajko i kokosz
w takich zjawiskach najgorsze jest to, ze nie wiemy co to, a najbardziej boimy sie nieznanego.

a moja babcia jak umierała to jescze była taka świadoma i do mojej ciotki mówi: "czemu tu tyle ludzi chodzi", a w pokoju były tylko one a jeżeli chodzi o dzieci, to kiedys w nocy pilnowałam mojego siostrzeńca (ze 2 lata) i on strasznie płakał (siostra pojechała na pogotowie ze starszym dzieckiem), w pokoju było ciemno i on patrzył w tę ciemność i zaczął nagle się śmiać tak jaby go ktoś rozśmieszał, a było to włąsnie w dawnym pokoju mojej zmarłej mamy

psy widzą orbsy. zrobcie zdjecie jak pies szczeka na to \"cos\" lub macha ogonem, wyjdzie wam na zdjeciu ORBS/

Gość Herita
co to jest orbs? kiedyś umarł mój wujek, a dwa dni pozniej umierał jego ojciec i tez do niego mówil , ze nawet ty przyjechałes i patrzył na krzesło na ktorym nikogo nie było. widocznie syn przyszedł po ojca

Gość kajko i kokosz
co to jest orbs?

Kolejna prowokacja -- ja ci wierze. Mialam podobna sytuacje po smierci ukochanej babci Co do zwierzat, ktore rzekomo widza duchy, to nie wiem, czy w ogole jest to mozliwe. Kiedys w necie czytalam o jakims kocie w domu starcow, ktory dzien przed smiercia jakiegos pensjonariusza przesiadywal obok jego lozka

Gość Herita
dlaczego pies miałby szczekac na kółko ? zreszta to wychodzi w połączeniu z lampą błyskową czyli w połączeniu z ostrym swiatłem, czyli jest to niemożliwe zeby zobaczyć

Gość herita nie zawsze z lampą
błyskowa...