Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stilo

Wczoraj mój świat legł w gruzach....

Polecane posty

Gość Stilo

Witam, Jestem z chłopakiem od ponad 4 lat. Raz bywało lepiej, raz gorzej - jak chyba w każdym związku. Bardzo go kocham i wydawało mi się, że w drugą stronę rownież tak jest. Do wczoraj, kiedy dowiedzialam sie ze przez prawie caly czas naszego zwiazku zdradza mnie i ciagnie rownolegle inna znajomosc na boku, caly czas z ta sama osoba. Nie pytajcie skad wiem, trudno pmi o tym pisac - ale jest to stuprocentowa prawda. Wszystko we mnie wczoraj zamarlo i caly moj swiat sie rozsypal. Strasznie mnie skrzywdzil, a ja nie moge go przestac kochac. Czy wedlug was jest sens o to walczyc? serce mi peka.

Gość nieszczęśliwie zakochana86
nie absolutnie NIE!!!!!!!!!szanuj siebie!!!!!!!jak cie zdradzial to jest dupkiem i niech wypierdala!!!!!!!!

Gość Ponieważ
o co walczyć? dziewczyno! oddaj tego "skarba" w inne ręce

Gość Stilo
Serce mi sie rozpada na pol i caly czas placze. Raz nienawidze, raz kocham. Ale czy niepowinno sie dac jednej ostatniej szansy?

Gość M****
Badz silna ale daj sobie z nim spokoj... zejdz mu z drogi.. ja pitole prawie 4 lata cie zdradzal i nikt niczego nie widzial?? kurcze czuje jak ci jest ciezko... nie wyobrazam sobie siebie w takiej sytuacji.... Ale naprawde zejdz im z drogi.... znajdz kogos kto na ciebie zasluguje....

Gość jezooo
Ogłupiałaś?Jakiej drugiej szansy??Facet Cię zdradzał przez 4 lata a Ty chcesz mu wybaczyć? Daj sobie z nim spokój. Ja kiedyś miałam podobnie,tyle że byłam z facetem ponad rok.I któregoś dnia dowiedziałam się,że jakaś laska jest z nim w ciąży i za parę tygodni biorą ślub. Rozpacz trwała 3 dni.A potem pomyślałam,że dobrze się stało.

Gość wiem że to trudne
będzie bolało, ale jeśli wiesz na 100% że to prawda zapomnij o nim. To nie jest ktoś kogo WARTO KOCHAĆ, ufać mu, być z nim. On Cię okłamał, skrzywdziła i ciągnął to altami. Nic nie jest wart. To szust i kanalia. Uwolnij się od kłamstwa.

Gość Stilo
Wiesz co boli najbardziej? ze zdradzal od poczatku. ze tak naprawde nigdy ze mna nie byl. ze zawsze ktos byl obok. Boze jak to boli.

Gość M****
Jak mu dasz szanse to dopiero wtedy zobaczysz co sie bedzie dzialo... bedzie mial tego pewniaka ze zawsze moze cos robic a ty mu wybaczysz... nie badz glupia... na pewno madra z ciebie dziewczynka i madrze postapisz... wierze w ciebie... a ile masz lat?

Gość jezooo
Ahaaa-żeby była jasność-do ich ślubu nie doszło:)Dzięki mnie:D. Teraz ta dziewczyna jest z kims innym,urodziła tamto dziecko i ma drugie z innym facetem.

Gość nieszczęśliwie zakochana86
wlasnie boli-wiec Ty chcesz mu dawac szanse?na co?chyba na to zeby znowu Cie zdradzial

Gość zgubilam sie
doskonale cie rozumiem poczytaj temat maz mnie zdradzil

Gość wnuk smirnofa
stilo ale to znaczy ze masz powazne problemy z odczytywaniem sygnalow ktore rzadza relacja i wierzysz w to w co chcesz wierzyc zastanow sie nad tym bo to jest przerazajace, nie to, ze znalazl sie facet, ktory tak robil

Gość jezooo
Wiem,że boli:(.Ale dobrze że chociaż nie macie dziecka ani nie jesteście małżeństwem.Zobaczysz że za jakiś czas zapomnisz i na pewno poznasz kogoś nowego,lepszego.Głowa do góry🌻

Jak to mawia moja koleżanka: "nie buduj nigdy swojego świata na facecie to nigdy się nie zawali"... Czy jakoś tak... sama prawda...

Gość Stilo
Mam 25 lat. Nie wiem czy to wazne. Boze!!!!!

Gość M****
jak moj chlopak by mi tak zrobil to ja na bank bym zniknela z jego oczu... zniknela bym z oczu wszystkim... nie maialbym po co zyc... prochy i do przodu... za bardzo go kocham... moze po moim odejsciu by zrozumial jak bardzo mnie kochal i jak ja go kochalam... bo ja juz kiedys powiedzilam albo arek albo nikt wiec jezeli by mnie zdradzil to juz mnie wsrod zywych by nie bylo....

Gość wnuk smirnofa
jezeli by mnie zdradzil to juz mnie wsrod zywych by nie bylo.... wy to macie kurze mozdzki

Gość jezooo
M****-->weź nie przesadzaj.Niektórzy którzy chcą popełnić samobójstwo myślą,że jak to zrobią to zaraz potem zobaczą reakcję bliskich i zaraz wrócą do żywych.Od śmierci nie ma odwrotu.Zastanów się co za głupoty piszesz.Nie warto płakać przez faceta,a co dopiero odebrać sobie życie!!

Gość jezooo
kurze to za dużo powiedziane:D

Gość M****
tak to wazne ile masz lat.. bo myslalm ze macie mniej i wiesz chlpak nie dorosl do tej roli ale skoro juz jestescie w tym wieku to chyba wiedzial co robi.... WIESZ ON POKAZAL TAK NAPRAWDE JAK MU NA TOBIE ZALEZY.... taka prawda... wiedzial co robi... zejdz mu z drogi i zobaczysz co sie wydarzy... jezeli dojdzie do ich slubu to wyslij im kwiaty z najserdeczniejszymi zyczeniami....

Gość kornelia28
faceci to swinie ://// moj kuzyn zdradzil swoja zone rok po slubie jak byla w ciazy .........dobrze, ze go wyrzucila z domu teraz to ona jest gora a on na dnie .... znajomy zdradzal swoja zone przez 11 lat!!! ale ona o tym wiedziala, wszyscy wiedzieli w koncu nie wytrzymala i wziela rozwod o 11 lat za pozno a potem ten znajomy i jego dziewczyna zgineli w wypadku samochodowym pol roku po rozwodzie......masakra......zostaw go i nie trac czasu na bycie z idiota !!!!!!!!!!! znajdziesz kogos kto bedzie godny Ciebie i Twojej milosci - jak zwiazek sie rozpada to nie koniec swiata - choc teraz tak pewnie myslisz to za jakis czas zobaczysz, ze dobrze zrobilas. Powodzenia i duzo sily zycze. BĄDŹ KONSEKWENTNA jak bedzie przepraszał - oni sie nie zmianiają...

Gość M****
nie warto plakac??? tez tak mowialam dopoki nie wyplakalam cysterny lez!!! moja smiercia na pewno bym mu cos udowodnila a poza tym bym sie cieszyla ze on ma to poczucie winy ze to przez niego

Gość kornelia28
pomysl , ze tamta dziewczyna tez byla zdradzana gdy byl z Toba - na Waszym miejscu to wolałabym byc stara panna niz miec takiego smiecia obok siebie. Angolek -CELNA UWAGA !!!!!!!!!!!nie buduj nigdy swojego świata na facecie to nigdy się nie zawali"... Czy jakoś tak... sama prawda...

Gość wnuk smirnofa
moja smiercia na pewno bym mu cos udowodnila o -z pewnoscia caly tydzien by o tym myslal. po najwyzej roku poznal nowa kobiete. i moze nawet w ciagu dwoch lat dwa razy odwiedzilby cmentarz . a pozniej -coz, jakos by sie nie zlozylo. kretynko

Gość kornelia28
M**** mało w zyciu przeszłas skoro z powodu chlopaka powiesiłabys sie..........bez komentarza.

Gość kornelia28
wnuk smirnofa z pewnoscia caly tydzien by o tym myslal. po najwyzej roku poznal nowa kobiete pewnie by związał się z tą kochanka przez która ta by sie powiesila :) bo roku to pewnie by nie wytrzymał ;)

Głupota... Ja rozumiem, że to cholernie boli, gdy zostawia, zdradza nas osoba, którą kochamy. Ale żeby od razu odbierać sobie życie? Żaden facet, żadna kobieta, żaden człowiek NIE JEST WART tego, żeby odebrać sobie życie!!! Przecież życie nie kończy się, gdy zostajemy sami. To nic Cię już na tym świecie nie trzyma poza facetem? Nie masz Rodziny? Swoich planów? Celów do zrealizowania? Sens życia widzisz tylko w nim? Na Boga dziewczyno ocknij się. Ja wiem co to znaczy bardzo kogoś kochać i go stracić. Też nie raz miałam podobne myśli... Ale NIE WARTO! Cokolwiek by się nie stało trzeba żyć dalej i koniec.

boli i przestanie nie można budować zwiazku opartym na kłamstwach i zdradach, a to że masz dopiero 15 lat , przeciesz to pikny wiek , jests młodą fajna dziewczyna i pewnie niejedn facet zwraca na ciebie uwag emoże do tej pory tego nie zauważyłąs bo byłąs w tym chorym zwiażku , ale chyba juz dość , teraz weś sie w gaśc, powoli zapomnisz, nie siedz w domu i nie płacz i nie probuj drania tłumaczyć a o wybaczaniu zapomnij , bo nie moż awybaczyć zdrady z nia można sie tylko pogodzić ale nigdy sie nie zapomnieć a

Stilo, A czy Twoj facet nie dawal Ci powodow do zazdorsci, nie czulas ze cos jest nie tak? Ze np ma dla ciebie malo czasu i wogole? CZy on byl czuly dla ciebie, mowl ze cie kocha.... Jestem z Toba, trzymaj sie