Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOŁZA SKISŁA

PIęKNE dziewczyny mają w życiu wszystko !!są lepsze od kazdej innej

Polecane posty

Gość zołza skisła
ten wpis o gomnazjum nie jest muj

Gość zołza skisła
zołza skisła heheheheheheh mogę sie pośmiać z twoich postów FAJNE SĄ , zabawne:) a tak na serio gratuluję odwagi , współczuję głupoty

dla reszty chciałam aby ta rozmowa była ja jakimś poziomie ale jak widać na taki topic wszyscy rzucają sie jak hieny !! akurat dobrze się składa bo mięsa tutaj dość sporo

no niestety... może kiedyś zdam z gimnazjum i zostane naprawdę asystentką zarządu...................... od kilku dni siedze na tym forum gadam sama ze sobą i wklejam fotki mojej dzifffkarskiej siostry w obleśnych ubraniach i naśmiewam się z kaszalotów na dorum :D

ja zazroszcze zolza ci jednego - tego ze jestes taka pewna ze jestes piekna, cudowna i naj..., jestem z moim mezem ponad 7 lat, nadal zazdrosnik z niego jak na poczatku, moze sie podobam niektorym facetom - niewiem, nie jestem pewna, chcialabym zeby myslano o mnie ze jestem ladna, ale to nie wszystko, chyba nie?

to zalezy SPANIELKA wazne jak sie czujesz w swojej skórze , ale wazne jest takze to jak sie prezentujesz.. polega to na tym że jesli fajnie wyglądasz czujesz to po reakcjach innych w twoim otoczeniu da sie to od razu wyczuć..co za tym idzie czujesz sie dobrze w swojej skórze :-) nastawienie oraz (co czasem dla innych jest ciężkie do zrozumienia) atrakcyjny wtgląd

nie ukrywajmy tez ze w dzisiejszych czasach szczupłość jest w jakims stopniu istotnym miernikiem atrakcyjności tak jak kiedyś "rubensowskie kształty" w BAroku MI SIE TO OSOBISCIE WOGóLE NIE PODOBA

Gość kajjjjjja
TO SMYTNE... ZE WSPANIALA, MARDA , DELIKATNA, CUDOWNA WRCZ KOBIETA, ZE SWIETNA PRACA, SZEROKIM POGLADEM NA WIELE SPRAW,........................................................................................................................................JEST TERAZ KURWA NA URLOPIE LETNIM I NIE MA CO ZE SOBA ZROBIC, TYLKO SIEDZI I WYPISUJE GLUPOTY NA KAFE- CZYZBY ZADEN PAN NIE BYL ZAINTERESOWANY TWOJA ZAJEBISTOSCIA....

Gość tutenjamo
zołza nie pierdol farmazonów,tylko dawaj fotkę :D !!!! Ocenimy czyś taka boska i piękna ! Jeśli tak,to nie masz się czego obawiac i śmiało pokażesz zdjęcie.

Gość Tanits
Ostatnio czytalam artykul o kobietach sukcesu... Na piec pan, ktore zajmowaly dosc wysokie stanowiska tylko jedna byla ladna. W moim liceum mialam kolezanke, sliczna i madra, reszta dziewczyn z klasy wrecz nie mogla sie z nia rownac, bo, ze tak powiem zawsze grala pierwsze skrzypce. Pozniej gdy przyszlo studiowac..ledwo dostala sie z naboru wrzesniowego na geologie, reszta pan, srednich z wygladu, jej przyjaciolek - na medycyne, prawo, psychologie, jedna (ta najbrzydsza) dorobila sie wlasnej firmy. CO sie tyczy przystojnych mezczyzn? Niby powinni miec lepiej? Ilu jest przystojnych mezczyzn na stanowiskach? Niewielu, przewazaja misiowaci, albo nazby chudzi, okularnicy i sredniacy, tacy co nie zatracali sie w rwaniu panien ale podrywaniu intratnych stanowisk. Owszem uroda jest ulatwieniem - ale te wyjatkowo piekne sa modelkami, reszta jakos sie rozplywa... a ze zaciazyla sie wczesnie (bo miala takie rwanie w wieku lat 15stu) itp.itd. Nie mozna oczywiscie generalizowac, uroda owszem sprzyja, ale brzydka ma taka sama szanse na sukces jak ta ladna, nawet wieksza bym rzekla... Ja nalez do srednich dziewczyn, owszem jestem wysoka i zgrabna, ale za pieknosc nigdy sie nie uwazalam. Mam za to duzo pieniedzy, mieszkam w zamku (jak to okresla moj dom moji znajomi), baseny, ogrody itp i nigdy nie napisalabym na zadnym forum - bogaci maja lepiej, olac biednych bo trzeba miec ta swiadomosc, ze fortuna kolem sie obraca i ze rozni w zyciu moze byc. Trzeba nosic w sobie pewna skromnosc, pycha to niestety najgorszy grzech.

Zolza-ani ty ladna, ani madra ani duzo nie zarabiasz...:O tak wiec niebardzo wiem, skad taki topik...

Gość TO JA ZOłZA
LADNA:W SKALI OD 1DO10 MAM 4 IKU-16,56 ZAROBKI-3ZL ZA H.A PRACUJE BA DUZO, WYCIAGAM MIESIECZNIE,,,679ZL.... JESTEM ZAJEBISTA

Gość Tanits
I nie wiem po co ten temat. Autorka zamiast przekonac do siebie i pokazac rzetelne argumenty o przewadze pieknych nad brzydkimi syczy jak kocika i wszelki przejaw wrogosci co do jej osoby traktuje jako zawisc. Wlasnie. Przypomniala mi sie historia kolezanki, ktora uwazala sie za slicznosc do entej potegi i z uwagi na ten fakt twierdzila zawziecie, ze brak przyjaciol wynika wlasnie z zawisci swiata o jej urode, a nie tepych i nieoszlifowanych zachowan w stylu czytelniczek Bravi.

Gość zołza patrz i podziwiaj
Dziubus jest ładna nie Ty :D

Gość Kaśka81
DO ZOŁZY..BIEDNY Z CIEBIE CZŁOWIEK. GDZIEŚ TY BYŁA I W KTÓREJ KOLEJCE STAŁA JAK ROZUM I INTELIGENCJĘ ROZDAWALI? A ZRESZTĄ, PEWNIE JESTEŚ ZWYCZAJNIE KASZALOTEM I TUTAJ LECZYSZ KOMPLEKSY...BO NET ANONIMOWY I NIKT CIĘ NIE SPRAWDZI. STRASZNIE KIEPSKO TO O TOBIE ŚWIADCZY. ZERO KLASY. JAK SIĘ JEST PIĘKNĄ LASKĄ, NIE MA SIE CZASU NA SIEDZENIE NA CAFE I GADANIE O TYM! ZWYCZAJNIE BZDURY WYPISUJESZ...I PODNIECASZ SIĘ ODPOWIEDZIAMI INNYCH. SŁABE TO, BARDZO SŁABE. ALE PRZYNAJMNIEJ MOŻNA POCZYTAĆ, JAK SIĘ KOMPROMITUJESZ I MIEĆ Z CIEBIE UBAW. DAWAJ DALEJ...MAM OCHOTĘ SIĘ PONABIAJĆ Z CIEBIE.

Gość kocham takie laski
uwielbiam, są przecudowne, dostarczają mi nieustających powodów do radości XD Chciałabym byćź taka jak ona XD Wtedy i ze mnie możnaby się pośmiać XD