Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOŁZA SKISŁA

PIęKNE dziewczyny mają w życiu wszystko !!są lepsze od kazdej innej

Polecane posty

Gość jedna taka co ma ptaka
nie rozumiem............................ JAK URODA MOZE ISC W PARZE Z TAKA GLUPOTA?

Gość hcserta
dokladnie.Popieram

Gość zołza skisła
Są TUTAJ DWIE ZOłZY JEDNA SIE PODSZYWA I ROBI BYKI ORTOGRAFICZNE CHCAC NA SILE ZROBIC ZE MNIE DEBILA ZENADA

Gość co za babka
naucz się pisać chanel tak się pisze nawet nie umiesz poprawnie napisać nazwiska projektantów mody o matko to tragedia

A MOJ SZEF W PRACY POWIEDZIAL, ZE PRZESTAJE ZATRUDNIAC LALECZKI, NAWET PO ZAJEBISTYCH SZKOLAACH......BO ONE PONOC LICZA NA SWOJA URODE A Z WIEDZA U NICH CIEZKO...ZE WYDAJE IM SIE ZE TWARZA ZALATWIA WSZYSTKO , I ZE MA DOSC DAJEK W SWOJEJ FIRMIE I NA ROZMOWACH O PRACE...I WK.... GO BRAK KLASY, ELEGANCJIIII, OBYCIA...

Gość hcserta
nawet bez robienia bykow ortograficznych jestes dla mnie pusta

I JA POPIERAM SZEFA SWEGO..ACZ-KOLWIE-NASZA BUFETOWA TO SLICZNA DZEWCZYNA:) O I TA CO KSERO ROBI TEZ NICZEGO SOBIE... NO MOZE JESZCZE TA OD KORESPONDENCJII JEST LADNA ... ALE TO CO JE LACZY TO:PRACA NIE WUMAGAJACA WYSILKU UMYSLOWEGO

Gość zołza skisła
ja pracuje jako asystent zarządu zajmuję sie 1.organizowaniem spotkań firmowych 2. rezerwacjami 3. rozmowami zargranicznymi z waznymi klientami 4. m.in rekrutacją 5. kawą tez od czasu do czasu 6. jestem jednym słowem prawą reką szefa chcecie mi ublizac a i tak wam sie to nie udaje!!!! zajmijcie sie wredne sucze swoim wadliwym zyciem!!!! chcialam pogadac z osobami na poziomie a tutaj taki gnoj

Gość zołza nie kłam
wcześniej mówiłaś że jesteś sekretarką - nie baw się teraz w używanie mądrych słów :D

Gość zołza=głupota
zołza to musisz najpierw znaleźć ludzi swego pokroju. a w dzisiejszych czasach ciężko ci będzie poszukać tak pustych i zadufanych w sobie ludzi jak ty.... takie rzeczy to tylko w Erze :O

Gość zołza skisła
bo moja praca m.in wymaga tez i takich umiejętności w przybliżeniu nie rozbudowując jestem sekretarką tylko dla prezesa oraz asystentem całego zarządu!!

Gość zołza skisła
zołza=głupota a mi to LOTTO :D

Gość Motylek*
Ale kazdy jest piekna na swoj sposob nie ma brzydkich osob bo kazdy jest innny ,wyobrazasz sobie swiat i ludzie tacy sami ... totoalny obled..kazdy ma wady ale i zalety..tylko nie ktorzy nie umiam pokazac piekna..bo jesli caly czas mysla o swojej "niby brzydocie" to spoleczenstwo od razu odczuwa, piekna trzeba miec w srodku wtedu emanujesz....Nie ma ludzi brzydkich sa ludzie niezadbani...:P:*:)

Gość zołza=głupota
`bo moja praca m.in wymaga tez i takich umiejętności w przybliżeniu nie rozbudowując jestem sekretarką tylko dla prezesa oraz asystentem całego zarządu!!` taaa a świstak siedzi... haha sama już się gubisz w tym, co piszesz! w życiu nie słyszałam większej głupoty:O

Gość Motylek*
A POLKI TO NAJPIEONIEJSZE KOBIETY SWIATA...:p:):*

Gość zołza skisła
zresztą co ja sie bede wysilać ja mam 20lat a taki wpis w CV ze nawet jakbym paszczurem była to i tak mam robote wszędzie !!! + moje studia a pracodawcy nie sprawdzaja raczej pracownika z całek i macierzy itp jakim trzeba byc prymitywem zeby sobie zycia nie ułatwiac i tego nie wiedziec!!

Gość zołza skisła
wiecie jaka mam satysfakcje idac ulica i widzac was ubranych w lachy? ja mam na sobie wszystek markowe, kosmetyki tez i perfuma, hehe nigdy mnie nie doruwnacie, a wylewac rzale umiecie tylko na forum

Gość zołza skisła
zołza=głupota na czekolade masz ochote ze takie metafory stosujesz??? a żryjjj prawie ci sie udało ..ale prawie robi wielką różnicę

Gość Motylek*
ZOŁZA sisla wydaje mi sie ze ktos cie mosial odtro zjechac....moze sam masz niska samocene i wyzywasz sie na kims...ja jestem piekan i nie musze o tym pisac na forach zeby sie klociic...:P:):*

Gość zołza skisła
zołza skisła za tempe są te wypowiedzi jak na mnie ale sie posmiac mogę ps . markowe mam ciuchy

Gość zołza=głupota
`na czekolade masz ochote ze takie metafory stosujesz??? a żryjjj` wróć się do gimgówna i naucz się pojęcia METAFORA. próbujesz zabłysnąć swoją `wiedzą` ale ci powiem, że co byś nie napisała to wychodzisz na totalną idiotkę :O a ochotę na czekoladę mam i to wielką

Gość zołza=głupota
`a żryjjj` tak cię na obiad wołają? inteligentny człowiek nie posługuje się takimi kolokwializmami

Gość zołza skisła
lubie się podszywać pod takie tępe pasztety jak ty...nawet nie wiesz jaki mam z ciebie ubaw

Gość zołza skisła
zołza skisła perfumy i kosmetyki tez mam polecam najnowsze kosmetyki do make-upu Guerlain perfumy cacharel -anais anais

Gość zołza skisła
zołza=głupota hehehehehehe no to sie zapowiada ciekawy diagol takich kolokwializmów uzywa sie w rozmowie po to zeby odbiorca niższej umysłowo kategorii zorientował sie co adresat ma do przekazania

Gość zołza skisła
zołza skisła ale proszę bardzo ten się śmieje, kto się śmieje ostatni

Gość hdwjvbr
nawet najnowszy kosmetyk nie zakryje twojej głupoty i porazającej tępoty

Gość zołza=głupota
zołza skisła haha i myślisz, że mi pojechałaś? pff... dalej nie wiesz, czym jest metafora, a ten styl wypowiedzi ściągnięty z netu w stylu `odbiorca`, `adresat` nie pasuje do takiej poczwary jak ty :D

Ja piereeerniczę, jak ty pustaku możesz byc asystentem robiąc takie błędy w pisowni???????????????????????????????????????????????? Doucz sie pusta głowo, pomarzyć ci wolno.