Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOŁZA SKISŁA

PIęKNE dziewczyny mają w życiu wszystko !!są lepsze od kazdej innej

Polecane posty

Gość ZOŁZA SKISŁA
MORPINKA pomóż mi uzmysłowic tym osobnikom ze serio na nic zda im sie ponizanie pięknych bo one i tak zawsze wychodzą obronna reką i tak juz w swiecie jest piękna ma łatwiej niech sie z tym pogodzą!!!

Oho, już jakiś bazyl spamuje :D Cięzko przyjąć gorzką prawda, co świnio? :D

jestem w pracy, wiec nie posiadam to swojego zdjecia a tak na marginesie, mam 27 lat i zarabiam 2 razy wiecej niz Ty

Gość meg23456789o0
ale ja jestm piekna,pasztety

Gość ale ty nie jesteś inteligentna
`Oho, już jakiś bazyl spamuje Cięzko przyjąć gorzką prawda, co świnio? ` brak ci kultury prostaczku. lepiej obejrzyj zdjęcia autorki. ciekawe, czy nadal bedziesz mial o niej takie samo zdanie

Gość ZOŁZA SKISŁA
CIUCHY SA 100% ORYGINALNE!!!!!!!!!!!! 27?? PFFFFFFFFFFF STARA DOOPA Z CIEBIE ja mam 20 i juz mam 2tysiaki jak dostalam prace wystarczylo sie uśmiechnąc a wy ?? to sie trudzic musicie chodzic uczyc sie nie wiadomo ile a wystarczy tylko w look zainwestowac cielota tzn chołota

Gość ZOŁZA SKISŁA
ale ty nie jesteś inteligentna i kto tutaj mozgu nie ma przyjrzy sie kto to napisał!!!!!! prostaczku

>> lepiej obejrzyj zdjęcia autorki. ciekawe, czy nadal bedziesz mial o niej takie samo zdanie Niby co z nią nie tak?

Gość zażen23
rozumiem że wnętrze jest najważniejsze, gdyż prawdziwa miłośc dotyczy właśnie tego wnętrza. ale ludzie...młody chłopak,złóżmy student, nie weźmie sobie za dziewczynę bazyla, chociaż nie wiem jak by była inteligentna i uduchowiona

tak doopy dałaś i świecisz, że masz płatną robotę :D:D

a tak a marginesie, marna prowokacja, nie wierze ze takie durne laski istnieja, a jesli tak to sie ze swoja glupota tak nie obnosza

Gość taka jedna brzydka
ładne dziwki...przepraszam dziewki maja latwiej i lepiej. byc moze jednak-te mniej urodziwe, rownie madre jak autorka lub nawet madzrzeszje przedstawiaja soba wieksza wartosc dlaczego? taka brzydulka, ktora jest integlientna kobieta musi sie duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo wiecej napracowac umyslem (nie ustami jak te ladne, bobrzydul kijem nikt nie tyka)zeby cos osiagnac, zdobyc prace...bo przeciez na ladny ryj jej nie przyjma do pracy-wiec bystrosc, intelekt sa w ciaglym ruchu.

Camp Nou No mnie się nie podoba, ale są gusta i guściki, o których się nie dyskutuje. Chodziło mi bardziej o inteligencję autorki, a raczej jej powalający brak :O Bo, jaki inteligentny człowiek obnosi się z tym, że studia skończył dzięki, cytuję `śliniącym się profesorom na miniówki, które zakładałam` :O

Gość lila kila
HEHEHEHEHE TO WLASNIE NIE JEST PROWOKACJA ONA NA INNYM TOPIKU NON STOP TAKA DZIEWCZYNE OBRAZA ZE JEST TłUSTA ITP ITD TO SA JEJ FOTY zołza skisła dobra jak tak prosiliscie to proszę bardzo , nafatygowałam sie ale proszę o to moje foty które sa o niebo lepsze od tej feciary ona wygląda jak facet , sory jak pudzian uda plecy łapy ...a feeeee :/ ja mam ciało z prawdziwego zdarzenia!!!!! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de277623 808d5174.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f43dca37 41691b12.html teraz to juz macię gęby zamkniete co?? ZENUUUUUAAAA ZENADA ISTNA A TO TEN TOPIK http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3809117 POCZYTAJCIE SOBIE TE JEJ DURNE WYPOWIEDZII ZENADA

>> taka brzydulka, ktora jest integlientna kobieta musi sie duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo wiecej napracowac umyslem A te ładne dużo mniej, żeby osiągnąc taki sam efekt, więc kto ma lepiej? :)

Gość taka jedna brzydka
kto ma lepiej... patrzac dlugodystansowo..hm.pamietaj uroda przemija...czego za mlodu nie pojmiejsz na straosc nie zrozumiesz... za 20 lat zostanie tylko stos zmarszczek i dupa jak dwa orzechy a pod czaszka wspomnienie lat mlodych kiedy to sie prace na ryj ladny dostawalo... a ta brzydulinka co musiala ludziom intelektem imponowac a nie pyskiem...bedzie szanowana za to kim jest i jaka jest i byla... ladnym ryjem nie zastapisz wiedzy.pa ide powk...c soja piekna sekretarke...niech mi kawe zrobi...bop taka ladna i nic wiecej

Gość zołza skisła
Camp Nou ja wiem ze mam latwiej wy wszyscy myslicie ze ladna to tylko doopą wszystko sobie zawdzięcza - ATO BLAD ja wszystko mam tylo i wylącznie dzięki URODZIEEE rozumiecie to słowo??? boshhhhhhhhhhhh pracujcie tego umyslami bo co wam pozostalo??

Gość a ciebie bym OSRANYM kijem nie
dotknął... szczerze-wolę, kiedy kobieta pracuje umysłem, nie doopą :O

Gość zołza skisła
klaudynka witaj w klubie :) :) :) :) juz Cię lubię

Gość zołza skisła
a ciebie bym OSRANYM kijem nie wali mnie to !!

Gość a skąd niby wiecie
czy średnim lub brzydkim kobietom nie jest przyjemnie? nie dla wszystkich wygląd to najważnejszy atut. jedni mogą pochwalić się inteligencją, drudzy-urodą. wolę mieć kobietę, która ma trochę ogłady i skromności, inteligentną, niekoniecznie piękną. po co mi pustak?