Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOŁZA SKISŁA

PIęKNE dziewczyny mają w życiu wszystko !!są lepsze od kazdej innej

Polecane posty

zolza nie podlizuj sie, i tak tu niczyjej sympatii nie zdobedziesz, jestes glupia jak but

Gość zołza skisła
raczej to mi sie podlizują tak gadacie bo mnie nie widzieliscie na zywo!!!!! o to chodzi

Gość taka jedna brzydka
skoro za przyjemnosc uwazanie lizanie swojego szefa po dupie... taka jedna piekna po szkole madrej co prace u nas dostac chciala lizac dupe przelozonym zostala moja sekretarka...przejebane ma... bo nie dosc ,ze tylko ladna to dodatkowo gluipa...zwolnic jej nie mozna bo wkoncu ktos jej dal robotki reczne i cholera mecze sie z jej pomaranczowa morda...przynajmniej kawe robi niezla.. ZOSTALA POSMIEWISKIEM:PIEKNA I GLUPIA..ZADEN FACET PRAKTYCZNIE TKNAC JEJ NIE CHCE...MOZE PRZELECIEC ALE POKAZANIE SA Z NIA GDZIEKOLWIEK TO WSTYD...BO JAK SIE PIJE KONIAK W LAMPCE OD WINA...ECH...PA IDE WYSLAC SWOJA SEKTEARKE NA RYNEK PO ZIEMNIAKI

Gość ciebie bym kijem osranym nie..
zołza skisła a ciebie bym OSRANYM kijem nie wali mnie to !! no wali, cie wali ale szef, zebys posadke zagrzala. nie martw sie-niedlugo przyjdzie twoja nastepczyni, równie debilna, która posade zdobedzie doopą nie umysłem a ciebie wyjebią na bruk

a skąd niby wiecie czy średnim lub brzydkim kobietom nie jest przyjemnie? nie dla wszystkich wygląd to najważnejszy atut. jedni mogą pochwalić się inteligencją, drudzy-urodą. wolę mieć kobietę, która ma trochę ogłady i skromności, inteligentną, niekoniecznie piękną. po co mi pustak? powiem cos oczywistego sa kobiety piekne i puste piekne i inteligentne brzydkie i puste brzydkie i inteligentne nie zawsze jest tak ze jest albo to albo to ;)

Gość ciebie bym kijem osranym nie..
kto sie tobie podlizuje? nie dość, że głupia to jeszcze fantazjuje :O

Gość taka jedna brzydka
PODLIZUJA CI SIE...? WIDZA ZES LATWA DUPA....SLOWO JEDNO..ZES PIEKNA I MADRA..I DAWAJ NA KONIA..KRETYNKA...PLUJA JEJ W TWARZ A TA MOWI , ZE DESZCZ PADA...

Gość no nie wiem nie wiem
czy to tak cudownie jest, owszem ma to swoje dobre strony bo czasem jest łatwiej osiągać swój cel ( oczywiście godnie i z szacunkiem do siebie), ale gorsza jest ta druga strona...zazdrosne laski potrafią być bezwzględne a faceci ze "złamanym" ego okrutni... Poza tym moim zdaniem piękno ma wiele wymarów...

ja moge potwierdzic, ze uroda w zyciu pomaga, ale poza tym trzeba miec w glowie...co oczywiscie mam :)

Gość re- no nie wiem nie wiem
a to już brzydka kobieta nie może złamać facetowi ego? :O

Skad w takiej pieknej poniekad kobiecie tyle zlosci? Autorka az kipi z wscieklosci...dlaczego? Piekno jest rzadkie dlatego jest wyrozniane, i oczywiscie, ze ladniejsze dziewczyny maja latwiej, zaprzeczanie temu byloby bzdura. Jednak prawdziwe pieknosci nie pracuja za 2 tys zlotych na miesiac ale 2 miliony dolarow za 1 dzien zdjeciowy:p

ależ oczywiście że może, przecież nie napisałam, że nie...

Gość re- no nie wiem nie wiem
megumi zależy w czym. mnie praktycznie w niczym nie pomogła. studia skończyłam, bo się uczyłam i mam coś w głowie. mój facet jest ze mną nie ze względu na mój wygląd, bo kiedy zaczełam z nich chodzić nie byłam tak ładna i szczupła. pracę dostałam za interesujące CV (bo przynajmniej w nim coś miałam, poza tym moja praca nie wymaga ładnego wyglądu). wiec mi uroda życia nie ułatwiła

Gość zołza skisła
ooo bozeeee czy ja sie mam zacząć bać??? ufffff co za wojna!!!!!!!!!!!!!piekło sie rozpętało!!! powiem wam cos kazdemu z osobna nie mam czasu proszę sie na audiencje wstawic!!!:P w koncu krolowa jest tylko jedna!!! hehehehe ostatni post jest strasznie głupi i nie czytelny idz z tad babo jak ci topik nie pasuje!! JESTESCIE TęPI JAK MOGE byc głupia skoro studiuje i ucze sie wszystko zaliczam?? jestem pod wrazeniem waszej tempoty i braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniem!!!! MASAKRA !!! kto was ludzie spłodzic króliki?? tylko marcie kicacie po tym swiecie gryziecie marchewe obrazacie o pradwa jest!!!!!taka ze szalenie mi ZAZDROSCICIE HEHEHE

Gość autorka sie pulta
bo jest pusta i dzisiaj jej to wszyscy uświadomili... mogła przynajmniej nie wspominać o tym, że studia skończyła za miniówkę, którą zakładała na zajęcia :O

pisałam na podstawie swoich obserwacji, koleżanka z roku (prześliczna dziewczyna) studiów nie skończyła bo wpadła w oko profesorowi - ona chciałą zaliczyć przedmiot a on ją....a znajomą (też super laska) zwolnili z pracy bo nie chciała dac szefowi tego co on chciał...tak więc czy zawsze jest tak różowo to bym nie twierdziła...

ja oczywiscie tez skonczylam studia, mam wyzsze wyksztalcenie i sporo doswiadczenia zawodowego. Moj facet jest ze mna bo mnie kocha no i oczywiscie jestem dla niego bardzo atrakcyjna. A to, ze uroda pomaga widze prawie na kazdym kroku ( nie koniecznie jak mam do czynienia z kobietami - sa zazdrosne) mezczyzni chca nieba przychylic i wszystko ulatwic

Gość autorka sie pulta
zołza zaprzeczasz sama sobie. wcześniej pisałaś, że studia ukończyłaś dzięki temu, że uroda cie hojnie obdarzyla (w 85B hahhaa) i wystarczylo sie uśmiechać i zakładać mini :D:D aha i nie `z tad` tylko `stąd` pustaczku :D

prawda jest tez taka ze dwoch moich bylych szefow oczekiwalo wiecej...wciaz jednak uwazam ze uroda to same plusy

a skąd niby wiecie ---> ja nie twierdzę, że kobiety "średnie" czy te mniej urodziwe nie mają przyjemnych sytuacji, ale piękne kobiety, które zwracają uwagę mają takich sytuacji więcej. W momentach, w których jednak nie widać "inteligencji" (a rzeczą oczywistą jest, że są takie, że w pewnych momentach jest to nieuniknione) czesto piękna kobieta stoi na lepszej pozycji niż ta mniej urodziwa. Nie rozumiem oburzenia z tym związanego - tak po prostu jest i tyle. Nie ma w tym nic złego. Te mniej urodziwe nie są ani gorsze, ani ułomne, po prostu wzbudzają nieco inne reakcje w sytuacjach, w których ocenia się kobietę na tzw. "pierwszy rzut oka" - tyle

megumi - byli więc wnioskuję, że już dla nich nie pracujesz. Czy ich oczekiwania były tego powodem?

tak, ich oczekiwania sprawily, ze zrezygnowalam. Klaudka27-nikt tu nie twierdzi ze uroda=inteligencja, raczej wszyscy uwazaja ze zlozla=glupota

Gość zołza=głupota
dokładnie tak myślimy. nie ma chyba ani jednej osoby na tym topicu, która uważa, że autorka jest inteligenta :O

prawda jest taka ze pierwsze wrazenie to to jak wygladamy, a drugie to to co mowimy, na tym drugim zolza nie zda egzaminu ( o ile jest tak ladna jak twierdzi)

Gość zołza skisła
TO PRAWDA BOLESNA ALE JEST

Gość zołza skisła
ja mam wszytsko a wy nico!!! buhahaha!!! dzienki swojej urodzie zdobyłam bogatego menszczyzne - ma on bmw najdroszsze i wypasiona chatę - a wy szaraki jestesce biedota!!!! rzal mi was!!!! ja kupuje w najdroszszych sklepach- hanel, dior, loiui witton

Gość hcserta
do autorki----jestes daremna po prostu .., jak czytam to co piszesz normalnie robi mi sie niedobrze. Co ty myslisz, ze jak studiujesz to jestes taka inteligentna??? hehehe stuknij sie w ta swoja chora glowke, wizyta u specjalisty wskazana...;)

Gość zołza skisła
kolejna zasdrosnica!!!! haha jestes pewnie paztetem i siejesz jad swuj wszendzie!!!!

Gość zołza skisła
dzisiaj mojmisiek zafudnowal mi bluzki marki krystian dior, i dzinsy werszacze, a wy na co mozecie liczyc? chyba tylko na stare lahy z lómpeksu

Gość hcserta
hehehe zazdrosna?? o co? nie dosc ze jestem inteligentna to w dodatku zaden ze mnie pasztet. A glupoty to nikomu nie zazdroszcze:), od ciebie czuc ja na kilometr