Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOŁZA SKISŁA

PIęKNE dziewczyny mają w życiu wszystko !!są lepsze od kazdej innej

Polecane posty

"wiecie jaka mam satysfakcje idac ulica i widzac was ubranych w lachy? ja mam na sobie wszystek markowe, kosmetyki tez i perfuma, hehe nigdy mnie nie doruwnacie, a wylewac rzale umiecie tylko na forum"

Gość zołza skisła
Yogi78 tak a kim ty jestes zeby takie wnioski wyciągać??

Gość zołza=głupota
yogi uważaj, jak ci teraz autorka pojedzie jakimś błyskotliwym tekstem :D:D

Gość zołza=głupota
zołza ona jest kimś, a ty jesteś NIKIM skoro musisz się dowartościowywać na kafeterii :D idź lepiej załóż sobie odblaskowe, pomarańczowe wdzianko i spylaj posprzatac ulice a nie na necie siedzisz

Gość czy jestem GRUBBAA
ooo zołzuś tępaku jeden !! Widze ze i tak zrównali cie z ziemią!! ufff widzisz moze i mam te 62 kg ale ciesze sie ze mam coś konkretnego do powiedzenia!!!!

znowu ten pustak :D:D:D Po pierwsze zgadzam się. Ładniejsi mają w życiu łatwiej:) Ale ja mam pytanie do autorki: ZOŁZA! Sama piszesz, że to co osiągnęłaś masz tyko i wyłącznie dzięki urodzie ok, ja Ci wierzę:D ale skoro TYLKO dzięki urodzie to znaczy, że inteligencji Ci BRAK:) Zaraz pewnie napiszesz, że ją masz ale np.by zdobyć pracę nie musiałaś nic robić tylko buźkę pokazać...ok...w takim razie to beznadziejna praca musi być bo na piękne oczy nigdzie CIę nie przyjmą do dobrej powtarzam DOBREJ pracy:) chyba, że do ryzydencji króliczków Playboya, ale tam mózgu mieć nie trzeba:D

Gość teenage angst
a co to jest "perfuma" ? :>

Gość zołza skisła
grubaa wracaj na swoj topik i zajmij sie swoja gruba doopą bo to najlepiej potarfisz!!!! doradca kredytowy buahahahahahahahahaahahahahahahah

Dziewczyno! Ta wypowiedź powinna brzmieć : Wiecie jaką mam satysfakcję gdy idąc ulicą widzę jak jesteście tandetnie poubierane? Ja kupuje same markowe ciuchy, kosmetyki oraz perfumy Nigdy mi nie dorównacie, więc nie wylewajcie swoich żalów na forum" Tak z grubsza by to było w języku naszym ojczystym, droga asystentko od siedmiu boleści.

Gość jedna taka co ma ptaka
ej ty..piekna i wyksztalcona...zajebista masz robote..caly dzien spedzasz na kafe...piszac jaka to cudna jestes....nie ma co...twoj szef to to spoko kolo musi byc skoro wymaga od ciebie tylko opalonej mordy i malo szczerego usmiechu... jestes jakis wykwitem chmury czarnobylskiej, bo juz dawno nie spotkalam sie z taka zadufana idiotka..jedna na mln... wyksztalcona to ty moze jestes ...po lawka pisze brzydko i prosto bos i ty prosta ...wiec pojmiesz w mig moj przekaz... tak mnie wk...ze chyba ta swoja debilna sekretarke zamecze dzisiaj...az sobie tipsy poooobgryza.

Gość KonwalijkaTaka
Zołza ---> imponujesz mi naprawde. Jestes mega zgrabna, piekna i bardzo inteligentna. Nie dajesz sie tym wszystkim pasztetom, ktore tu pisza.

Gość KonwalijkaTaka
Zołza ---> imponujesz mi. Jestes piekna, zgrabna i madra! Chcialabym byc taka jak ty.

Gość zołza skisła
Yogi78 prześledz posty jesli byłbyś spostrzegawczy zauważyłbyś ze jest tutaj jeszcze jedna zołza która sie podszywa pod moj NIKC no ale jak wiadć bozia wszystkiego równo nie podzieliłaa :-/

Gość zołza skisła
buahahaahhaahah jest okres letni mam URLOP!!!

i może jeszcze raz zacytuje siebie w tego topicu, gdzie za wszeklą cenę chciałaś obrażać kazdego "Skoro jesteś: NAJPIĘKNIEJSZA NAJZGRABNIEJSZA NAJMĄRDZEJSZA MOŻESZ MIEĆ WSZYSTKO I WSZYSTKICH To po chooja siedzisz od rana na tym forum i starasz się przekonać innych, że jesteś taka super????????? :D:D:D Jakbyś naprawdę taka była nie wyładowywałabyś tutaj swoich frustracji i nie pisała 8h pod rząd jaka to Ty jesteś WSPANIAŁA :o:D:D:D ZAPAMIĘTAJ SOBIE - wspaniali ludzie nie wypowiedają sie w taki sposób jak Ty. Nie potrzebują również takiej reklamy jaką sobie robisz, która tak naprawdę jest antyreklamą;D ŻAL... nic wiecej...;)" Chyba każdy INTELIGENTNY przyzna mi rację co do tego:) Wiesz, pomyśl kto majac piękną buzię, dobra pracę, mnóstwo kasy itd. może nawet pomyśleć( nie wspominajac już o pisaniu:o) że np.żal mi was bo każda w was jest brzydsza, lub że jak patrzysz na nasze ciuchy to zal Ci nas? Jedynie ktoś durmy lub zepsuty do szpiku kości:) A to, ze ktoś uważa Cię na tandetną, głupia czy brzydką nie musi wcale oznaczać, że pisze to bo Ci zazdrości:) Ty po prostu nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że możesz się komuś nie podobać:D:D:D ZObaczysz, że życie wcześniej czy poźniej da CI ostro po du.pie:D wspomnij wtedy topic jaki założyłąś i słowa jakimi obrazałaś innych:D

Gość ZawracanieGlowy
ZOŁZA SKISŁA, Jaki cel zalozyc taki topik ? Czy czekasz az ktos z toba zacznie klutnie i tyle ? Jak tobie tak dobrze to dlaczego siedzisz na tym forum i gadasz ?? Nie powinnasz gdziesz tam sobie lezec na plazy goracej z twoim idealnym chlopakiem ktory pasuje idealnie do Ciebie, co tu robisz ?

to uwazaj lepiej zebys po urloooopie miala gdzie do pracy wracac....bo roznie bywa...moze przyjsc ladniejsza i b opalona od ciebie...no i oczywiscie bardziej zdolna...wiesz...francuski juz nie wystarcza w tym fachu... ale o tym pewnie wiesz i sie doksztalcach na wakacujnym kursie w burdelu. dzieki bogu moja sekretarka n ie ma urlopu...wiec do dziela:)

Chciała sie bidulka dowartościować, ale jej nie poszło.

Gość zołza skisła
jedna taka co ma ptaka i to jest cała natura polskiej niedowartosciowanej baby!!! Innym chce krzydwe zrobic i na innych sie wyrzyc !! tylko dlatego ze jest dziewczyna ładna ..ja wiem ze sa tez łądne i głupie to nie od parady taki stereotyp powstal!! TYlko ZE WAS moje drogie krew zalewa gdy trafi sie własnie taka jedna na milion która jest i piękna i mądra i zaradna!!! nie wiem czy jest sie czym szczycic "mając ptaka" :-/

Gość ZawracanieGlowy
Dowartosciowac ? Ale jest idealna. Dobrze wiemy ze jest lepsza od nas, okay kazdy razem 1,2, 3 klaniamy sie do ZOŁZA SKISŁA, jak to nie prowokacja to glupszich od takich to trudno znalejsc :(

sorrrry luzie..ale przeklne KUUUUUUUUUUUUURWA mac...tam gdzie pracuje szef pojechal by z toba przy calej kadrze...zapewne glupoya oprocz urody z mordy ci bije

Gość Hehe zaradna mówisz
Obciag.anie swojemu szefowi nazywasz zaradnoscia???

Gość zołza skisła
tylko na takie prostackie odpowiedzi was stac czy może intelektu brak poszczególnym , wypowiadającym się tutaj OSOBNIKOM??!! słucham dalej tego heavy metalu zagubiona w krainie uczuć zeby uswiadomic wszystkim brzydszym dziewczynom ktore za wszelką cenę chca zniszczyc te ładniejsze ze i tak IM SIE TO NIE UDA w myśl zasady oko za oko ząb za ząb

Gość czy jestem GRUBBAA
zołza to TY?? coś za inteligentne zdania budujesz no chyba ze ktos inteligentniejszy sie za ciebie podszywa :P coś mi sie wydaje ze tak jest!!

nie macie wiekszych problemow niz przejmowac sie swoim lub cudzym wygladem? :O

Gość zołza skisła
kiedy taka jest prawda!!! ja to wiem bo jestem ladna, a wy bóraki mozecie mnie nazywac jak chcecie, ale to ja mam ladna twasz a wy bszydkie mordy !!!! i to ja zawsze bede miec racje , bo ladnym wolno wszystko!!!

Gość zołza skisła
dobra kończę kaszaloty jedne hahahahaha bo mama przyszła do domu, a ja mam karę za to że przyniosłam w tym roku marne świadectwo z samymi dwójami ;/;/;/; kżyczała na mnie cały prawie lipiec że jestem idiotka i swją kariere naókową napewno zakończe na gimnazjum ale nie hahaha wszystkich was nabrałam, a skoro wszystkich was na moją provokacje nabrałam to znaczy że jestemm wyjebista HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHHHHAHAHAHHAH

Gość vjf bb
zolza idz sie utop, i naucz sie pisac