Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

OD JUTRA NIE PALE.....JAK SIE Z NIM ROZSTAC????

Polecane posty

no prosz podziwiam zacięcie- ja wytrzymałam 2 lata:P w tej chwili sama nie dam rady:O zamowilam plastry i takiego specjalnego papierosa beznikotynowego i też od za tydzień nie palę......................

Gość nieobecna
Przychodzi Mojsze do rabina i mówi: - Rebe, czy jak ja rzucę palenie, picie i kobiety, to czy ja będę zdrowo i długo żył? A rabin na to: - Tak, ale po co? wspieram :D 🖐️

Powodzenia Niedźwiedź :-) Jestem pewna, że Ci się uda!!!

Hej niedźwiedziu, przestraszyłeś sie że na tamtym temacie same kobietki;)? Normalne że ssie bo to nałóg. Pamiętaj jednak że głód nikotynowy wcale nie jest taki duży, my sobie tylko tak wmawiamy. A nikotyna utrzymuje sie w organizmie 3 tygodnie po odstawieniu. Polecam książke Carr Allen \"Łatwy sposób na rzucenie palenia\". Mi pomogła bardzo! Przede wszystkim zmienić myślenie na temat palenia. Bo palenie to nie jest przyjemność-tylko nam się tak wydaje:). Pozdrawiam! Nie palę 49 dni:)

:D.nie wystraszyłęm sie:P:P:P:P ja lubie kobiety....zajrze tam napewno:):):) heheheh 26 godzin bez fajki:):):) ale ssie:(:(:( jak diabli:(

Gość nieobecna
niedźwiedź-Ty nie śpisz?

Gość nieobecna
a czemu Ty nie śpisz, niedzwiedz?

Gość nieobecna
a to się cream ucieszy :P

niedźwiedziu lubi kobiety a ja lubie mężczyzn:D hihi. Nie pal bo będziesz śmierdział:). I nie słuchaj tego od Malborasa;) lepiej idź do sklepu spytaj ile takie Malboraski kosztują-aktualna cena a nie ze starej dostawy:D

ladaco witam brać internetową ..wróciłem z wczasów Co tam kłapiesz ozorem.. bracie ze co że nie palisz buahahahahahah a przed kompem pewno puszczasz dymy jak talala jarniesz ze mną Malborasa mam tez browca TYP Żywiec ladaco sam siebi nie bede oszukiwał....NIE PALE!!!!!!! MALBORASY PRAWIE DYCHACZA JUZ:(:(:(:(.......

Ladaco niedługo będziesz jarać fajranty bo na Malborasy nie będzie Cie stać:), a jak nie będzie Cię stać i na fajranty to będziesz skręcał tytoń który jest wart tyle co liście pozamiatane z ulicy, blee. A jeśli nawet będzie Cie stać to co z tego-będziesz śmierdział:D a my nie:D! Fuj, ten okropny smród osadu na języku.. Fuuj! Ratunku! Trzymaj się niedźwiedź, jestem z Tobą:), nie palę 52 dni, i już od dawna mnie nie ssie. Najgorzej pierwsze dwa tyg.a potem już luz:)

ladaco no bracie jak z paleniem może dyma nie kuś:O:O:O:O wiem ze najgorsze pierwsze dni:(......toche sie poce:(:(:( i czegos mi brak:(

Jak inni dają radę to Ty też możesz:). Ja paliłam 13 lat a są osoby które paliły jeszcze dłużej a rzuciły:)

Gość jak brat odwyk
????????????????