Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuska1313

jak ja koorva nienawidzę pijaków

Polecane posty

Gość elobbbbbbbb
współczuje wszystkim małolatom co muszą to przezywac obecnie

elobbbbbbbb - jakl ja Cię kurna rozumiem... chłopie. tylko że ja jeszcze matkę kocham i jak by się powiesiła czy coś tfu tfu to bym oszalała, ale powoli się z tego leczę. mam dobrą szkołę i zayebyster oceny to napisze tu jeszcze mature w tym roku szk i spyerdalam stąd! i tez niech se wsadzi kasę jaką chce mi dać (obiecała mi 50tys na mieszkanie dla NAS- mnie i chłopaka) w ciipie mam tą kasę. moge mieszkać w kawalerce 10m kw byle z dala od niej

Gość elobbbbbbbb
ja matki nie mam. zgineła w wypadku jak miałem 10 lat. co 2 dzien chodze na cmentarz.dobrze ze mam dziewczyne która mnie kocha bo zycie było by całkiem do dupy

elooobbbb- z tą drugą połową mam identycznie. gdyby nie mój chłopak już bym chyba była tam. no wiesz... nie dałabym rady sama. ojca mam poyebanego, mieszka 150km odemnie i czasem się z nim tylko widuje ale to chory człowiek z domu dziecka z wypaczoną psychą, nie da się z nim pogadać. I gdyby nie mój mężczyzna. :(

Gość tuska rozumiem cie
ja tez mam dosc nie mam wplywu na swoje zycie nie wiem co zrobie

Gość ERNESTTTT
JESTES ZALOSNA SZMATA ZALOZYCIELKO TOPIKU. ZRYJ GOWNO I ZAPYCHAJ MORDE ROWNO! DZIWKO TY!

Gość tuska rozumiem cie
jestem po studiach, nie mam pracy robilam wszystko, zeby pracowac, w zasadzie cale moje zycie to praca i nie mam pracy od dawna

Gość tuska rozumiem cie
tak

Gość tuska rozumiem cie

ja tez nienawidze pijakow ,bo niedosc ze niszcza zycie sobie to jeszcze wszystkim do okola.Mialam pijaka w rodzinie ale na szczescie wyszedl z tego gowna i od 2 lat nie pije

Gość hfl
współczuje Ci, nie wiem osobiście jak to jest, ale ojcowie dwóch moich przyjaciół są alkoholikami i nie raz jedno albo drugie nocowało u mnie. na szczęście rodzice przyjaciółki się rozwiedli i ojciec dal im spokój, a ojciec przyjaciela usiadł sobie troche na doopie i mam nadzieje że już tak zostanie. to musi być naorawde okropne:(

Ty tuska tez jakas lewa jestes. Chyba tylko jakiś imbecyl może czytać te twoje wypociny. Po 3 postach mi się odechciało i napisałem ten komentarz. Dalej przeleciałem tylko wzrokiem i widzę do końca w podobnym debilnym tonie.