Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirzycaaaa

N A S Z E Z D J E C I A ...

Polecane posty

Gość Matteo88
Fajne zdjątka whitney82 & kićka456 : ) Poproszę o kolejne . Pozdro

Gość 34474
a Ty kto profesor Miodek ? wybil sie czlek z wiejskiej szkoly,bo na egzaminie do rolnika uzyl slowa vel, pewnie to bylo zdanie "krowa vel mućka.."

Gość E_MAN_68
no..jeśli naprawdę twoje to super,jak z żurnala.Piękne...!

Gość Jeśli chodzi z piersi
whitney82 to jest to miseczka co najmniej E, a podejrzewam że nawet więcej. Tym bardziej tuska nie ma na 100% miseczki D, ale sporo większą :O Dziewczyny, teraz naprawdę nie jest trudno nauczyć się, jak poprawnie dobrac biustonosz. A potem żale, że biust się odkształca :O

Gość tyle że te biustonosze
z rozmiarówką brytyjską są zazwyczaj miękkie, bardzo zabudowane, niezbyt ładne i kurrewsko drogie. Wiem, wiem, liczy się kondycja biustu, a nie wygląd stanika docelowo, ale nie zmienia to faktu, ze nie są tak reprezentacyjne te staniki, jak pushupy np. z kolekcji Konrada.

Gość jutrzenka81
mam podobne wielkoscia piersi do whitney i tez mam D, wiec nie sadze,ze mamy E czy wieksze, moze jednak whitney zmierzy swoj biust ;-) bo jestem ciekawa ile jej wyjdzie skoro sama pisala,ze nosila C a pozniej przerzucila sie na D, wiec wyskok z C do E to juz przesada. Ale sie dziwie,ze osoby piszace wyzje tak po niej pojechaly nie wierzac,ze ma D tylko np B A porowniania,ze "nie masz D,bo Doda ma D" nie sa na miejscu, małolaty nie wiedza czym jest sylikon i jak wyglada cyc po zabiegu plastycznym, wspolczuje. Mam nadzieje,ze wiecej forumowiczow bedzie wklejac fotki, bez wzgledu na te chamskie komentarze

Gość Matteo88
Popieram jutrzenke81 te wasze ataki są nie potrzebne!! Pozdro

Gość Prosze dajmy fotki

ej, weście nie piszcie już w tym temacie, bo ja nie wiem dalaczego ale mi przychodzą na mail powiadomienia o nowych wpisach w tym temacie, a ja nie chcę

twój ból to był za pierwszym razem jak ci tate w doopę chooja wsadzał proszę grzecznie żeby nie pisać, bo mi skrzynka się zapycha

Gość TWOJ BOL
po to jest temat,zeby pisac... myslisz,ze ktos cie poslucha, bo szanownemu hrabi o siedniu bolesci skrzynka sie zapycha ? moze mama postrzata ?

jak grzecznie proszę to się musi taka jedna w doopę yebana menda znajść no :O i jeszcze koorva pisać żeby toto umiało :O

Gość TWOJ BOL
po chooja tak palales podnieta kiedy zakladano ten topik ? co juz maly nie staje, wiec po co fotki ? jeszcze sa tutaj normalni ludzie bez frustracji i problemow z przyrodzeniem i libido

Gość TWOJ BOL
powtarzasz sie, naprawde nie wiem o co ci chodzi z tym waleniem przez ojca ? jak masz niedosyt ojcowskiej milosci to zapraszam do "rozmow w toku", albo napisz list do przyjaciolki. Moze jestes gayem i nich cie nie chce, moze jak skonczysz 18scie lat to ktos w prezencie kupi ci kij albo vibration analation gwoli przypomnienia nikt nie bedzie poswiecal tego tematu, bo masz zapachana skrzynke...glosniej placz "nie chce,nie chce", moze matka uciszy cie smoczkiem

Gość KEEPSKI FDK
Ale się porąbało. Wklejejcie foty lepiej.

Gość MinetaMan73
Wampirzycooo!!! gdzie i kiedy mogę zrobić Ci minetkę, jaką chcesz, tradycyjną, analną, dla mnie wsjo rawno...bylem mógł dotknąć Twoich cudnych piersi!!!

Gość wamiprzycaaaa
come back:)

Gość ladnee
wampirzycaaa masz śliczne ciało pozazdrościc

Gość MinetaMan73
...Wampirzyco, skoro wrócilaś to jestem do Twojej dyspozycji! Zrobię czego zarządasz!

Gość mon1234
moze najpierw niech pokaze cipke:P:D bo czekam i czekam i doczekac sie nie moge

Gość wampirzycaaaa
ale ja juz pokazywalam cipke i dupke-nie podobalo sie?