Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirzycaaaa

N A S Z E Z D J E C I A ...

Polecane posty

miranda444 - jak to http://www.voila.pl/434/ngv8v/?1 sa małe piersi to ja już nie wiem jakie są duże :D mam największe wśród rówieśniczek w klasie w liceum, miska 70D, więc wolę nie myśleć jakie są dal Ciebie duuuże :D Ajronku, Warkoczyku, Wampirku jesteście?

Gość Matteo88
Tuska no ładnie : ) Rozmiar idealny. Pozdro

Gość Matteo88
Ale C też jest fajny nie wiem co wy chcecie :P

Gość skurczysyn
topic potwierdza, że najlepsze witaminy mają polskie dziewczyny :) Cudowne cycuszki i kształtne pupy tak, jak normalny facet lubi. Wampirzyca.. o Twoim ciele, o ile zdjęcia rzeczywiście są Twoje, to można sparafrazować cytat Sagana: \"jeśli nie masz kogoś, kto by zajmował twoim ciałem każdego dnia, to jest to straszne marnotractwo perfekcyjnego ciała\" :D Reszta pań też ma się czym pochwalić ;) Gimcośtam-przepraszam-nie-pamiętam-nicka, masz pupe marzenie, szkoda, że moja była takiej nie miała...

Gość chłop ze wsi
jezu jakie wy moto cycki moje dziewuski!!!!!!!!!!! a zem sie stesknił za mojom mućką

Gość mon1234
tes bym sobie pogruchal:D

Gość ja888888888
tuska a ty chodzisz do liceum jeszcze mowilas ze masz 19 lat, to juz chyba skonczylas szkole?

no matołku skończyłam szkolę ale koleżanki z liceum chyba mam nie? :P w tym roku skończyłam i to nie dawno wiec pamiętam jakie jaka ma :P

Gość hehe.
napalajcie sie dalej na zdjecia sciagniete z internetu glupki... :)

Gość kiła i rzeżonczka
chujowe sutki :O 🖐️

Gość obleśne to jest co robią
whitney jaki rozmiar miseczki nosisz?sliczny biust masz.

Gość whitney82
D (w porywach do C, jezeli schudne ;-) ) dziekuje, podobno kazdy ma w sobie jakas czesc, ktora lubi. U mnie jest to własnie biust, choc pewnie nie za dlugo pozostanie w takiej formie ehh

Gość maleńka Iness
nom, do pozazdroszczenia.....w ogóle piękne kobiety zamieszczaja tu swoje foty

Gość TEŻ NIE WIERZE w miske d
Whitney 82 a ile masz w biuście dokladnie i pod biustem? Nie umiesz dobrać miseczki chyba. Gówniaro zmierz się i kup stanik dobry a nie pieprz ,że masz D bo D to ma doda a ma wiele większe niż ty smarkulo!

Gość whitney82
nie mam zamiaru leciec po centymer i sie mierzyc dla Twojej przyjemnosci idiotko...na pytanie zadane wyzej odpowiedzialam jakie staniki sobie kupuje i wierz mi, ze nie kupilabym D tylko po to,zeby sie chwalic za duzym stanikiem...dlugi czas nosilam C, ale w sklepie kobitki doradzily mi D, bo za bardzo mialam scisniety biust i teraz tylko ten rozmiar nosze smarkula moze jestes Ty, nie mam piersi 18 latki, bo juz dawno jestem pelnoletnia i tego co mam, sie nie wstydze

pełnoletnia tak?haha

Gość whitney82
poczekaj...hmmm mam 26 lat...zaraz...czy jestem pelnoletnia????...chyba wychodzi na to,ze TAK :-) Zreszta moge miec na ty zdjeciu i misteczke A, B...nie przywiazuje do tego takiej wagi...nawet jakbym zmierza biust i pod nim to co to zmieni, ktos mi uwierzy ? nie.. wiec czekamy na inne fotki (chociaz pewnie po tylu "optymistycznych" komentarzach nie bedzie wiele chetnych) ;-)

no dobra dajmy ze masz 26 lat .to dlaczego dajesz tu foty na takie małolatowe forum?czy ty jesteś niedorosła jakaś ? kobiety w twym wieku bawią dzieci i mają rodzine na głowie i prace a ty na erotycznym siedzisz, ja ma 17 lat wiec co innego.

Gość Mi sie bardzo bardzo podoba
Whitney 82 biust! Mam pytanie do niej bo też mam podobny biust i też nosze D miskę. Czy ty kochana czasem czujesz sie dyskomfortowo z tym biustem? Czy nie obwisa ci ? Mój bardzo zle wygląda w łóżku .strasznie zwisa:(a mam podobny

Gość whitney82
małolatowe ???? siedze tu juz kilka lat i mało jest to "małolatowych" tematow. Rozwody, sex analny, homoseksualizm, złamane serca, zwiazki z duchownymi, smierc bliskich....niesadze,zeby chocby polowa tych tematow dotyczyla 17latki.... a moze "kafe" zeszlo na psy, a ja ciagle glupio wierze,ze trzyma dawny fason nawet jezeli mam meza, dzieci i nie znaczy,ze nie moge obslugiwac komputera i udzielac sie na forach. Czy pokazywanie ciala, czy to na okladce "playboya" czy tutaj, zarezerwowane jest dla dziewczyna ponizej 20 roku zycia ????????? paranoja....czekam na odzew "starszych" kafeteryjek

Gość whitney82
do kolezanki wyzej :-) w lozku jak lezysz ? chyba kazda ma wtedy deformacje, np moja siostra skarazy sie na uciekanie piersi na boki a ma jeszcze wieksze od moich ;-) ja mam proste sposoby na ujedrnienie, codzienny masaz oliwka i natryski zimna woda...wiadomo,ze tylko hirurgicznie moge je znacznie podniesc,ale wydaje mi sie,ze wygladaja tak samo jak wtedy kiedy mialam 20 lat...chociaz nie moge potwierdzic,ze jakos sie do tego przyczynilam tymi zabiegami

Gość STRABZE4444
chodzi lasce o łóżko w sensie seksu a ty jej o leżeniu w nim piszesz.ahahahhahhahahah

Gość whitney82
haha a wiesz co po pozycja misjonarska vel. klasyczna, lezy sie na lozku jakby nie bylo, na pieska to co innego, brak sprecyzowania ;-)

Gość ha ha ha ha ha
raz napisalam słówko \" vel \" i juz kazdy tak pisze... zalosni jestecie