Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirzycaaaa

N A S Z E Z D J E C I A ...

Polecane posty

Gość Matteo88
Podobało poprosimy o nastepna zdjęcia : )

Gość clarie.
cumalot jesteś gejem? :P czemu nie masz owłosienia? zgoliłeś?

Trzeba się jakoś dowartościować i wystawić cycki w necie żeby Ci jakiś spocony i zarośnięty zboczeniec napisał, że jesteś niezła... Płytka jesteś i tyle

Gość MinetaMan73
czy ktoś tu mówił Wampirzycooo że się nie podobało??? mnie aż za bardzo...pytanie brzmi: gdzie i kiedy Cię mogę wymiziać???:)

Gość o piersiach Tuska1313
...sa bardzo ladne ale chyba nikt tu nie ma watpliwosci ze nie sa naturalne. Taki ksztalt dokladnie nadaje piersiom implant anatomiczny... A tak bylo romantycznie...

człowieku lecz się ok? mam 19 lat, duże piersi a Ty uważasz że mam implanty? człowieku w tym wieku nawet się ich nie robi bo nie wolno! aleś mnie rozbawił :D hłe hłe

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
Warkocz wygrywa :classic_cool:

ech... spadam na zawsze z kafeterii. już mnie to przestało chyba bawić. tymczasem pozdro dla pozdro, ajrona, warkocza, wampirzycy i kogo tam jeszcze pa :classic_cool:

Gość starszawy
dzika_róża takie piersi tylko pieścić i ssać brodawki. Cudna jestes! pokaz wiecej prosze

Gość do rozy
piersi wygladaja normalnie, choc zeby ocenic musialbym potrzymac :) a poza tym wole brunetki:p

starszawy idź w chooj stary dziadku, weź napisz testament lebiodo a nie podniecaj się cyckami młodych dziewczyn, wejdź sobie na ww.jestemdziadem.pl i tam podrywaj stare baby. przykurczu ty obleśny. to było moje pożegnanie, nara!

Gość Niezalogowany dziad
tuska1313 - zazdrosny pasztet. Nikt o tobie nie pisze, ze jestes piękna :O Spadaj z tego forum i z innych. Nikt nie będzie za tobą tęsknił nudny pasztecie z brzydkim biustem.

Gość fanka tuski
a ja uważam że tuska ma tu najlepsze cycki, i wogóle najlepsze podejście do tematu, jest wogóle zajebystą laską a reszta to żdziry, tyle w temacie, a jak ktoś się nie zgadza to niech najpierw przeczyta wszystkie wypowiedzi tej dziewczyny- 19 lat a pisze jak dojrzała, mądra i inteligentna kobieta. podziwiam ją jesli tylko to co pisze jest prawdą.

Gość nie ma cooo
walymy !!!!! szybko!!

Gość ajron men ma małego
hahhaha, tak z 15 cm mu daje, nie?

Gość fanka tuski
i tak tuska ma najlepsze cyce, a ten fiutek to chyba jeszcze nie stoi co?

Gość poooooooolooooookoooooiooooooo
hehe, 14latku, co oznacza slowo ex w twojej wypowiedzi?

Gość mistyfikacja ogonu dzdzownicy
idealny, bo nie widać kiedy staje jak sie podniecisz i nie czuje sie niezrecznie "TWOJA EX" hehehehehe dobre to

Gość Bueno__
Po chooj się do młodego dopierdalacie. Pewnie chodzi o jego dziewczynę, młody jest to chyba ma prawo się pomylić. a co do fotek, dziecko lepiej zajmij się czymś pożytecznym a nie wstawianiem swoich "fotek" na kafe ;]

Gość zniesmaczony dziad
fanka tuski a ja uważam że tuska ma tu najlepsze cycki, i wogóle najlepsze podejście do tematu, jest wogóle zaj**ystą laską a reszta to żdziry, tyle w temacie, a jak ktoś się nie zgadza to niech najpierw przeczyta wszystkie wypowiedzi tej dziewczyny- 19 lat a pisze jak dojrzała, mądra i inteligentna kobieta. podziwiam ją jesli tylko to co pisze jest prawdą. Tuska, jesteś tak dziecinnie żałosna, że pod innym nickiem sama siebie wychwalasz, bo nikt cię nie chciał pochwalić. To juz jest naprawdę dno i maximum żenady. Jesteś beznadziejna.