Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula20.

Pytanie do grubych kobiet ?

Polecane posty

Gość bathoryy
........potem pol litra srodka przeczyszczajacego i bede jak nowa :) Zycie jest cudowne

Gość bathoryy
TAK JEST PODSZYWACZU

Gość Dobra.......
Znowu wojna grube kontra chude:-P napisze tak, jedni lubią szczupłe laski inni znowu grube tylko każy musi odnalezc tą swoją drugą połówke i podabać się taką jaką jest czy chuda jak szkielet czy gruba jak prosiak.Pozdro!

wiekszosci podobają sie szczupłe dziewczyny większość naszego społeczenstwa ma nadwage lub otyłość proporcje sa zachwiane i wskazują co poszczegolne grupy powinny zrobic

Gość viera
Jasne mam same kompleksy kochanie - ty myślisz że jak ty je masz to każdy. Piszę tylko że wypisucie te swoje wymiary ( n Jeśli e czy prawdziwe nie moja sprawa) i macie problemy czy faceci podrywają grube. Jeśli myślisz że mądrzy faceci podrywają tylko szczupłe to sie mylisz. ( przykład proszę bardzo Tomasz Kamel) No chyba że mówimy o chłopakach sterydziakach z piękną bryka ( czyli BMW rocznik 1990) taki to lubi popatrzyć na lachona po solarce ze spalonym blondem:) Jeśli chodzi o mnie to jak każdy jakieś tam kompleksy mam ale akurat nie dotyczą tuszy.Śieszy mnie laska jedząca dwa liście sałaty dziennie i zapatrzona tylko w swoje odbicie -yle!

i znowu jakze inteligentny CAMP NOU sie gdzieś tam przewinął. Jak zwykle twoje (nie Twoje) wypowiedzi są takie dojrzałe i inteligentne. Ty chyba na prawdę jesteś sfrustrowanym grubasem, który tak bardzo siebie nie lubi, że musi się dowartościować obrażając innych. A na pewno jesteś łysiejacym kurduplem (sam to napisałes mośku).

Gość viper z rowera
ja popieram zołze grube lachony niech sie za siebie wezna bo szkoda wzroku marnowac na te paszteciki i salcesoniki ostatnio jade w busie a tu taka gruba z dzieckiem włazi 1 smierdzi 2 włosy ma tłuste 3 ubrała jakąś podomkę 4. syfy na gębie 5. brwi zrosnięte 6. porzygałem sie

Gość viera
Jasne ty wiesz najlepiej a ona z patologocznego podworka pochodzipewnie , sama biedna jak mysz kościelna!! Zresztą popatrz na Lopez , Liszowską i zapytaj każdego faceta z kim by wolał iść do łóżka z nimi czy z piękna Victorią - anorektyczką haha

viera popatrz na britney ładna była złapala faceta na kase facet ja zostawil bo zgrubla kase zabral dzieci tez ONA BYŁA ŁADNA a znalazl sie taki przypadek Laska kamela jest ochydna ma tylko KASE NO I MÓZG choc sie zastanawiam skoro taki mozg ma to powinna wiedziec ze otyłość prowadzi do powaznych chorob układu kostnego , wiencowego tez

Gość viera
właśnie zapytałam moich kolegów z pracy nie mieli wątpliwości odpowiedz c) odpada!

Gość viera
Tylko wam się wydaje że każda laska która ma 2 kg. nadwagi jest opasła gruba i śmierdzi . Osobiście znam pare szczupłuch niedomytych z wypryskami na gębie i krzywimi zębami.Naprawde to niema nic do rzeczy jeden woli takie drugi takie. Ktoś może mieć nadwagę ale super charakter ładną buzię. a drugi szczupły i durny i co tu tusza ma do rzeczy?

Gość viera
Zołza ale chyba nie doczytałaś on ją nie zostawił dlatego że zgrubła! ona najpierw piła ćpała potem miała depreche i przytyła- i zostawił ją nie przesz to że zgrubła. A zresztą zejdzcie do realu nie porównujcie siebie do lasek z telewizji, bez przesady one maja inne życie , kupe kasy bande stylistów.A poza tym poczytajcie o trikach które powodują efekt wyszczuplenia.Myślicie że one wszystkie takie cudowne bez skazy.

Gość dafffne
Dalibyscie juz spokoj z tym obrazaniem chudzi grubych a grubi chudych. Nie od dzis wiadomo, ze "nie to ladne, co ladne, ale co sie komu podoba". Jedni faceci wola chude, inni takie z duzymi tylkami albo biustem, jeni male, drudzy duze a jeszcze inni celowo dokarmiaja dziewczyny bo takie sa dla nich fajniejsze. Ja nosze rozmiar 38 nie jestem wiec gruba, chociaz taka sie nieraz czuje ogladajac tv. ostatnio widzialam fragment amerykanskiego reality show gdzie dwie druzyny grubasow (ale takich powyzej 100kg) scigaja sie kto szybciej i wiecej schudnie przy suporcie trenerow. trenerka chciala zmobilizowac swoja ekipe wiec pokazala zdjecie, ktorego, jak sama powiedziala, bardzo sie wstydzi bo byla gruba i dlatego wie co przezywaja teraz jej podopieczni. wiecie ile wazyla? 70kg. No straszna nadwaga. nic tylko harakiri. Zgadzam sie z kims kto na wczesniejsyzm poscie powiedzial,ze grubasy s grubasami bo sie obzeraja. to w duzej mierze prawda. kilogramy zawdzieczamy temu, ze tu pofolgujemy sobie paczusiem, tu ciasteczkiem, tu czekoladka. ale to,ze jedni maja taki metabolizm, ktory spala w mig nadmiar kalorii, a innym od razu odklada sie tluszczyk, zawdzieczamy np rodzicom. Moi mnie nie przekarmiali,zawsze bylam szczupla i tak mam teraz,mysle, ze gdybym w okresie dojrzewania zajela sie na powaznie jakims sportem (treningi np 2x w tygodniu po 2h) to dzis moglabym bez wyrzutow sumienia zjadac sobie poczka i popijac goraca czekolada (bez przesady oczywiscie). Problem polega na tym, ze tracimy czujnosc i kontrole nad cialem, ja sreszta widze to u siebie. co rok przybywa mi po kilogramie. niby nic,ale za jakies 3 lata moge sie prawdopodobnie pozegnac z rozmiarem 38 i zadomowic z 40. Wiecie co jest moim marzeniem? znalezc czas na sport zeby spalac to wszystko co tak bardzo lubie jesc-sery, chrupiacy chlebek(bialy), frytki od czasu do czasu i paczki.

mam 173cm i waze 65kg. Nie bede pytala czy jestem gruba bo nie jestem. Nawet na kalkulatorach wagi w internecie moje BMI jest w normie, a waga idealna dla mnie to ponoc 65.7kg. Jesli chodzi o dziewczyny z nadwaga, to rzeczywiscie zamiast narzekac powinny wziac sie za siebie. Ja, chociaz nie chce schudnac, a jedynie wymodelowac cialo ,prowadze aktywny tryb zycia (basen silownia aerobik jazda na rowerze) i nie narzekam :) A Zolza skisla ma jakies ogromniaste kompleksy co widac w jej kazdej wypowiedzi.

Gość manicpanic
strasznie tu niekulturalny i niski poziom wypowiedzi użytkowników kafe, mam wrażenie że tu pełno gimnazjalistów się zleciało bo nie którzy by z was posłali by grubasow do gazu, a zwłaszcza Zołza:O Ja cholernie współczuję grubasom- w Polsce to wyrzutki społeczeństwa i dyskryminowani na każdym kroku.. Miałam koleżankę w podstawówce chorobliwie otyłą, dzieciaki nabijali się z niej na każdym kroku :O potem ona tak gwałtownie schudła że wylądowała w szpitalu i wypadło jej 3/4 gęstych grubych włosów:O potem kilkakrotnie poroniła:O mam jeszcze inną koleżankę, ona waży 57 kilo niby nic ale jest strasznie mała bo mierzy tylko 130 cm wzrostu, wiec ma nadwagę:O ma 27 lat i nie może znaleść faceta, ale nie ze względu na nadwagę tylko na wzrost:O w pracy miałam koleżankę która "zjadała" w pracy problemy:O Jadła 2xwięcej niż pozostali pracownicy... Problem nadwagi siedzi często w głowie i w złych nawykach żywieniowych:O Z tym trzeba się wybrać do psychologa i dietetyka.. Nie porównujcie zwykłych kobiet do gwiazd bo oni mają full kasy na trenerów, dietetyków i operacje plastyczne!!

Gość manicpanic
sorry za błędy :classic_cool:

Gość rhngregv
podpisuje sie pod wypowiedzia manicpanic, ma calkowita rację

weźcie się dzieci odpierdolcie - zarówno od grubych jak i od anarektyczek :o rzygać się chce jak jedna drugą obraża- tłusta świnia kościstą dupe i na odwrót ...otyła , gruba- anorektyczka , chuda i po co te wyzwiska? ot takie polaczkowo każdy każdemu coś wytyka, zajmijcie się swoimi tyłkami , znajdzcie sobie jakieś zajęcie pożyteczne i przestańcie jad swój sączyć :o ps. nie wierze że wzajemne obrzucanie się wyzwiskami nie jest spowodowane tym że jednak jakieś kompleksy macie :o

Gość IZOLDA12345678
a ja se swoje ciało co dziennie modeluje,modelyną i jestem super d**a w rozmiarze 52,a i męża mam całkiem normalnego. i on mnie podrwał!!!! a tak na marginesie-zanim poznałam mojego męza spotykałam się z około 10 facetami i wyobrażcie sobie że to oni mnie podrywali!!! ważyłam wtedy ok.85 kg i naprawdę byłam sexy. czy gruby czy chudy musi mieć w sobie .......SEX "BO WE MNIE JEST SEX":-D pzdr

Gość Kaśka81
Zołza skisła pisze, że wie z doświadczeń..czyżby sama była kiedyś gruba? A teraz dobija inne, bo nic innego nie potrafi? To oznacza, że sama była zaniedbaną maciorą.

Gość nb26
nie jestem żadnym karkiem który ma bmw z 90 roku tylko normalnym facetem który na imprezie jednak woli popatrzeć na zgrabne zadbane kobiety niż na grube zaznaczam grube (nie mówię tu o delikatnie puszystych które zaokrąglenia mają w odpowiednich miejscach) spocone baby które wszystkie zadbane kobiety traktują jak idiotki bo wiele słyszałem komentarzy jak gruba beznadziejna laska mówiła na jakąś seksowną kobietę że to pustak znam wiele szczupłych i pięknych kobiet które są równie inteligentne jak i ładne i do tego fajne a nie wiecznie zdołowane i wiecznie zakompleksione

do nb26 jestem gruba to fakt,ale lubie siebie i nie mam kompleksow.umiem sie ubrać,zrobić super makijaz,jestem zadbana a przede wszyskim nie jedzie ode mnie potem.grube wcale nie oznacza oblesnego i spoconego.czesciej czuje pot od szczuplych osob niz od tegich.grube kobitki tez czesto sa seksowne czego dowody mam codziennie.mam bardzo ladną twarz,duzy biust,potrafie sie seksownie poruszac i zawsze chodze z glowa wysoko i wlasnie to wszystko powoduje ze podobam sie mezczyznom! niedawno bylam na wczasach i koledzy mojego meza kiedy mnie poznali i porozmawiali 5 min wlepiali we mnie wzrok jak sroka w ziarno-czulam sie super! wiem ze imponowala im moja inteligencja i wszechstronnosc. jestem osoba oczytana i umiem ciągnac rozmowe.meza tez mam super przystojnego a wszyscy mezczyzni z ktorymi sie wczesniej umawialam tez byli niczego sobie;-) nie mysl ze jestem zrozumiala,bo nie jestem.pisze ci to zebys wiedzial ze grube kobietki tez sa super. ja mam 27 lat i nosze rozmiar 50 ale nigdy nie mialam z tego powodu dola. wszystko do czego dazylam w zyciu udalo mi sie osiagnac i wiem ze jeszcze duzo swietnych chwil przede mna. gwarantuje ci ze juz gdybys mnie zobaczyl spodobalabym ci sie bo usmiech z buzi mi nie schodzi.a po 5 min rozmowy zachowywalbys sie jak koledzy mojego meza;-) pozdrawiam cie serdecznie i zycze tyle szczescia w zyciu ile mam ja-fajna grubaska :-D

Więcej ciałka do kochania :) Ja znam mnóstwo pulchnych dziewczyn, które mają większe powodzenie niż ja. Zadbane, śliczne buźki, a ich waga tylko dodaje im uroku. Nie każdemu mężczyźnie podobają się wieszaki w rozmiarze 36. Ostatnio nad jeziorem widziałam naprawdę grubą dziewczynę, była z chłopakiem, który był ze trzy, albo cztery razy szczuplejszy od niej. I wiecie co, koledzy się śmiali, a on wyglądał na naprawdę zakochanego. Więc co ma waga do podobania. Kwestia gustu i tyle ;)

do mała wsza!!:-) notabene- fajny nick;-) ciesze sie ze jest chociaz kilka osób uwazających ze co grube wcale nie oznacza oblesnego!!! zgadzam sie z tobą ze to kwestia gustu tak jak z wysokimi i niskimi,blondynkami i czarnymi itd pozdrawiam cie serdecznie pa:-D

Gość czort-go-wie
brzydzilbym sie uprawiac seks i pokazac publicznie z chuda kobieta...rzecz nie w tym ile sie wazy,tylko jak sie "TO" nosi,a mozna i bardzo seksownie,przykladem ciemnoskore pieknosci estrady muzycznej,czasami baaaaardzo obfite cialkiem,ale jakze pysznenko podanym...

Gość anhelika
Jestem 12 lat po slubie mam super męża szczupłego Mógłby mieć żone super laske a wybrał właśnie mnie mimo że kiedy sie poznaliśmy nosiłam rozmiar52. teraz jestem szczuplejsza nosze 46-48.2 lata temu pracowałam w dyskotece za barem wdałam sie w romans z dużo młodszym chłopakiem który wręcz nalegał abym sie rozstała z mężem.To forum jest dla mnie smieszne nie mozecie wypowiadac sie za wszystkich jeden lubi rybki a drugi akwarium. ja nadal jestem na diecie ale robie to dla siebie . zawsze dbałam o siebie o higiene ,staralam sie dobrze ubrac . mam wielu przyjaciol i nie jestem zakompleksiona ale nigdy nie powiem ze jestem szczesliwa ze jestem gruba chce byc szczuplejsza i daze do tego aby miec rozmiar40.Trzymajcie sie grube kobietki nie dajcie sie zdolowac ale warto zrzucic troche ciala dla siebie dla zdrowia i otworzcie sie na ludzi.