Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sreber028

moj pierwszy facet-zostal moim mezem?!!!

Polecane posty

Gość też przeciw

Gość mhgf
PRZECIW- nie wiesz jak to jest z innymi, moze z innym facetem lepiej by ci sie zylo, lepszy bylby sex. ale ty chyba juz sie tego nie dowiesz. ZA- nie ma!!!!!!!!!!!!!!1

no wlasnie jeszcze zoną nie jestem. i zastanawia sie wlasnie najbardziej jaki bylby inny sex z inna osobą. tylko ja naprawde kocham tego pierwszego, aaa ciekawosc jednak jest...

Gość lolllla
spoko dziewczyny, i taka zakochana po uszy panna ma brać pod uwagę takie za i przeciw? :P ma zostawić faceta, który jest jej miłością i zacząć \"doświadczać\" bo przecież nie może być z tym pierwszym? no dajcie spokój :) jak się pobierze i coś będzie nie tak to się rozwiedzie najwyżej :P i będzie próbować czegoś nowego, może lepszego a może gorszego.

Jezeli juz teraz zastanawiasz sie jak byloby z kims innym to sama sobie odpowiedz na to pytanie czy za czy przeciw

Gość mhgf
nikt tu nie mowi zeby od razu odchodzila od niego, ja ze swoim pierwszym chlopakiem chodzilam 5 lat i nie raz mialam ochote sprobowac z innym mimo ze tamtego kochalam. wiedzialam ze pozniej bede zalowac ze nikogo innego nie bylo bylo tylko on. :DD:D:D

lolllla ta cholerna ciekawosc siedzi gdzies w mojej glowie. zwlaszcza moj ojciec mi powtarza, ze zycia trzeba "poprobowac". a nie 18 lat, pierwszy chlopak i koniec-teraz mam 22 i dalej z nim

Gość Denn
sex i sex najważniejszy widzę.Tak, zostaw go idź do innego,wpadnij i żyj szczęśliwie,bo koleżanki Ci radzą kierować się sexem

Gość veni....
"nie wiesz jak to jest z innymi, moze z innym facetem lepiej by ci sie zylo, lepszy bylby sex. ale ty chyba juz sie tego nie dowiesz." z takim mysleniem, mozna ciagle seksic sie z innymi. Bo z KAZDYM facetem jest inaczej. I zawsze pozostaje myslenie "a moze z innym bedzie mi lepiej w lozku?"

Przeciw...:) Lepiej spróbować... mieć porównanie.

Nie chodzi tylko o sex, chodzi o to ze nie ma szansy poznac innych charakterow. Moze jednak jest i tak ze tworza bardzo udany zwiazek i warto byloby stlumic w sobie te ciekawosc?

to zalezy co rozumiecie przez "pierwszy facet" - jesli pierwszy facet w sensie pierwsza randka, pierwsze zapoznanie z plcia przeciwmna - to raczej to nie przetrwaloby do pelnoletnosci by do slubu nawet doszlo :-D (mam na mysli pierwsze randki, podchody, etc.) jesli pierwszy facet w sensie seksu, to czemu nie - nie potrzebuje sprawdzac, jak to jest seksic sie z innymi.

Gość prawiczek i kropka
a mi by sie nie podobalo jakby moja zona spala z kims przede mna, a ja tylko z nia

denerwuja mnie wypowiedzi takich osob jak prawiczek i kropka. ps. nie chce sie klocic:P

Gość prawiczek i kropka
ja uwazam, ze jesli ktos ma miec "porownanie" to obie strony. natomiast jesli dana osoba (zwlaszcza facet) nie ma porownania, a druga strona ma, to ta pierwsza strona bedzie z tego powodu jakis tam bol odczuwac. jesli dla pierwszej partnerki nie bede pierwszym to na pewno ona moja zona nie zostanie i predzeje czy pozniej sie z nia rozstane, a potem znajde rowna

Gość prawiczek na tym topiku
nie gadamy o twoich wymaganiach.😴🖐️

Gość prawiczek i kropka
rowna sobie

Gość prawiczek i kropka
ja nie pisze o wymaganiach, ale o pewnym mechanizmie spolecznym. ten niedosyt sie pojawia wlasnie w przypadku takiej nierownosci

Gość pik pok11111
mi tez grozi slub z tym pierwszym :D ale przeciez nie zostawie kogos kogo kocham i kto wydaje mi sie tym jedynym tylko po to zeby sprobowac z innym, kiedys slyszalam wypowiedz osoby ktora sie rozwiodla i po latach poznala kogos innego i ona powiedziala, ze obojetni jaki facet by nie byl to seks zawsze odczuwa sie podobnie w sensie fizycznym, takze lepiej schowac ciekawosc w kieszen i cieszyc sie tym co sie ma :)

Gość prawiczek i kropka
jak moja pierwsza kobieta bedzie dziewica to wezme z nia slub, ale jesli nie bedzie to tylko bede z nia przez jakis czas, a potem znajde sobie taka co miala tez jednego partnera i bedziemy kwita

Gość ale jesli ci z kims dobrze
nawet bardzo dobrze to wydaje mi sie ze nie ma potrzeby szukania innego...

Wlasnie. Wszystko zalezy od tego czy przyszly malzonek jest godny tego by zrezygnowac z ciekawosci. Bo jesli jest dobrze to jest i koniec. Osobiscie jednak uwazam ze lepiej jest wychodzi za maz jesli sie wie czego chce w sensie masz porownanie. Boze chron od zakompleksionch prawiczkow:Dbrr

Gość prawiczek i kropka
a w tym temacie wychodzi hipokryzja kobieta, bo krytykuje dziewczyne, jesli chce wyjsc za maz za pierwszego faceta, ale jesli facet prawiczek nie chce byc z pierwsza partnerka, dlatego, ze dla niej pierwszym nie byl to od razu na niego naskakujecie

Gość prawiczek i kropka
a uwazam, ze lepiej byc prawiczkiem niz jakims jebaka