Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sreber028

moj pierwszy facet-zostal moim mezem?!!!

Polecane posty

Nie rozumiem kobiet ktore sa bite tkwia w zwiazkach bo kogos kochaja albo boja sie byc same, albo ze to pierwsza milosc jest:D

Gość nbvn
"Moj obecny facet mial kilkanascie dziewczyn i bardzo dobrze! wiem ze jest ze mna z wyboru a nie ze sie nawinelam" tlumacz sobie jak chcesz. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze jestes nastepna do trofeum. Jak facet ma kilkanascie dziewczyn, to widac, jak je tratuje i jaki ma do nich stosunek

Gość pierwszy i jedyny
Moj mąż tez mial wcześniej mnóstwo kobiet,przynajmniej wyszlał się wcześniej;)

Gość prawiczek i kropka
ja nic nie mam do ludzi co mieli wielu partnerow, ale oni sie powinni wiazac miedzy soba, a to glupie jak prawiczek na zyciowa partnerke od losu dziewczyne co miala wielu facetow :o

Gość czysta wyborowa
Moj maz, jak go poznalam, byl juz doswiadczony a ja bylam dziewica, ale ciesze sie ze trafilam na doswiadczonego, ktory umiejetnie wprowadzil mnie w swiat seksu.

A zebys wiedziala ze jestem trofeum. I to prawdziwym;) Czysta.....jestes pewna siebie i swoich walorow kobieta dlatego umiesz sie cieszyc swoim szczesciem z tym mezczyzna bez doszukiwania sie byle czego i zatruwania sie zazdroscia(bezpodstawna zreszta-poniewaz to przeszlosc)

Niektóre,myślą że pierwszy musi być ostatnim bo to taka duma mieć pierwszego facecika za męża,mozna koleżankom się pocjhwalić oh. A ja tam się ciesze,że wyjde za mąż za drugiego,bo wiem że z 1 łatwego zycia bym nie miała. :O :)

Gość czysta wyborowa
dramaqueen -- masz racje. jestem w miare pewna siebie kobieta i ciesze sie przede wszystkim tym, ze trafilam na faceta dobrego, opiekunczego, wiernego. A to, ze ma za "jakies razy" w przeszlosci...nie mam na to wplywu, bo dzialo sie to zanim mnie poznal. Ja tez za soba mam jakies tam znajomosci, pocalunki i niestety nie wymarze tego. Najwazniejsze jest to co teraz, ze kochamy sie, jestesmy sobie wierni i chcemy ze soba byc.

Gość Jupijej
Ja bardzo tego chciałam . To on mnie zostawił,był moim pierwszym facetem w łóżku,ja nie byłam jego pierwszą kobietą:/ Bardzo długo starałam się naprawiać,ratować ten związek,ale ciągle natrafiałam na mur!Po ponad roku dałam sobie spokój,szybko się okazało,że jemu to było na rękę:/ Zostałam wychowana tak,że kobieta powinna oddać się facetowi dopiero po ślubie.Ja nie zaczekałam:)Mam nadzieję,że mój następny facet nie bedzie miał do mnie o to pretensji.Jednak chciałabym żeby kolejny facet,z którym będę się kochać był moim mężem.Nie chcę żeby mój ewentualny mąż dostał wielokrotnie używana kobietę:/

Dlaczego rozkladacie swoje przeszle zycie sexualne na czesci pierwsze w obecnych zwiazkach?Po kiego grzyba?

Jupijej....dziewczyna ktora sie kochaa z wieloma facetami nie jest zuzyta tylko doswiadczona. Czas bys przestala myslec jak moher

Po co i skad ta ciekawosc? O ile jest dobrze z tym facetem, z ktorym sie jest, nie ma sensu zastnawiac sie, jakby bylo z innym. A jesli tak jest- raczej go nie kochasz. Taka jest moja diagnoza. A 22 lata to i tak za mlody wiek, jak na malzenstwo.

Gość Jupijej
dramaqueen ja nie myślę,jak moher,tylko mam swoje zasady,jak każdy. Ja akurat niechciałabym spać z wieloma facetami

Gość prawiczek i kropka
Jupijej, popieram cie, poki sam nie spalem z wieloma kobietami, nie chce miec na stale dziewczyny, co miala wielu partnerow

ile masz lat prawiczku? Poza tym uwazacie ze owo zuzycie jak to okreslacie, widac?;) Czemu Wam tak przeszkadza? :D

Gość prawiczek i kropka
nazywanie kobiety zuzyta to porazka, moim zdaniem to brak kultury, ja mam szacunek do wszystkich kobiet, rowniez doswiadczonych

Gość prawiczek i kropka
21 lat mam

Moze i nie masz doswiadczenia(co wcale nie jest wazne Prawiczku) ale wypowiaddasz sie jak prawdziwy mezczyzna, przez duze M:)

Gość prawiczek i kropka
to, ze jakas kobieta do mnie nie pasuje, to nie znaczy, ze mam jej nie szanowac

Gość Jupijej
A dlaczego Ty jesteś tak przewrażliwiona na punkcie tego słowa? Ktoś tak Cię nazwał? :p Ja uważam,że nie jest ono obraźliwe

Nikt mnie tak nie nazwal i nie jestem przewrazliwiona na punkcie tego slowa tylko nie lubie tego kiedy nieladnie sie nazywa kobiety(no na pewno mile okreslenie to nie jest przyznaj sama) kiedy temat facetow sie albo przemilcza albo holubi. Polska po prostu.

Gość prawiczek i kropka
masz tu racje

Gość Jupijej
moim zdaniem faceci są o wiele częściej brzydziej nazywani

Ale nie w tym kontexcie Poza tym przykro mi z powodu Twoich przejsc z tamtym facetem. Nie byl Ciebie godzien po prostu

Gość Jupijej
A tak w ogóle to ja napisałam,że ja czułabym się źle sypiając z wieloma facetami,ale jeśli jakaś kobieta tak lubi to ok,to jej życie. Można to nazywać doświadczeniem,ale akurat mnie doświadczenie kojarzy mi się raczej z pracą :p