black velvet 0 Napisano Sierpień 1, 2008 Zaraz po stosunku, kiedy tylko mój partner skończy we mnie, strasznie piecze mnie w pochwie. Co to moze być? Ból jest niesamowity. Takie nieznośne pieczenie. Gdy kiedyś stosowaliśmy prezerwatywy, nie było czegoś podobnego, dlatego teraz wiem, że to przerz jego sperme. Co moze być powodem? |Dodam, ze on pali i je umiarkowanie przyprawione potrawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Sierpień 1, 2008 pewnie masz uczulenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Florek 0 Napisano Sierpień 2, 2008 Black Velvet, podejrzewam że podczas stosunku nabłonek twojej pochwy uległ przetarciu. W sytuacji gdy do powstałych miniaturowych ranek dostała się sperma, uczucie pieczenia jest normalne. KlauDDynka69, nigdy w życiu nie spotkałem ani w realu ani na forum kobiety która miała by uczulenia na spermę. Cichuteńka, nie sądź abyś nie była sądzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Sierpień 2, 2008 \"Uczulenie na spermę jest rzadkim zjawiskiem, aczkolwiek może się zdarzyć. Spowodowane jest nie przyswajalnością białka zawartego w spermie mężczyzny.\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Sierpień 3, 2008 cichuteńka: ciezko sie kochac z MĘRZEM:) jak juz mozna z MĘŻEM:) a moze powinnassobie zrobic badanie w kierunku grzbicy pochwy? powiedzmy ze nie obcy mi ten problem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrothka 0 Napisano Sierpień 3, 2008 hm. napewno może tak być (znane z życia ;) ) też się zastanawiałam, a nawet niepokoiłam "whats up ?!" grzybica to chyba osobna sprawa :? swoją drogą ja na tym wyszłam śpiewająco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach