Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz prawie wszystko

Domestos i inne podobne.

Polecane posty

Gość mam juz prawie wszystko

uzywacie takich srodkow w ciazy? bo ja tak i troche sie martwie, bo to jednak smrod jest... niestety nikt za mnie tego nie zrobi, bo maz duzo pracuje. czy jest to niebezpiecznbe???

Jasne, że używam., ciąża to nie choroba :-) O ile domestosa nie pijesz, o tyle nie ma się czym martwić.Używam domestosa, kleiłam tapety, prócz tego używam klejów dwuskładnikowych bo taka moja praca (w rękawiczkach, nie jem go, nie podrażniają płuc, więc jest ok).

Gość DO ngLka
wejdź na topik o grupach krwi;) Nieznajoma nadal tam ciekawie pisze więc tak na poprawę humoru;) :D

Byłam byłam, podczytałam, nawet jak widzę trafiłam i strzeliłam setnego posta, przynajmniej jeden tam ze mnie pożytek :D

Gość DO ngLka
ja umieram:D ze śmiechu oczywiście i mam nadzieję że jeszcze bidulka nas nie opuści i coś "przemądrego" napisze, bo naprawdę jest zabawna:D mnie rozbawiła do łez:D:D:D aż się wierzyć nie chce, że ktoś tak może poważnie:D jak myślisz - jaja sobie robi czy tak na serio?:D

Od zakończenia mojej pierwszej dyskusji w tamtym temacie, stawiam na prowokację :D Bo nie wierzę, ze ktoś może być aż tak zamknięty na świat, argumenty i wiedzę ;)

Gość DO ngLka
też mi się tak wydaje;) i całkiem nieźle prowokuje muszę przyznać:D