Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lenuuś

Facet mnie zmusza

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
jeśli Twój misiek ma 20 lat, to jest juz wystarczająco dorosły, żeby wiedzieć, że 'noooooo prrrooooooszęęęę' nie załatwi wszystkiego albo jestes asertywna i jak nie masz na coś ochoty mówisz nie, albo nastepnym razem, twój misiek stwierdzi, że ma ochotę na anal bez lubrykantów, zrobi oczka zbitego psiaka, powie 'noooooo prrrooooooszęęęę' i wsadzi ci ptaka w tyłek

Gość o kurde_______
jak grozi ze sie zabije-to powiedz-skoro tego chcesz to ja nie będę cię od tego odwodzić. Ja tak zrobiłam i podziałało:D bo to tylko szantaż-jeśli zobaczy ze szantaż nie działa to przestanie pieprzyć takie bzdury:o od ludzi którzy wymuszają wszystko jęczeniem,szantażem-należy się trzymać z daleka dla swojego zdrowia psychicznego.

Gość o kurde_______
jak chcę z nim zerwać, on grozi, że się zabije, płacze, dzwoni, mówi, że się zmieni, a po kilku dniach jest to samo , już to jedno zdanie dowidzi że on jest niezrównoważony:o znajdź sobie kogoś zdrowego psychicznie

Muszę sobie wszystko poukładać i podjąć decyzję...w piątek się spotykamy i powiem mu, co postanowiłam..

Gość o kurde_______
tylko się psychicznie przygotuj że on zrobi jakieś przedstawienie:o ale pamiętaj-to tylko szantaż emocjonalny i próba manipulacji. Trzym się:)

mi sporo osób powtarza, że powinnam go zostawić, bo na mnie nie zasługuje, ale jestem zaślepiona :(

Gość o kurde_______
jesteś bardzo młoda i podatna na manipulację-ale spokojnie,tego się można pozbyć;) najważniejsze to do tej pory nie dać się za bardzo skrzywdzić... jak będzie odstawiał jakiś cyrk-to nie wdawaj się w dyskusje- bo wtedy przegrasz,dasz się wciągnąć w jakąś bezsensowną rozmowę. jeśli powie że się zabije-ok,to twoja decyzja,zrobisz jak zechcesz. jeśli powie że swoim zachowaniem go ranisz-ty mnie bardziej ranisz stawiając mnie w takiej sytuacji. Jeśli powie że gdybyś go kochała to byś tak nie postępowała-gdybyś ty mnie kochał to moje zdanie byłoby dla ciebie ważne,a ty je lekceważysz... i tak dalej:) krótkie,jasne komunikaty,nie dajesz wpędzać się w poczucie winy:) powodzenia

Gość ja to bym rzucił taką laske
co by mi nie chciała dobrze robić ustami z połykiem.

Gość o kurde_______
nie ma sprawy;) taż kiedyś miałam styczność z takim palantem:o potem przez kilka miesięcy dochodziłam do siebie:( ale mam to za sobą,nie chce nawet myśleć co by ze mną było jakbym dalej zadawała się z kimś takim-to strasznie wyniszcza psychicznie jeszcze raz powodzenia:) spadam;)🖐️

Gość Man
Jak moja dziewczyna by miała okres to na pewno bym jej do tego nie zmuszał. Tobie tez sie to nie podoba wiec porozmawiaj z nim na ten temat, jak nadal bedzie sie tak zachowywal to powinnas z nim zerwac znajomosc.

"Cały czas wołał "no prooooszę" aż w końcu się zgodziłam dla świętego spokoju Poczułam się, jak dzi**a co o tym myślicie? ;( i taka sytuacja miała miejsce już nie jeden raz..." Po wszystkim powinnaś go poprosić o 50 zł. Za "usługę". :)

nnie kumam was kobietki... zazdrosne z was baranice gdy inna spojrzy na waszego z pozadaniem... po pierwsze jak facet wasz ma na was ochote i chce sie kochac to go kopiecie w dupe bo niby cham.. niech sobie idzie i zwali.. ciekawe czy wasz facet by was zostawil samemu gdyby sie wam chcialo ...(powinni wam to roic jako vice versa) maz chlopak jak nie chce z wami sypiac to macie focha i niska samo ocene bo skoro nie chce to musi byc cos nie atrakcyjnie... i szukacie pocieszenia na czatach internetowych albo skrajnie u obcych w realu / glupie jestescie i tyle wam powiem !! odmawiajcie odmawiajcie po ktorejs odmowie wasz facet pojdzie w pizdu z inna bo bedzie mial w d... blagac o seks, i dobrze zrobi. - samolubne to nie sadzicie?? kochacie sie tylko gdy wy macie na to ochote... w innym przypadku bredzicie ze was sie zmusza... druga sprawa to oral.. co w oralu jest takiego co swiadczy ze jestescie dziwkami ??? - bezdenne kretynki z was.. mam to samo z kobieta musze blagac o seks jak mi sie chce to juz zle bo jak mi moze sie chciec... ?! oral... ja lize swojej kobietce szparke a ona nawet tego zaczyna odmawiac, fajny sposob na rozgrzewke, uwielbiam to robic i patrzec ze jest jej dobrze staram sie zeby zawsze bylo inaczej, gorzej jak ja mam ochote na troszke pieszczot ... jak juz cudem sie zgodzi to robi to tak zeby w 5-10 min max skonczyc, koncze zeby dac jej spokuj, podejrzewam ze jestescie takie same. zle wam z tym ze wasz facet potrzebuje czulosci... ja ciagle mam mysli zeby isc na lewizne albo w swoja strone ale trzyma mnie wiernosc i milosc. i cos do ciebie lenuś -- skoro jego umiejetnosci w lozku to tylko te nabyte z filmow to co ty potrafisz w lozku ?? - lezec i kwiczec ? pewnie chciala bys zeby cuda potrafil.. tylko jakie to cuda moze zeby nagle mu 2 fiut wyrosl... zalosna jestes ! zostaw go bo szkoda chlopaka na taka jak ty.

Gość Kawer
Poczułaś się jak dziwka bo jesteś dziwka. I tyle w temacie.

Gość venture
Proponuje najbardziej damski cios swiata - bosa stopa mocno kopnij go kilka razy w jajka, niech zwija sie z bolu jak najdluzej.

Też tak miałam z moim byłym też prosił i też ulegałam bo nie mogłam już tego słuchać, absolutnie nie był ze mną tylko ze względu na seks, bo jak go kopłam w dupę to płakał i do dzisiaj mnie prosi, żebym wróciła a rozstaliśmy się w grudniu 2009 (ale dlaczego się rozstaliśmy to inna sprawa) . Jednak to, że prosił się, żebym mu ciągle robiła dobrze bo ma swoje potrzeby męczyło mnie no i mu powiedziałam w końcu swoje, że mam tego dość i zbastował, wniosek : pogadaj , jak nie dotrze, jest ciulem i Cie nie kocha, jest z Toba tylko dla seksu . Amen. 🌼

Gość synius
jebac takich moj jak mnie zmuszal to mowilam nie az do skutku i tez dostal pare dluzszych i krotszych pozniej byl zly na siebie. Ciagle mnie przeprasza i smuta. Stalo sie to 2 dni temu.(jestem z nim 10 mies.). A twoj to naprawde nie ma szacunku takiego to sie pozbadz jak najszybciej. Bez zadnego ale.

Gość synius
powiem wam tak nawet nie mam 18 a wiem co robic :) i z reszta moj chlopak jest kochany. Bo jak mam okres to wszystko zrobi zeby nie bolalo. Bo mam takie bole ze wymiotuje. I tylko raz zmusil i mam nadzieje ze ostatni. Ale do tej pory przeprasza. Dla mnie to nawet 7 km przeszedl w jedna strone by sie chociaz zobaczyc

Gość synius
alteregos posluchaj siebie. Kazdy normalny chlopak liczy sie z tym co bd czula kobieta swiat nie kreci sie tylko wokol was. Kobieta nie jest maszyna do robienia loda czy dawania dupy. Niestety ty jestes swinia i jak bys ty byl ze mna dala bym ci popalic i bys spierdalal tam gdzie pieprz rosnie. (chodzilam na boks i ogolem lalam sie raz to jednej 3 zeby wyjebalam i zlamalam reke i chyba wstrzas mozgu miala a jak mnie zobaczy to spiepsza jak rakieta. Wiecej nic jej nie zrobilam bo niechcialam trafic do poprawczaka). A i najlepiej wsadzic noz pod poduszke zawolac chlopaka ze zrobi mu sie dobrze ustami potem ten noz wyjac i zagrozic. To bd piekny widok jak mezczyzna placze :)