Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdg

czy znacie chociaż jeden przypadek wpadki na przerywanym?

Polecane posty

Gość Jest to skuteczna metoda...
A tak naprawdę jedyną metodą uprawiania seksu zapewniającą 100% bezpieczeństwo jest ANAL - 0% szans na ciążę 🖐️

Gość Jest to skuteczna metoda...
Trzydziestka - prezerwatywa ma 15% rocznie przy Typical Use, więc jest niewiele lepiej :-O Tylko Norplant daje prawie 100% skuteczności, ale to wymaga implantacji 6 rurek pod skórą ramienia na okres 5 lat. A 100% daje oczywiście jedynie anal. Pewnie będziecie się sprzeczać, że kobieta nie ma z tego przyjemności, ale ja jestem facetem, a więc i tak mnie to nie interesuje :classic_cool:🖐️

Gość Daj sobie spokój kochana
Trzydziestolatko. Ciemnogród chcesz uświadamiać? Społeczeństwo nasze jakie jest, każdy widzi. Masz 100% rację, ale co z tego? Zaraz Cię tu zakrzyczą, że same tak robią, że stosują i nic.... A to jest smutna prawda, że w naszym niewykształconym społeczeństwie stosunek przerywany uważany jest za METODĘ ANTYKONCEPCJI. Nieźle, co? Teraz czekamy na posty w rodzaju: jestem mądra, wykształcona, po studiach, ale tak robię i wszystko jest ok :) Nie tłumacz im, nie rzucaj pereł między wieprze. Szkoda nerwów i Twojego czasu, nie ma komu tłumaczyć. Smutne. Pozdrawiam Cię :)

Gość ja nie znam i sama stosuję
"Nieodpowiedzialne jest podawanie błędnych, wyssanych z palca informacji jako prawdziwe " Może powiesz mi co sobie wyssałam z palca a co jest nieodpowiedzialne? Czy fakt, że odp onad 5-ciu lat stosowałam tę metodę z POWODZENIEM czy też może fakt, że gdy zapragnęliśmy z mężem dziecka - zaszłam w ciążę od razu w pierwszym cyklu starań? Co jest tutaj wyssanego z palca??? Czyżbyś wiedziała coś więcej niż ja sama?:D Autorka zadała pytanie, to odpowiadam jej i tylko i wyłącznie na podstawie własnego doświadczenia dlatego podkreślam byśmy wszyscy mówili w swoim imieniu i na podstawie własnych doświadczeń. Moje są takie.

Gość agusia2165
znam takie przypadki ale sama stosuję tą metodę Z chłopakiem współżyję już 5 lat bardzo często.Przerwy między naszymi stosunkami nie są dłuższe niż 4-5 dni. i co?? jeszcze w ciąży nie jestem. ale to zależy od mężczyzny...:) czy jest po prostu odpowiedzialny i wie co robi

Gość udaje sie do czasu
Ja po pierwszym dziecku stosowałam tę metodę przez 3lata i w końcu zaliczyliśmy z mężem wpadkę.Byłam w wielkim szoku ,że jestem w ciąży.Zrobiłam trzy testy i żaden nie chciał się pomylić:)A teraz jestem szczęsliwą mamą dwójki synów i cieszę sie,że tak się stało.Dodam,że seks był szalony,mąż kilkakrotnie przerywał,odpoczywał i znów zaczynaliśmy jazdę,w końcu "eksplodował"na zewnątrz.Było to na wyjeeżdzie w górach a my byliśmy żądni siebie. Już nie ryzykujmy,idę wkrótce założyć spiralkę.

Gość www.mmm.
syn 11lat

Gość kiciaax
stosuje ta metode prawie 6 lat i w ciaze nie zaszlam, planowane dziecko byl stosunek do konca i mamy mala iskierke w domu, powiem tak stosunek jest najlepszy dla par ktore sa juz dojrzalsze, tzn napewno nie dla mlodociannych, najlepsza metoda jesli sie ma stalych partnerow wiem ze jest niezawdona, czy plodne czy nie, owszem jesli chlopak nie zdarzy i sa plodne jest szansa na to, wiec jesli facet nie jest za madry na takie zabezpieczenie lepiej nie igrac z ogniem, moja kolezanka zawsze tabl skonczyla z tebl pierwszy przerywany i wpadka, a co za tym idzie oczywiscie jej juz obecny maz za pozno wyciagnal

no to masz świetlaną przyszłość, oziębłość seksualną i słuchanie radia Maryja.

Patrzac w lustro widze taki 'przypadek'. Moj brat tez 'powstal' w taki sposob. A jest miedzy mna, a nim czternascie lat roznicy. Byc moze dziala, ale z roznym skutkiem.

Gość gość
Moja mama zaszła w ciążę po trzech miesiącach intensywnych starań o dziecko. Tak było w moim przypadku. W przypadku mojego brata było całkiem przewrotnie. Stosowali metodę przerywaną i bardzo szybko zaliczyli wpadkę. Pozdrawiam.

Gość gość
ja I moj brat jestesmy zywymi dowodami na nieskutecznosc tej metody :D

Gość gość
znam 4 przypadki

Gość gość
Znam taka osobe- to ja, ale wpadka byla z mezem wiec nie wiem czy sie liczy:)