Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsikuulek

postanowiłam z nim byc tylko dla sexu

Polecane posty

Gość apsikuulek

chcialam kiedys zebysmy byli para ale on nic sie nie starał;( nigdzie razem nie wychodzimy nie dostaje od niego kwiatów widujemy sie raz na tydzien ...po prostu czasem tak sie zachowuje ze mnie odpycha od niego ale za to jest dobry w łozku i sex z nim jest fajny troszke zle sie z tym czuje ale stwierdziłam ze bede z nim tylko dla sexu a w miedzyczasie bede szukała innego ktorego moze pokocham acha on nic o tym niewie i ostatnio powiedział ze mnie kocha:o

Gość apsikuulek
czemu? to prosty układ ja mam przyjemnosc on ma mnie

bez przesady dlaczego glupia, co juz nie mozna miec kochanka, zwlaszcza, ze jest wolny?

Gość apsikuulek
oficjalnie jestesmy para ale ja niekocham go i tylko sex mnie przy nim trzyma w sumie co za zwiazek kiedy wszytskie spotkania sa oparte na sexie nigdzie nie wychodzimy :o

No i dobrze, bzykaj sie z nim tylko zebys potem nie cierpilala emocjonalnie jesli sie w nim zakochasz a on Cie rzuci. Szukaj innego(tylko tak by o tym nie wiedzial). Powodzenia

Gość apsikuulek
chcialam go pokochac ale on swoim zachowaniem wszytsko popsuł:(

a nie prosciej mu powieziec, ze gho nie kochasz i chces ztylko sex bez zobowiazan? bedziesz miec czyste sumienie a on na 99% sie i tak na taki uklad zgodzi :)

Nierozumiem ludzi ktorzy uwazaja ze s[otykanie sie z kims tylko dla sexu to cos zlego ,owszem jest to w pewnym sensie wykorzystywanie drugiej osoby ale bez przesady faceci tez tak robia ,wiec my tez mozemy. Obecnie tez jestem w takim pseudo zwiazku .Facet mi nieodpowoada pod wzgledem zyciowym tj nie moglabymbyc z nim na dluzsza mete ale sex z nim mi odpowiada.On o tym oczywisoscie nie wie ze ja tylko tak traktuje ten zwiazek ,tj sugerowalam jemu ze to nie ma przyszlosci i mam nadzieje ze zrozumial moja aluzje :)

Gość apsikuulek
tak moge tak powiedziec ale wtedy wyjde na dziwke a takto chociaz moge sie bzykac z ""moim chłopakiem""" :)

Gość apsikuulek
teraz tez mam czyste sumienie nie krzywdze go nie ranie on jest zadowolony ja tez taki zwiazek bez miłosci

A po co tak informowac o wszystkim? Przeciez nie mowi mu ze go kocha..Sex bez zobowiazan ok, ale po co o tym dyskutowac? Jesli zabije jej do kogos innego serce wtedy przerwie ten uklad.

a co za roznica czy wyjdziesz na dziwke, skoro i tak nia jestes? :D

Gość apsikuulek
zreszta on powiedział raz tylko ze mnie kocha i to w chwili uniesienia potem juz tego nie słyszalam:o jestesmy razem 3 mc

Gość apsikuulek
mam 23 lata i swoje potrzeby to moj pierwszy chłopak czyli 23 lata zyłam bez sexu i mi nie mow ze jestem dziwka bo najpredzej to wlasnie ty nia jestes patrzac na ten twoj dekalog:o

Turkus...jestes beznadziejna, jak mzesz wyzywac dziewczyne od dziwki!? Wiesz kto to jest dziwka idiotko?! Zal mi ciebie, kolejny pierdolony kretyn na forume

appsikulek no cos ty jesli powiedzial to jak sie bzykaliscie a potem ani razu to sorka ale watpliwe jest aby tak bylo naprawde ,facet w chwili uniesienia mowi rozne glupoty,taka prawda :D

ale ona sama sie tak nazwala :O bo od dziwki rozni ja tylko to, ze jest bardziej wyrachowana bo tylko dlatego nie powie mu ze szuka innego, zeby nie wyjsc na dziwke, ale tak naprawde robi to, jest z nim tylko dla sexu, wiec jak dla mnie to jest nawet gorsze co do dziwek - ja nikogo od dziwek nie wyzywam, bo nie uwazam, ze spanie z kim sie chce i kiedy sie chce to cos zlego ale jak widac dla niej sex bez zobowiazan a sex bez zobowiazan oklamuajc chlopaka to dwie rozne rzeczy, tylko 2 lepsza od 1, a dla mnei odwrotnie :O

Musimy sie przyzwyczaic ze kobieta ktora izie dolozka z facetem tylko dla sexu zostanie nazana dziwka a facet ktory to robi jest ogierem zawsze tak bylo i jest ,moge byc dziwka bo poszlam do lozka z facetem do ktoego nic nie czuje oprocz pozadania byl to moj 1 raz ale mnie nie obchodzi ze ktos mnie tak nazywa mam to w dupie .

Gość apsikuulek
nie jestesm z nim dla kasy ani zadnych innych materialnych (na ktore leca własnie dziwki) wartosci jest nam dobrze ze soba nie wykorzystujemy sie wzajemnie po prostu nie ma miłosci miedzynami

heh eglupiutka jestes no jak powiesz mu ze chcesz sex bez zobowiazan to tez nie wyjdziesz na dziwke, bo przeciez nic materialmnego w zamian nie chcesz, wiec w czym problem? mozesz mu w takimr azie tak powiedziec, nei wyjdziesz na dziwke :D

Turkus....dziwka to ta co bierze kase za sex Autorka spotyka sie z facetem dla przyjemnosci. Co w tym zlego? Czy od razu musza padac z dwoch stron deklaracje dozgonnej mlosci kiedy sie z kims dupczy? Ona wie ze ten chlopak nie bedzie dobrym chlopakiem w sensie partnerem ale pociaga ja fiz wiec czemu maja sie nie bzykac zwlaszcza ze sa singlami? Jstem pewna ze kiedy pozna odpowiedniego partnera, zakonczy to.

Gość apsikuulek
mam 23 lata ile mam czekac na prawidziwa miłosc a potem na obowiazkowy slub celem zaznania sexu?;o ciekawe czy te ktore najgłoscniej krzycza same sa swiete

jezus maria, ale to ona powiedziala ze nie wejdzie w uklad niezobowiazujacego sexu, bo nie chce wyjsc na dziwke!!! hipokrytka, nei ja ja nazwalam dziwka, sama si etak anzwala :O

Gość Turqoise jestes zalosna
Kiedy nie wejde na to forum to i ty zawsze tu siedzisz i wypisujesz glupoty , Czy ty masz babo jakies zycie osobiste poza kafeteria?? czy jedynym twoim zajeciem jest wyladowywanie frustracji na forum?? Autorka na pewno nie jest dziwka a odnosnie dziwek to wbrew pozorom maja do siebie szacunek wiekszy niz te udreczone, zakochane idiotki ktore zyja z pasozytem i daja sie wykorzystywac i pomiatac soba. A dziwka wyrywa bogtego faceta i łączy przyjemne z pozytecznym.

Gość apsikuulek
a faceci nie sa hipokrytami?? jak byłam gruba to zaden sie niechciał umawiac dopiero jak wyładniałam schudłam to caly tłum:o a niby sie liczy charakter?:o jakos teraz dpopiero go dostrzegaja pff

Nie nie moje drogie Panie Dziwka to charakter a kurwa to zawód.Przynajmniej ja tak uwazam. Kurwa czy tez prostytutka jak zwal ta kzwal bierze za sex kase a dziwka to taka kobieta ktora lubi ten sport i dyma sie z kazdym ktory na drzewo nie zmyka.Tylko trzeba brac pod uwage to ze sa dziwczyny ktore lubia sex i chodza dolozka bez uczicia ale tylko z jednym partnerem a nie zaliczaja kilku facetow na dzien bo to jest zasadnicza roznica . ale jakby nie bylo kazdy ma swoje poczucie moralnosci dla jednego jest to ok a dla drugiego nie i koniec. :)