Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonanowa

spuchly mi wargi

Polecane posty

Gość zaniepokojonanowa

Wspolrzycie rozpoczelam niedawno wiec mam niewielkie doswiadczenie... Wczoraj po seksie strasznie napuchla mi tylko jedna mniejsza warga sromowa. Zazwyczaj wargi mniejsze nie wystaja mi spod wiekszych a wczoraj napuchla mi jedna do tego stopnia ze wystawala bardzo duzo i byla taka sztywna. Podczas seksu tego nie czulam dopiero po gdy sie ubralam zaczelo mnnie to uwierac do tego stopnia ze nie moglam usiasc. Czy to normalne?

Gość hthytt
tez tak miałam za kilka godzin wszytsko wróciło do normy:)

Gość zaniepokojonanowa
No wlasnie piekly troche, a szcegolnie jak poszlam sie wysikac to myslalam ze nie wytrzymam z bolu :/ jak sobie obejrzalam w lusterku to mialam takie jakby pekniecia nie wiem jak to opisac

Musiałaś podraznic Może twój facet ma ogolone włosy łonowe i teraz odrastają takie ostre i one mogły tak zrobić.Może podczas minetki pocierał włosami odrastającymi z twarzy.Bo to co opisałaś to na to wygląda.WE czasie seksu gdy byłas podniecona nie odczuwałaś tego a efekty widać Co sądzisz?

Gość zaniepokojonanowa
hmm no z wlosami to tez nie pasuje, bo nie mial ogolonych wlosow lonowych za to na twarzy byl dopiero co ogolony... wiec nie mam pojecia co to moglo byc, zmartwilo mnie to troche, no ale na szczescie po jakiejs godzinie usapilo troche. Zobaczymy jak bedzie nastepnym razem

Zaniepokojonanowa, moim zdaniem to nic innego jak efekt obtarcia owej wargi sromowej. Podobny efekt może wystąpić jeszcze kilka razy. Naskórek musi się po prostu przyzwyczaić.

Gość hm..................
też tak miałam na początku jak zaczęłam współżycie. Wargi sromowe reagują na obcieranie, dlatego spuchła.

Gość zwykłe obtarcie
może byłaś za mało podniecona i wilgotna, może za długo się kochaliście... wygoi się.

Gość zaniepokojonanowa
Dziwi mnie to ze tylko jedna a nie obie. No ale pocieszylam sie ze nie tylko ja tak mialam, fakltycznie moze jak sie przyzwyczaja to bedzie ok :)

Gość lolo69
nic sie nie martw,ja kiedys ze swoja byla polecielismy na ostro i miala tak samo.robilismy to przez kilka godzin i efekt byl taki ze spuchla jej jedna tak jak i tobie.ale wrocilo wszystko do normy ,tak wiec bez obaw.udanych stosunkow.pozdrawiam

Gość ja1991
a ja mam odstajace te mniejsze i stradznie sie tego wstydze ;/ i nie iwem czy stalo sie tak w wyniku masturbacji czy genetycznie moze tak mam??

Ja1991, kształt warg sromowych uwarunkowany jest genetycznie. A z twoimi wszystko jest w porządku. Nie masz powodu żeby się wstydzić swojego wyglądu.