Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekokoo

Urban legends - czyli znajomy znajomego powiedział...

Polecane posty

Gość ekokoo

Znacie jakies ciekawe, niewyjasnione historie, np. na weselu podrzucali panne mloda i wiatrak od wentylatora ucial jej glowe, ojciec mlodej dostal zawalu, a mlody jjak to zobaczyl to sie powiesil... Wpisujcie:D

Gość qqrqq
o tej pannie mlodej slyszalam, podobno znajomy znajomego byl na tym weselu

Gość ramburak
słyszałem ze jak sobie stad nie pojdzisz, to rumuny odgryza ci cipsko

Gość tagau
zona podala kolezance ktora byla kochanka jej meza danie z jader meza :O takie cos slyszalem

był taki horror, Urban Legends :) nawet fajny :)

Gość qqrqq
no byl jakis film, ogladalam

ja znam pewną historię o rodzinie która srała pod siebie aż w końcu zalał ich wszystkich potok sraki z przestworzy i się potopili wszyscy w tym gównie:classic_cool:

Gość straszna historia cd.
Urwał się ten taki kabel (nie wiem, jak to się nazywa) od tramwaju, wpadł z ogromną siłą przez otwarte okno do mieszkania - to było takie narożne mieszkanie. W środku była kobieta z dwójką małych dzieci. Odcięło jej głowę. To było w Krakowie, już dawno temu. Po co ci te historie?

znam kilka, np.: - znajomy znajomego znajomego pracował w macdonaldzie i wie, co się dodaje do shakeów waniliowych (to chyba ta najbardziej znana legenda) - kiedys koło mnie był plac budowy i tam koleżanka koleżanki koleżanki widziała trupa tylko lekko przysypanego ziemią a wg innej wersji - obciętą rekę wystającą z ziemi - w jednje z dyskotek (antyreklamy nie zrobię) grasują łowcy organów, już nie jedna imprezowiczka miała obudzić się w pobliskim hotelu w wannie z lodem, oczywiście bez nerki - JFK wiedzie spokojne życie na jednej z poskich wsi :D

Gość ajja21
Tak, te nerki to dobry motyw. Budzisz sie po imprezie w wannie pelnej lodu i znajdujesz kartke ze nie masz nerki... he he