Agniesia8787 0 Napisano Sierpień 4, 2008 witajcie mam taki problem..chce brac anty all tylko ze wzgledu na biust,, Che zby mi uósł ale nie wiem jakie tabletki brac? prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Sierpień 4, 2008 To sprawa indywidualna. Jednej urosną po każdych, innej po żadnych.poa tym biust nie rośnie, tylko zbiera wodę, co mija z czasem, często nawet jeszcze w trakcie brania tabletek a na pewno po odstawieniu.Tabletki dobiera lekarz do twoich wyników właśnie po to, by nie rozpierniczyć ci gospodarki hormonalnej, od biustu ważniejsze jest, by "po pierwsze - nie szkodzić". Tabletki to nie cukierki tylko specyfiki hormonalne, które należy brać pod kontrolą lekarza. Nie dostaniesz takich tabletek, o jakie poprosisz - nie u lekarza, któremu zależy na zdrowiu pacjentki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Sierpień 4, 2008 Pospisuję sie pod tym co pisała autorka wyżej. Ale powiem tylko i wyłącznie z własnych doświadczeń. Otóż rok brałam tabletki harmonet i mój biust faktycznie się powiększył, zrobił jakby taki "napompowany" ;P mam i tak duży biust- 75 C, więc po tabsach zrobiło się D :D Tabletki pół roku temu rzuciłam i biust wrócił do poprzednich rozmiarów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach