Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka888

Randka w ciemno, on uciekl na moj widok. Niegrzecznie czy w porzadku?

Polecane posty

Gość jeśli nie zaiskrzyło
to tylko seks, a jak ci w końcu zaiskrzy a jej nie to zaboli powtórnie

"jeśli nie zaiskrzyło to tylko seks, a jak ci w końcu zaiskrzy a jej nie to zaboli powtórnie" dobrym podejscie, zdrowym i skutecznym jest lokowac uczucia w kobietach, ktore są mną zainteresowane :) dzieki temu nigdy nie dostaje sie bolesnego kosza

z jakich portali najczęściej korzystacie? Do niedawna uważałem poszukiwania partnerów w sieci za akt desperacji, ale trzeba iść z duchem czasu...

Gość jeśli nie zaiskrzyło
ja ci się nie spodoba to bawisz się w seks przez 2-3mce a nie pomyslałeś, że one to także mogąz robić? tobie odpowiada, a jej nie od początku, ale pogra z tobą 2-3mce i potem do widzenia:) jednostronne, komiczne myślenie o sobie jak o bogu

Gość a nie pomyslales komiczne
że ranisz w ten sposob kobiety - wykorzystujesz je i porzucasz!!

\"a nie pomyslałeś, że one to także mogąz robić? tobie odpowiada, a jej nie od początku, ale pogra z tobą 2-3mce i potem do widzenia jednostronne, komiczne myślenie o sobie jak o bogu \" nie wiem do czego zmierzasz? oczywiście, że one mogą tez tak robić... ja pisze jak to wygląda z mojej strony... a czy kogos ranie? - nikogo nie ranie, bo nikomu nic nie obiecuje...

ja sobie nie wyobrażam żeby iść na randke w ciemno. --

jeden pieron bzdurne pisanie na kafe czy bzdurne pisanie na gg z kimś. -- mi raczej chodzi o randce bez wczesniejszej wymiany zdjęć. -- a może on żone zobaczył i musial sie zmyć;)

dla \"czysta desperacja\" > czasami już podczas pierwszego kontaktu z jakąś osobą widzisz, > że nic z tego nie będzie. Wtedy nie ma sensu wchodzić w związek. SWIETE SLOWA > Kobiety godzą się na mężczyzn którzy im nie odpowiadają z róznych > powodów, bo mają nadzieję, ze on się jeszcze zmieni, bo boją się być > same (przekonanie, że kobieta bez faceta, to ta której się w życiu nie > powiodło), bo uważają, że na nic lepszego nie zasługują, bo są pod > presją rodziny itd. TAK JEST, niestety. Trzeba byc \"okrutny\" i ELIMINOWAC SIE WZAJEMNIE i szybko. Niestety malo kto ma taka odwaga, i potem znajomosci sie sciagaja latami, a te 2 osobe nie sa ANI WOLNE (bo kogos jest) ANI SZCZESLIWE (bo w koncu nie znalesc tego czego szukaja i marza..)

"O wiele lepsza randka w ciemno niż dłuuugie pisanie ze sobą, a potem rozczarowanie podczas spotkania" a jeszcze bardziej o wiele lepsze :P jest szybkie spotkanie, lecz po uprzednim zobaczeniu zdjęć

w związek nie ale czemu przeszkadza zwykła znajomość?

Gość krówka ciągutka__-
raz umówiłam się przez net:D Koleś przysłał mi kilka zdjęć. Gdy go zobaczyłam na żywo przez cały czas się zastanawiałam-czy jest możliwe żeby być aż tak fotogenicznym??? czy to nie jego zdjęcia??? ale jest jakieś tam podobieństwo,więc może jego? i tak przez całe spotkanie-nie mogłam myśleć o niczym innym:D bo na zdjęciach był fajny,przystojny facet,a przede mną siedziała żaba:o

niektorzy maja tak, ze wychodza na fotach wyjatkowo dobrze... ja mam odwrotnie - na zdjeciach wychodze tak sobie

Gość wazellina
Wielu zagranicznym, takim niezbyt wysokich lotów, wyształconym i dość majetnym prymitywom, wydaje się, że jak przyjada do Polski, to wystarczy postawic kawę i jest darmowy seks przez co najmniej miesiąc. I tylko o to chodzi. Oczywiscie nie kazdy jest taki, ale niektórzy własnie tacy są. No i mają to być super-dupy, z idealna figurą, idealną twarzą, najlepiej niezbyt zakrytym ciałem, bo taki nie jest w stanie wyobrazic sobie, co skrywa ubranie, on musi miec gołe mieso podane na tacy. Pewnie nie spełniłaś tych oczekiwań.

Gość wazellina
a co do fotek - pewnie, że nie oddają rzeczywistosci w stu procentach, ale cos tam pokazuja i naprawde lepiej mniej wiecej wiedziec, kogo się spodziewac, wtedy rozczarowanie po obu stronach jest mniejsze Zawsze jak sie z kims fajnie gada przez net, to sobie człowiek wyobraża piekną osobę - tak już jest.

"Mimika, gesty, ton głosu, zapach, spojrzenie - tego na fotce nie ma, ale nadaje człowiekowi tak jakby charakteru." Justyno - owszem.. ja po fotce oceniam po prostu, czy w ogole jest sens sie spotykac... szkoda mi czasu i przede wszystkim energii na stracenie ich na spotkaniu z pasztetem

justynko - powiem to wprost nie rozpatrujesz potencjalnych kandydatow na spotkanie poprzez pryzmat sexualnosci - prawda? a ja owszem... stąd zdjecia sa obowiazkowe

Gość Marta z Krakowa
"szkoda mi czasu i przede wszystkim energii na stracenie ich na spotkaniu z pasztetem" proszę mi podac CECHY PASZTETA. wiem, że to dosyc indywidualne, ale moze są jakieś cechy uniwersalne, skoro tak łatwo posługujecie się tutaj tym okresleniem i nikt nie pyta, jakby każdy wiedział jak wygląda tenże pasztet. ja nie wiem. więć?

ja obstawiam, że tusza jest na pierwszym miejscu cech paszteta:P

Gość wazellina
Nie da sie chyba tak oglnie powiedziec, jakie cechy składają się na pasztetowatosć. Po prostu patrzysz na całosć i widzisz - dla mnie jest/ nie jest to pasztet. U mnie odpadają faceci drobni i niscy, u których widać niechęć do higieny. Ale liczy się całosć - albo jest OK (nie musi byc wspaniale, wystarczy OK), albo jest pasztet i wtedy nie pojdziemy z tym dalej.

"Najciekawsze jest rozpoznanie się "to on czy nie on". No i można zwiać" justynka, wiesz, jesteś jakoś tak fajnie trzpiotkowata jeszcze :D Ile masz lat???? :)

"proszę mi podac CECHY PASZTETA" żaby było miło drogiej aggie to napisze tak: 1. zaniedbana 2. aseksualna 3. babochłop 4. otyła :P:P itp

Gość wazellina
I dla kazdego "pasztet" oznacza co innego. Ktos tu napisał, ze pierwsza cecha to nadmierna tusza. A dla mnie zupełnie nie. Moj mąż wazy 120 kilo przy 185 cm wzrostu i nie jest dla mnie w zadnym razie pasztetem. takim go poznalam i w ogóle nie byla to dla mnie kwestia dyskusyjna