Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka888

Randka w ciemno, on uciekl na moj widok. Niegrzecznie czy w porzadku?

Polecane posty

>> Camp nou - domyslam sie ze jestes fanem pilki noznej, ja tez. Nie może być, jak sie kapnełaś? :classic_cool: >>Wracajac do tematu, on nie zadal zadnych pytan na temat wygladu, ja jednak zadalam i opisalam mu siebie. Nie jestem gruba, ani chuda, napisalam prawde,ze jestem wysportowana i duzo cwicze bo tak jest. Uprawiam sport, ktory wymaga wytrwalosci, sily i niesamowitej kondycji. A tobie nie wpadło do głowy, zeby jednak wysłać mu fotke? :o Przeciez w przypadku znajomosci internetowych fotki są wręcz obowiązkowe :o A to, ze masz wysportowane ciało i dobrą figurę wcale nie oznacza, ze z facjatą jest oke :o

"ale jesli pytasz o maila - to owszem, byłem to ja" miałeś napisać że doszło - DWA słowa :O

Gość ex dziewczyna exa
szczerze mówiac raz przydarzyła mi sie historia, gdy to ja nawiałam na widok faceta.... byłam wtedy świeżo upieczoną studentką. Nowy plan zajęć itd... oglądam tablicę info a tam wisi liścik do mnie. no to pinezkę sru i czytam : Droga Pani , zapraszam na kawę do.. wyjasnię wszytsko na miejscu, czekam, Andrzej. Akurat wtedy wpadł mi w oko jeden taki i w przekonaniu, że wreszcie na mnie spojrzał pobiegłam na spotkanie.... a tam w knajpie siedzi przy stoliku... mój... profesor :O:O:O nawiałam w podskokach!!! Facet zagiął na mnie parol już na egzaminach wstępnych i mnie męczył przez trzy lata. Tylo mu zajęło by zrozumiał ze nie ma szans :O

Gość Lidka888
Camp nou- skad wiem, ze jestes fanem pilki noznej? kobieca intuicja:p Twarz jest jedyna czescia mojego ciala, ktorej nigdy bym nie zmienila i ktora przyciaga meskie spojrzenia. wiec znowu Ci sie nie udalo mnie zdolowac:p Obiecuje wiecej z Niemcami sie nie zadawac, pierwszy i ostatni raz, ha ha ha.

Gość jnjbc
Ja tez nawiałam kiedys.Umowiłam sie i okazało sie,ze to nauczyciel mojego dziecka :-)

"miałeś napisać że doszło - DWA słowa" napisałem dzisiaj rano maila! nie mam go wysłanych, bo sie mi tam nie zapisują, ale napisałe go około 9 :(

Gość Lidka888
ex dziewczyna ex - tez bym zwiala na widok profesora:D :D

Gość tak to juz jest...
otóz niemiec pracujacy w Polsce, majacy zapewne swiadomosc ze jest sporo bogatszy od wiekszosci Polaków liczy ze porucha sobie ładne mlode dziewczyny (nawet jak sam jest nieatrakcyjny) a jak laska mu sie nie podoba to nawet szkoda mu tracic czas na wypicie z nia kawy

>> Twarz jest jedyna czescia mojego ciala, ktorej nigdy bym nie zmienila i ktora przyciaga meskie spojrzenia. I dlatego koleś dał długą? :classic_cool:

ja bym sie podziemie zapadł, gdyby mi cos odbilo i tak bym sie zachowal... komiczne on też się zapadł....wszak uciekł do metra................ :P :D ale historia zarąbista retro by miała ucztę.........

Gość ex dziewczyna exa
tak to juz jest : dziecinko te czasu juz minęły. Teraz każda kobieta co ma łeb na karku moze zarobic tyle ile ten Niemiec, albo i więcej :O

Gość tak to juz jest...
otoz on nie da sie ukryc ze leci na sporo mlodsze od siebie:D jesli 20latka jest w stanie zarobic wiecej niz Niemiec pracujacy w Banku, któremu napewno zaoferowano wiecej niz dostaja pracownicy w Niemczech zeby mu sie chcialo opuszczac swoj kraj, to ma moje duuuuuze uznanie:):) dziecinko;)

Gość ex dziewczyna exa
tak to juz jest : nasza autorka nie jest nastolatką, czytasz, kumasz?

dla \"Lidka888\" > Z cala pewnoscia nie byl chorobliwie niesmialy > ha ha ha, po prostu mu sie nie spodobalam 1) tak, po prostu na jego oczy jestes ZEREM. Tak mi smiesze kiedy kobieta pisze \"jestem atrakcyna\", dla mnie jest tylko dodem idiotyzmu. Przeciez uroda jest fakt SUBJEKTYWNE a nie OBJEKTYNE. 2) On byl glupi ze nie prosil o zdjecie. A ty bylasz glupia ze sie umawialasz bez wyslania zdjecie. Masa idiotek poznane internetem upiera sie ze nie chce wyslac foto. A tak sie koncza te historie! hahahahhaahha 3) nie ma tylko POWOLNY POLAKOW w swiecie. Dla ciebie 30min to PIKUS. A dla Niemca na przyklad 30 min to masa czasu. Prosze patrzyc na skazniki makroekonomiczny.. i porownac DE i PL :) moze warto nie byc \"powolny jak Polak\", co? HAHAHHAHAHAHA

Gość Lidka888
Camp nou - nie wiem. dlatego jestem zaskoczona. gdybym byla brzydka, gruba, miala jakies krosty na twarzy, nie wiem, jakis totalny kaszalot to inna sprawa ale moze on woli chude laski jak Kate Moss i nizsze bo ja jestem wysoka. Nie przejelam sie bo czesto slysze mile slowa od mezczyzn i nie tylko. On nie mieszka w Polsce tylko w Londynie, i ja mowie znacznie lepszym angielskim niz on, i znam miasto na wylot, mam tez dobra prace w biurze wiec na kase nie lece.

Gość ex dziewczyna exa
znam przypadek, ze znajomy poszedł na spotkanie z dziewczyna ze zdjęcia, a zastał całkiem kogos innego. Przesłanie zdjecia jak widać nie jest żadnym gwarantem udanego spotkania :O

Gość dojczland
jestem przekonany ze niemiec liczy na ladne du­pki i calkiem mozliwe ze w ogole nie zalezy mu na powaznym zwiazku dlatego tak szybko skresla osoby ktore mu wizualnie nie odpowiadaja:o poza tym jednak lepiej wymienic sie fotkami przed spotkaniem

do niedzwiedzia... brat niedzwiedz -> za inteligentny jestes na to forum, nie wiem po co tu siedzisz. rozumiem, ze siedzą tu takie pustaki typu komiczne czy inni frajerzy, ale ze ty tu siedzisz to nie rozumiem tego. zauwazylam tez, ze twoje wypowiedzi od jakiegos czasu mają coraz nizszy poziom, czyli upodabniasz sie do niezbyt madrych i dojrzalych ludzi przebywających na tym forum. prosze cie, ratuj sie poki mozesz, bo to forum uzaleznia, a naprawde szkoda zeby taki fajny madry facet jak ty marnowal tutaj swoj czas. zastanow sie nad tym. polubiłem to kaffe.Miałem kiedys problem,pare osób mi pomogło(🌼energiczna 30.anula78)...zostałem,bo lubie rozmawiac,dyskutowac i udzielac sie:):):):)czasami lubie porozmawiac na powazne tematy...czasami w marnych topikach lubie walnac po komentarzach.To jest tylko i wyłacznie kwestia wyczucia i interpretacji słow na danym topiku.Kiedy trzeba mozna doradzic pomoc ....kiedy nie...trzeba pewne sprawy obracac w zart:D......pozdrawiam...:D

Gość jovikii
jezeli ktos przesyla zdjecie innej osoby to mozna go olac jako oszusta i jest to zupelnie uzasadnione. lepiej zobaczyc wczesniej fotki

Gość Lidka888
Samotny Europejczyku - oczywiscie, ze to pojecie subiektywne. Ja sobie sie podobam:p I wielu innym tez wiec kompleksow szczegolnych nie mam. Nie pytal mnie o nic, ani o zawod ani o pochodzenie (choc po adresie emailowym odgadl skad pochodze) ani o wyglad. Nie powinien byl marnowac mojego czasu, to wszystko i szkoda mi bylo tego przystojniaka w pubie...

dla "ex dziewczyna exa" > znam przypadek, ze znajomy poszedł na spotkanie z dziewczyna ze > zdjęcia, a zastał całkiem kogos innego. Przesłanie zdjecia jak widać > nie jest żadnym gwarantem udanego spotkania taaaaaaaaaaaaaak.... mozna idz przez pustyna sahara pieszo, a nie jechac samochodem, bo i tak samochod moze sie zepsuc, wg tego rozumowania... nie mowimy o ludzi ktorzy CELOWO oszukuja, to jest stosunkowo malo. BRAK informacji jest zawsze GORZEJ NIZ INFORMACJI. w 5% przypadki moze byc FALSZYWA informacja, ale reszte 95% i tak bedzie prawda. kobiety kombinuja jak moga, ale w ramach ucciwosci. przyklad z niedawno: kobieta wysyla mi foto robione z gore trzymajac aparat w rece gdzie widac tylko twarz i z gory + drugie zdjecie CALKOWICIE ciemne gdzie letwo widac twarz, mimo ze tam niby ma byc cala postac. Najpierw widze tylko pierwsze zdjecie, a znam ta stuczka (tylko twarz i kat wizualne od gory) ze jest uzywana przez grubaski... Pytanie: ile wazysz? (przy 164cm) 85-90kg? Ona: "mniej niz 90kg" Potem opracowuje graficznie drugie foto. Z ciemnosc wychodzi cialo. Troche matematyka odliczylem obwod pasa prawie 150cm!!!!!!! Kazde udo miala po 25cm SREDNICY. Ten osobnik waze grubo ponad 100kg. Po co udawac? I tak wychodzi na jaw przy spotkanie... Ale widzisz, robila co mogla by sie ukryc, ale nie wyslala foto kolezanki :)

Niektórzy faceci to po prostu małe tchórze. Pewnie 10 razy wchodził i wychodził z domu, zanim wreszcie podszedł na to spotkanie. Ale jak przyszło co do czego, to spanikował i uciekł :P

Gość ex dziewczyna exa
samotny europejczyku hahahahhahaha hahahahaha :D:D:D naprawdę wierzysz, że osób , które oszukują w necie jest około 5% HAHAHAHAHHAHAHAHAAH :D nie sądziłam , że jesteś aż tak naiwny!!! 🖐️ ale może to tłumaczy Twoją samotność....

dla "Lidka888" > Samotny Europejczyku - oczywiscie, ze to pojecie subiektywne. ciesze sie ze masz takie swiadomosc :) > Nie pytal mnie o nic, ani o zawod ani o pochodzenie (choc po adresie > emailowym odgadl skad pochodze) ani o wyglad. Nie powinien byl > marnowac mojego czasu, to wszystko LIDIA, masz racje, ale wiesz ze ja mam odwrotnie problem? Stawiam bardzo duzo pytanie przed spotkanie i kobiety sie oburzaja ze "za duzo". Nigdy nie jestescie zadowolone :) Ale dobrze ze przezylasz taki spotkanie, conajmnie od dzis bedzie jedna polka mniej ktora sie oburza ze ja DUZO CHCE WIEDZIEC by decydowac czy warto sie umowic :) > i szkoda mi bylo tego przystojniaka w pubie... rozumiem cie doskonale.. raz czekalem przed empikiem i tam pieeeeeeeeeekna dziewczyna 200% w mojm typie, ogladala sie na mnie, a ja IDIOTA nie mogla ja zaczepiac bo czekalem na ta z ktora bylem umowiony.. a ta randka byla porazka.. a juz ta przepiekna zwinela.. Niestety ja gram fair :(

"Potem opracowuje graficznie drugie foto. Z ciemnosc wychodzi cialo. Troche matematyka odliczylem obwod pasa prawie 150cm!!!!!!! Kazde udo miala po 25cm SREDNICY. Ten osobnik waze grubo ponad 100kg. Po co udawac? I tak wychodzi na jaw przy spotkanie..." Widać takich "osobników" przyciągasz:P Rozwalają mnie posty tego czubka :D :D :D

wyszłam - czy to właśnie TE dni? :P bo jakas wyjątkowo, nawet jak na Ciebie, nerwowa jestes :P

dla "ex dziewczyna exa" > samotny europejczyku hahahahhahaha hahahahaha > naprawdę wierzysz, że osób , które oszukują w necie jest około 5% dla twojej informacji: 1) moze miedzy gowniane od 15ego do 23-24 roku zycia jest wiecej idiotek ktore nie maja nic do robienia w zyciu, ale ja raczej szukam drugiej polowki pomiedzy kobietami ktore - z powodu wieku - juz maja dosyc robienia w balonie, bo same juz chca miec meza i dzieci, a nie tylko bawic sie w wystawienia na wiatr 2) mowilem "NET" a nie "kafeteria". Tu jest szczegolne miejsce, gdzie duzo ludzi sie obudzi i zaczyna topic: "jestem 10letnia lesbijka, mam seks z mojm ojcem i z mojm dziadkiem, obcielem kutasa mojego mlodszego brata, czy to grzech?" a masa debile odpowiada na te prowokacje. :) Reszte "NET" (np sympatia, czat) jest o niebo lepiej :) 3) oszustwo mozna wyczuc. Conajmniej da sie eliminowa grube % z tych ktore oszukuja.. Jesli ty nie umiesz, to TWOJ problem..

Gość Lidka888
''rozumiem cie doskonale.. raz czekalem przed empikiem i tam pieeeeeeeeeekna dziewczyna 200% w mojm typie, ogladala sie na mnie, a ja IDIOTA nie mogla ja zaczepiac bo czekalem na ta z ktora bylem umowiony.. a ta randka byla porazka.. a juz ta przepiekna zwinela..'' niestety tez gram fair i podziekowalam kumplowi za drugiego drinka mowiac, ze nie chce byc pijana i z wielkim zalem wyszlam...on byl idealny, taaaki wysoki, szczuply, czarne wlosy, w garniturze. wyczul moje spojrzenie choc stal bokiem i tez sie spojrzal i zmienil miejsce tak ze widzial mnie dokladnie, kuuuuuurcze.....

dla "wyszłam z kąpieli" > Widać takich "osobników" przyciągasz jesli kobieta ma BMI 30 (lekko grubaska) i ma 160cm wzrostu ma wielkie szans zeby mi sie podobala... jesli ona ma 155cm wzrostu, to moze i miec nawet BMI 35 :) Natomiast jest ma az 165cm, to nawet "lekko grubaska" moze wygladac "za duza" na moje oczy :) wiec nie mam nic przeciwko MALE grubaski :) ale MALE!