Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezmiernie ciekawska

Samotna mama - czy ma szanse znaleźć faceta??

Polecane posty

Co o tym myślicie?? Czy z góry jest przegrana?? Czy ma dużo ciężej znaleźć tego jedynego?

ma szanse:) ale łatwiej chyba "szukać" troche starszych

A czy samotna mama ma szanse znaleźć faceta dopiero wtedy, gdy jest już samodzielna (praca, pewne zarobki) ? Bo w sumie może być tak, że facet sobie pomyśli, że ona szuka kogoś kto utrzymałby ją i dziecko no i może uciec...

nie zgodze się z tymi starszymi, jesli facet bedzie w tobie zakochany to wiek nie gra roli, młodsi sa czasami bardziej dojrzali niż starsi faceci, kitórzy z niejednego pieca chleb jedli i cenią przede wszystkim wygodnictwo;) kwestia dziecka? żaden problem, dziecko ojca ma, a ty szukasz kogoś dla siebie a nie dla pocieszki:) Powodzenia:)

jesli chodzi o strone materialna- tak, lepiej, zebyś była samodzielna, rzeczywiście jeśli facet o tym by nie pomyślał to na bank zrobi to i uświadomi mu jego rodzina, przyjaciele.

A jeśli taka mamusia jest na studiach?? I jest pewna,że za kilka lat będzie miała tą pewną pracę itd. No, bo wiadomo studia trzeba skończyć w tych czasach

Gość only meeeee
camp nou a dlaczego???

Bo nie mam zamiarem byc tatusiem jej dzieci. One zawsze beda wazniejsze niz ja. A ze to nie są moje dzieci, to nie mam zamiaru ich nianczyc. Mamuśki szukają opiekunów dla siebie i swoich bachorów, a nie życiowego partnera.

Pierdzielenie. Dlaczego nie ?? CZemu takie dziecko jest winne ?? Wręcz przez to jak zostalo potraktowane zasługuje n normalnego ojca a nie jakiegoś ciula.... Ja mam taką dziecinę i jestem szczęśliwy z tego powodu. Zawszse mnie to intrygowało :)

No coż, nie spodziewam, ze samotna kobieta z dzieckiem wypowie sie na ten temat obiektywnie :)

Gość bllllllleeeeeeeeeeeeefiu
comp nou to ograniczony dupek i mi go zal

Gość only meeeee
camp nou może właśnie przez takich dupków jak Ty mamy zostają same z dziećmi? Widać jakie masz podejścia nazywając niewinne dzieci "bachorami". Pewnie swoje też byś tak nazwał. Ja uważam, że nieważne kto spłodził ważne kto wychowa, bo to wlasnie do niego dziecko będzie mowic "tata"

Ja szukam drugiej polowki, a dla mnie kobieta z dzieckiem stanow PLUSEM w odroznienie do kobieta bez dziecka... Przeciez rodzina zaczyna od 3 osobe, a nie od 2 :) od razu bedzie wesolo :) Samotny Europejczyk (zapraszam samotne mamy na email) :)

>. Ja uważam, że nieważne kto spłodził ważne kto wychowa A co jesli ja nie mam ochoty niańczyć cudzych bachorow?

>. camp nou może właśnie przez takich dupków jak Ty mamy zostają same z dziećmi? Chcesz wzbudzić we mnie litość? Nie uda ci się. Uczucie zwane empatią jest mi totalnie obce.

Gość only meeeee
camp nou nie dziwie się w takim razie że bez przerwy tylko przesiadujesz na tym forum. Jesteś żałosny i nic sobą nie reprezentujesz według mnie. Nie chce wzbudzać w tobie litości ;) wystarczy, że ty ją wzbudzasz we mnie :D A i z tym, że to przez takich facetów jak Ty mamy zostają same z dziećmi chodziło mi o coś innego, ale Ty jesteś zbyt żałosny i ograniczony żeby to zrozumieć.

Camp - jeśli nie masz ochoty to tego nie rób :) A wy kobietki od razu nei negujcie - kazdy jest inny ;) Samotny europejczyk - uważam dokładnie tak samo. Dziecko zapobiega rutynie i .... zwyczajnym nudom w związkach. W wieku kilkunastu lat takich problemów nie ma ale koło 30 bez dziecka związek ... jest jaowy...

Gość taka jedna kobietka była sobie
Samotny Europejczyku, ciekawe podejścia do miłości. Ile Ty masz lat??

Gość taka jedna kobietka była sobie
Chyba wstydzi się powiedzieć przy wszystkich ;)

no cóz mój 2 mąz jest ode mnie o rok młodszy- jak się poznaliśmy miał 25 lat- więc co do tych starszych to przesada a co do reszty osobiście nie pozwoliłabym sobie na to by spotykać się lub zamieszkac z facetem- kiedy by nie mogła samodzielnie utrzymać siebie i dziecka- dla mnie byłby za duży dyskomfort psychiczny

"only meeeee camp nou może właśnie przez takich dupków jak Ty mamy zostają same z dziećmi? Widać jakie masz podejścia nazywając niewinne dzieci "bachorami". Pewnie swoje też byś tak nazwał. Ja uważam, że nieważne kto spłodził ważne kto wychowa, bo to wlasnie do niego dziecko będzie mowic "tata" " Co macie pretensje do innych:P.Miejcie pretensje do tych co chcieli bachora:O.

Gość hashoahffh
camp nou może właśnie przez takich dupków jak Ty mamy zostają same z dziećmi? Widać jakie masz podejścia nazywając niewinne dzieci "bachorami". Pewnie swoje też byś tak nazwał. Ja uważam, że nieważne kto spłodził ważne kto wychowa, bo to wlasnie do niego dziecko będzie mowic "tata" -Amancie,raczej nie przepadałam do tej pory za Tobą...ale z tą dojrzałą i męską wypowiedź chcę Cię baaaaaaaardzo pochwalić!!!

Gość
A kto by taką chciał? Chyb desperat li tylko.

Gość przecież to nie Amant
napisał :O nie chlej od rana :P

Gość hashoahffh
Dziecko,to cudowny dar natury,niewinne i bezbronne. Przecież każdy z nas był kiedyś taki malutki ....jednym poszczęścilo się i mieli fajne rodzinki ,innym los wyznaczył powikłane dorastanie,często w bólu i odrzuceniu. Nie warto bezdusznie krytykować. Autorko,nie martw się,wszystko będzie dobrze.I nie słuchaj ludzi nieżyczliwych. Samotna matka ZAWSZE ma szansę,bo na świcie są mężczyźni,którzy potrafią zaakceptować dziecko jak własne i kochać je pełnym sercem.

Gość hashoahffh
czyżbym się pomyliła co do amanta?

Gość hashoahffh
POMYLIŁAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!