Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JacekWarchowskiiii

Skoro faceci wolą szczupłe to czemu tyle grubych dziewcząt ma mężów?

Polecane posty

Gość JacekWarchowskiiii
tutaj komiczne powiedział naprawde celna riposte

Gość też tak uważam
Myślę, że po prostu większość mężczyzn boi się atrakcyjnych kobiet i dlatego wybierają sobie te zwyklejsze. No i może być jeszcze to, że jak kobieta dba o siebie i stoi przed lustrem godzinę, to nie zadba o dom. Myślę, że mężczyźni szukają dobrych, gospodarnych dziewczyn. Takich gospoś.

"Myślę, że po prostu większość mężczyzn boi się atrakcyjnych kobiet i dlatego wybierają sobie te zwyklejsze. No i może być jeszcze to, że jak kobieta dba o siebie i stoi przed lustrem godzinę, to nie zadba o dom. Myślę, że mężczyźni szukają dobrych, gospodarnych dziewczyn. Takich gospoś." dzisiaj jest jakiś dzień pisania pierdoletów :P

Gość Kaśka81
Tak, dziwny dzień mamy ;-) A facetów jeszcze dziwniejszych.

moze byc tak jak pisze Komiczne faktycznie. No juz nie mowie o sobie, ze kazdy mowi, taka zgrabniutka, a nic z tego nie wynika. ostatnio jak przegladalam randki cos w tym temacie mnie oswiecilo, a mianowicie jak zobaczylam przystojniaczka, elegancko ubrany, to pierwsza myśl - o wow! jaki fajny facet, a zraz po tym przyszla myśl - gdzie ja do takiego [bez komentarza] no i zaczelam szukac dalej.

\"ale moze oddać kał i mocz nie wiem czy honorowo, ale na pewno skutecznie \" Ja miałam na myśli, że według medycznych wskazań waga poniżej 50 kg jest niezdrowa. A Ty z takim tekstem... Twój poziom schodzi poniżej poziomu morza.

wyszłam a jakim okazem zdrowia jest ta z 100 kilo wagi??????? piepszysz jak potłuczona waga nie ma nic wspólnego ze zdrowiem o np się człowiek nie głodzi- a żeby ważyć niecale 50 kilo naprawdę głodzić się nie musisz- wystarczy że się nie opychasz

ja mam 158/49 i nie jestem ani za chuda ani za gruba, czuje sie jak mlody Bóg, a mam 40 lat. Coprawda chcialabym minimalnie przytyc, ale nie dlatego, ze sie czuje zdrowotnie źle.

lamia witaj w klubie- 156- 46 kilo i nie tylko mogę oddać kał i mocz- nie honorowo- ale i -oddać się- i nie zasapać :D

Niektórzy mają genetycznie tak, że ważą mniej i są bardzo zdrowi i jest ok. Ważenie więcej niż 100kg jest niezdrowe- w którym miejscu napisałam, że jest zdrowe?

wyszłam nie napisałaś ale z tego co piszesz wynika , że my szczupłe jesteśmy narazone na wszelkiego typu dolegliwości- a tak naprawdę każdy kilogram nadwagi to powoduje lepiej byc przychudą czy za grubą???? większośc bab tyje bo żre bez opamiętania- nie oszukujmy się

tylko nie zawsze niedowagą jest mniej niż 50 kilo :O

Wyrwałaś z kontekstu, była mowa o tym, że przy wzroście 170 cm i wadzę 50 kg, niektórzy uważają, że ma się nadwagę. Stąd mój wpis, nie uderzający w nikogo, kto ma mniej niż 50 kg, bo tak już ma.

wyszłam nie zauważyłam w twojej wypowiedzi tych danych natomiast jasno napisałaś Ja miałam na myśli, że według medycznych wskazań waga poniżej 50 kg jest niezdrowa.

Skoro żyjesz i masz się dobrze to nie masz się czego obawiać. Natomiast nie mogłabyś zostać dawcą krwi, co najwyżej osocza, bo tak już jest z osobami ważącymi poniżej 50 kg.

Komiczne, a Ty nie umiesz nazywać rzeczy po imieniu? Nie ma OKRESU - no widzisz, można napisać to słowo, nie zostanie wygwiazdkowane :P Jak masz ochotę na seks ze swoją kobietą, to też do niej mówisz "mam ochotę na TO", "może byśmy zrobili TO" ?

Gość a mnie wydaje sie ze mam racj
mi najlepiej wszystko wyjasnil komentarz meza na temat chudej laski jak szla z zakupami (dodam ze niby lubi takie) "Ze tez jej ta torba nie przewroci,na jej miejscu balbym sie tyle dzwigac zeby sie nie polamac,pozatym jak przytulic taki szkielet zeby temu krzywdy nie zrobic) wydaje mi sie ze to media kreuja gusty facetow,moze i podobaja im sie chude ale te z okladek gazet,albo takie na 'raz' ,pozatym pewnie glupio sie kumplom przyznac ze sie woli grubsze :P

wyszłam z kąpieli - delikatny ze mnie facet po prostu :P tak juz mam :D poza tym - słodka jestes, ale sie tak nie denerwuj i nie bierz wszystkiego dosłownie

"wydaje mi sie ze to media kreuja gusty facetow,moze i podobaja im sie chude ale te z okladek gazet,albo takie na 'raz' ,pozatym pewnie glupio sie kumplom przyznac ze sie woli grubsze" a mnie sie nie wydaje, tylko wiem ze męzowie mówią zonom to, co one chcą usłyszec :D

Gość no proszę...
aby oddać krew dawca nie może: * w dniu zabiegu: czuć się źle; mieć mniej niż 18 lat lub więcej niż 65 lat, ważyć mniej niż 50 kg, wykazywać objawów kataru siennego, poddać się leczeniu stomatologicznemu lub odbyć wizyty u higienistki stomatologicznej;

Gość no proszę...
od ike i tak strach brac krwi przepalony petami knypek, ktory bez skrupulow zdradzal meza... cholera wie czego sie to to moglo nabawic

Gość a mnie wydaje sie ze mam racje
nie bez powodu sie mowi 'waska w pasie dobrze pcha sie' ,faktycznie prawie kazdemu stanie pala jak widza taka laske ale jedyne co im wtedy przychodzi do glowy to 'ale bym se zar..chal' a nie 'to jest kandydatka na moja zone'

Gość a mnie wydaje sie ze mam racje
a mnie sie nie wydaje, tylko wiem ze męzowie mówią zonom to, co one chcą usłyszec Jakby tak bylo to by sie z tymi grubymi nie zenili tylko z tymi super laskami,pozatym moj nie jest typem mowiacym co chce uslyszec,wrecz przeciwnie,szczery az do bolu zarowno w stosunku do mnie jak i do innych

"a mnie wydaje sie ze mam racje" nie znam akurat takich, wybacz ale, wieśniackich rymowanek... ale nie mów mi, co faceci mówią o kobietach, bo raczej wiem to lepiej niż Ty Ty słyszysz to, co facect chce byś usłyszała... moze ktos ma straszne kompleksy i dlatego bierze sobie za zone paszczura, bo nie wierzy, ze piekną kobiete zdoła przy sobie dłuzej utrzymac... ja tak nie mam, wiec biore tylo te piękne i szczupłe

"Jakby tak bylo to by sie z tymi grubymi nie zenili tylko z tymi super laskami" jest ograniczona ilość super lasek, wiec wielu faceów musi brać to, co im zostanie :P

Gość Ataira
Akurat naśmiewanie się z innych ludzi w cyniczny sposób to niestety często objaw kompleksów. Przykro mi komiczne 🖐️