Gość nic nie powiem Napisano Czerwiec 27, 2009 Zdecydowanie reklama żabki "Dla żabki to ja jestem miły gość" no szlak mnie trafia jak tylko to słyszę,albo ten siwy z tym sokiem "zakupy robię tam" ten głos.. budzi we mnie agresje;/ Żanetka Leta jest straszna! Zawsze mam ochotę dopowiedzieć: "Nazywam się Żanetka Leta i od 30 lat naprawiam pralki" nie wiem dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolanta Drutowicz 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 wq...iają mnie reklamy PZU "Kryśka i inne" ..trafia mnie jak to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tej nie lubię Napisano Czerwiec 27, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4129948 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaguchaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 jebnieta jest maxymalnie ta o OC z PZU - normalnie żenua.... :-S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bidulekccxx Napisano Czerwiec 27, 2009 ostatnia żabki i weźcie amol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak zwykle Napisano Czerwiec 27, 2009 Reklama gripexu ,przyjeżdżają do tego spa czy co to tam jest obłożnie chore biorą ten wspaniały lek i nagle zdrowe,szczęśliwe jak nigdy.Siedzą w jacuzzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak zwykle Napisano Czerwiec 27, 2009 "Tyś dla mnie bratem, bratem,bratem.Tutaj przepraszam Ciebie zatem" Istny koszmar... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salsaaa Napisano Czerwiec 29, 2009 to nie jest zanetka leta tylko Zanet Kaleta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Bazienka jaka to była ta reklama ostrożności na drodze? Reklama nudli knorr jest okropna :/ jeszcze ta badziewna muzyka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amażak Napisano Czerwiec 29, 2009 ,,bazienka HEYAH chyba, co gosc pierdzi i schodzi lawina- FUUUUUUUUUUUJJJJJ!" No już weź HEYAH nie obrażaj :o To nie jest reklama Heyah tylko jakiejś innej telefonii. Jeśli nie jesteś pewna to nie pisz nazy w ogóle HEYAH z kotkiem sru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśka086 Napisano Czerwiec 30, 2009 Klikaj i zarabiaj! Wszystkie maile o wartości 10gr-50gr Płatne kliknięcia 1gr-5gr Za polecaną osobę: 2zł, a także 25% kwoty jaką ona uzbiera. Na start dostajesz 5zł za samą rejestrację! http://www.nasze-reklamy.pl/pages/index.php?refid=wreska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ................oo............ Napisano Czerwiec 30, 2009 ta reklama z pierdnięciem w górach to 36 i 6 czyli sieć Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Reklama posranej neostrady: -Grają w sieci?? Mogę zagrac z nimi w sieci?? -TAK, K**WA, GRAJ TYLKO ZAMKNIJ WRESZCIE TEN RYJ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ko Napisano Czerwiec 30, 2009 a mnie wkurza bardzo ambitna na poziomie płazów reklama naszej kochanej Zabki a fe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polskatodziwnykraj Napisano Lipiec 2, 2009 ja nie rozumiem tych idiotów z telewizji... jest sobie reklama. zwykła polska reklama. babka czy tam ktoś ma normalny głos. i jest sobie ta reklama w telewizji. kilka dni minęło a tu UWAGA: ta sama reklama, tylko z podłożonym INNYM głosem! niech mi ktoś do jasnej ciasnej wytłumaczy, dlaczego ci durnie podmieniają głos w zwykłych polskich reklamach? reklama wygląda wtedy sztucznie i idiotycznie z przeidealnym głosem lektora. produktów z takich reklam nie tknę nawet kijem. dobra polski dubbing z zagranicznych reklam może być, ale w POLSKICH? no kto to wymyślił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MMMoooNNNiiiQQQuuuEEE Napisano Lipiec 7, 2009 KartUnki... o ch.uj :| masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość njadf Napisano Lipiec 7, 2009 A mnie wkurza reklama funduszu emerytalnego, w której jakaś dziuńka zamiast brać się za robotę wypełnia formularz, bo wybrała sobie fundusz...i ten tekst "powiedzieć cześć czy dzień dobry." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Lipiec 7, 2009 Tiaaa... Od tych kartoonków mi się rzygać chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurwakurwa Napisano Lipiec 7, 2009 moja babiczka pochazi z chrzanowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnio na nerwy dziala mi Napisano Lipiec 10, 2009 reklama Orange - jestem Ania i jestem slamerka. Doriwie sie jakas niemota do mikrofonu, glupio popieprzy o dupie Maryny i wielka mi "atrakcja" :O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokładnie tak Ania Napisano Lipiec 10, 2009 która jest slamerką poraża głupotą. Mogli jej chociaż ten tkst jakiś normalny napisać, a nie taki... pierdoli bez sensu, cieszy japę jak popierdolona, o co jej właściwie chodzi? Jakas nawiedzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizmlpw Napisano Lipiec 10, 2009 Najpierw pierdolnięta Basia z reklamy Ery, a teraz ta Ania, rzygam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Ania jest z Orange. Jeszcze z tym "bach bach ludzi nie ma"... No nie dziwię się, że nie ma ludzi skoro ona tak cały czas stoi i pieprzy od rzeczy... Slamerką? Kto to ku*wa jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skóra mi schodzi płatami Napisano Lipiec 10, 2009 Ta Ania mi przypomina piosenkarkę Hanię Stach lub jej siostrę Jagodę...Może ona mówi: Hania a nie Ania? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żywe sreberko 0 Napisano Lipiec 10, 2009 mnie o dreszcze i wyzsze cisnienie przyprawia ta http://www.youtube.com/watch?v=B-PbDbiXQco ten robal i tam muzyka,feeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Lipiec 11, 2009 żywe sreberko>> mi akurat ta reklama się baaardzo podoba, świetny jest ten żuczek i ta mina tego chłopaka jak na nim siada hehe:p Ania z Orange wrrrr ale gówno :o ( zresztą Orange nigdy nie miał fajnych reklam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sykstinajn 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Nie wiem czy ktoś już o tym mowił,ale mnie nieziemsko wk....reklama,lecąca na stacjach muzycznych "x-ray scaner.Prześwietl sobie czaszkę i zrób niezły numer znajomym"wtf :o heheheh i jeszcze,z tej samej reklamy"x-ray scaner wzbudza porządanie" :D buehehhe Masakra!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dude 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Co to ma być ta slamerka? Najbardziej mnie wkurza to, ze na końcu się nie rymuje a ona pewnie mysli, że super rymy znalazla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lowe krowe Napisano Lipiec 11, 2009 szampon do włosów, w którym niezbyt inteligentna lalunia parkuje samochód w jeziorze, a wkurwiony facet ma orgazm myjąc łeb. rzygać mi się chce, jak patrzę na tę ekstazę :o babiczka z chrzanowa wkurwia mnie również, nawet nie chcę widzieć tej kontynuacji, bo jak Boga kocham wyjebię telewizor. coca cola zero też niezbyt udana, po chuj ten facet wysadził dom tej babce na końcu? :o no chyba, że niedowidzę i to dla picu inna chałupa. wtedy zwracam honor. i nie mogę patrzeć na reklamy typu: "to oczywiste, że nie trzaśniesz drzwiami obrotowymi/nie staniesz przy ścianie na jednej nodze", teksty stare jak świat, a ci doznali olśnienia i myślą, że są fajni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach