Yorkie 0 Napisano Maj 15, 2009 Wiem, że z Nałęczowa ale przez nałęczowiankę wszystko mi się myli :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tromanoff 0 Napisano Maj 18, 2009 Błagam za 3 dni matura a ja zgubiłem dwie reklamy bez których nie dopuszczą mnie do matury, szukałem juz wszędzie i nic, 1 reklama to: Delikat(Knorr)\"Dla gotujących od serca...jedna przyprawa do wielu dań\" a druga: \"Moja-kupuje chce-płace kiedy mi wygodnie-Karta Kredytowa Visa. Gdyby ktoś moze znalazl ją w gazecie i mogł mi zrobic skana i wysłąc był bym chyba dozgonnie wdzięczny:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfdgfdjtururu Napisano Maj 18, 2009 Tromanoff, jaki mas ztemat prezentacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tromanoff 0 Napisano Maj 18, 2009 język reklamy i włąsnie dlatego potrzebuje strasznie tych dwóch reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ................oo............ Napisano Maj 19, 2009 straszna jest nowa reklama żabki, z tą piosenką (wierszykiem?), nie mogę się jej pozbyć prawie jak Give me some fish :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
extented 0 Napisano Maj 19, 2009 koleżanka koleżanki mojej mamy pani goździkowa mi powiedziaa...stryjek matki ciotki wujka kurwa wszyscy znają panią goździkową..... już dawno nie widziaam mojego nr jeden: alpinistka...?bla bla ale za to jest maraton gdański..... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
extented 0 Napisano Maj 19, 2009 ale uwielbiam wszystkie rekalmy castoramy z tym gościem...zapomnialam jak się nazywa... i podobaa mi się bardzo reklama heinekena chyba jak jakaś laska oprowadza koleżanki po swoim domu i wchodzą do garderoby i one w pisk i slysza nagle jeszcze większe darcie a tam jej facet wprowadzi kumpli do chlodni wypelnionej heinekenami.jeden koleś tam prawie orgazmu dostaje hahaha rozwal mnie ta reklama :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
extented 0 Napisano Maj 19, 2009 i rozwalila mnie reklama tesco po kasze idę tak a po wafle tak hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
extented 0 Napisano Maj 19, 2009 i wszystkie rkalamy z Urbańskim.... :O ta ostatnia w szczególności jak jakaś babka niby gra w milionerach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggjjggjgjgj Napisano Maj 19, 2009 Tromanoff, mam ten sam temat. Masz gg, skype albo msna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Maj 21, 2009 Fakt, ta reklama żabki jest na maxa wkurzająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żuliamenelia 0 Napisano Maj 21, 2009 Reklama Żabki sugeruje , że spółka nie ma kasy na reklamę i dlatego zadowolili sie takim meganiskobudżetowym gniotem w stylu wczesnego Wałęsy (lata 90-93 takie reklamy mniej więcej wtedy to był standardzik) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parłat Napisano Maj 23, 2009 Fretko1985. Już Ci odpowiadam dlaczego tak Cię irytuje reklama z Basią. Jesteś po prosu paskudna jak noc listopadowa i zazdrościsz tej ślicznej dziewczynie urody. Wylecz kompleksy i nie pisz więcej, że to zła reklama bo na tle tandety typu Vanish, robienie kupy u Tomka, Psi Psi wyróżnia się pomysłem, muzyką, montażem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grejpfrutowa 0 Napisano Maj 23, 2009 mleko chyba wystrzałowe z ta krową co zakłada sukienke w paski:o zenada na maksa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alonuszka 0 Napisano Maj 23, 2009 acktivia..."a to moja mama..."gotuje się we mnie jak widze te baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do parłat Napisano Maj 24, 2009 dziecino, argument w stylu "nie podoba ci sie, bo pewnie zazdroscisz" jest na poziomie gimnazjum. Zgaduje, że masz ok. 14 lat?Moze idz lepiej poodrabiać lekcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fredka1985 Napisano Maj 24, 2009 jakies tam kompleksy napewno mam,jak kazdy,ale nie az takie zeby wywalac swoja frustracje na forum oceniajac negatywnie reklame!załosne nie powiedzialam ze a dziewczyna jest brzydka tylko ze mnie wkurza,poza tym po to ten topik dziewczynko,zeby podac reklame ktora sie komus nie podoba.wiec nie wiem po co sie czepiasz:) podpisuje sie pod komentarzem powyzej,idz odrabiac lekcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka1985 0 Napisano Maj 24, 2009 sorki za literówke:P zeby nie było,to była moja wypowiedz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalismana Napisano Maj 24, 2009 reklama pasty sensodyne Natalia kukulska ŻENADA:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyryrt Napisano Maj 24, 2009 apropo lubelli ten makaron jest okropny, pozatym wiekrzosc reklamowanych produktow jest do kitu, bo gowno komus trzeba wkoncu sprzedać hmm i to tłumaczy dlaczego te reklamy sa takie głupie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany o rany Napisano Maj 25, 2009 MISIEK DODY!!!Boze, co to za ohydny stwor!I ten jego wstretny, obrzydliwy, skrzeczacy glos!Nic, tylko zetrzec to oblesne gowno na tarce, uprazyc w mikrofali, a potem wystrzelic w przestrzen kosmiczna!Uch, kto tego odrazajacego koszmara wymyslił?!Chyba sama Doda, wulgarna wiesniara, to do niej podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadzam się reklama miśka Napisano Maj 25, 2009 dody jest ohydna, wstrętny stwór, drazniący głos, dno jednym słowem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi się podobają Napisano Maj 25, 2009 te reklamy z władcy pierścieni :p złot pierścionek i ładnde oczy masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a miii się nie podoba reklama Napisano Maj 25, 2009 z tym wypasionym mlekiem, bo masakrycznie w niej śpiewają "lec dęs, ewribady klap jor hends" :O Albo "pomożesz mi wybrać makaron?", a przecież tam cała półka z jesnm makaronem :D I ta z milionerami co ta babka się tak sztucznie cieszy "kochanie, co zrobimy z 100000 zł, bo znam prawidlowom odpowiedz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestetyoloop Napisano Maj 25, 2009 reklama farb "to jest Magnat i to też jest magnat";/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ohydny bachor w reklamie tpsa Napisano Maj 25, 2009 ktory zadrecza ojca pytaniami :O. Jakbym tak go zdzielila w ten durny leb, toby sie gnoj zesral na zielono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lui_3 Napisano Maj 26, 2009 A ty parłat pewnie masz na imię Baśka dlatego tak cię złości krytyka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna88 0 Napisano Maj 26, 2009 temat dla mnie. Jogobela czy coś tam i ta kobietka która ze śmiertelnie poważnym wyrazem twarzy mówi " dla mnie jogurt to posiłek" - współczuję jej dzieciom jeśli mówi serio. I ta okropna, okropna reklama, wiecie, zęby w umywalce, ble, nawet nie mogę o tym pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfvgrefv Napisano Maj 26, 2009 A ja na miejscu tej kobiety z reklamy a la Milionerzy dzwoniąc do męża powiedziałabym: "Kochanie, zaraz wygram 100 000, więc się pakuj i jak wrócę ma cię nie być!" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prewencja Napisano Maj 26, 2009 właśnie zobaczyłam reklamę żabki z zajebistym hiciorem jako podkład. chociaż reklamą by nie pokazywali, że żabka to market dla przegrańców :o plus comercial union direct bodajże, czyli "co to za półce?", wkurwia mnie nadal, ale powoli już po prostu śmieszy :P a o "lec dęs, ewribadi klap jor hęds" nawet nie wspomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach